miercuri, 28 martie 2012

Va multumim pentru intelegere.

Pentru injurii, calomnii si amenintari de orice natura, va rugam sa alegeti alt site sau ciorna de lucru. Va reamintim, ca in conformitate cu atentionarea  expusa  anterior, referitor la stergerea comentariilor ce nu fac obiectul discutiilor, ne rezervam dreptul de a actiona in consecinta. Va multumim pentru intelegere.

226 de comentarii:

«Cel mai vechi   ‹Mai vechi   201 – 226 din 226
Anonim spunea...

Aurelian Pavelescu
June 2


Sandra Pralong. A participat ieri la intalnirea cu Vasile Lupu, de fapt "strategul din umbra" al acesteia. De aceea, cateva cuvinte. Sandra Pralong nu este membru PNTCD, dupa ce a indus in eroare Organizatia Sect. 3 Buc. ca s-ar fi inscris in alta organizatie, luand un carnet de acolo. In urma cu 3 luni i s-a cerut adeziunea, iar aceasta a recunoscut ca nu o are. A fost rugata sa formuleze o adeziune si a refuzat. De ce a refuzat, dupa ce s-a declarat membru PNTCD public cateva luni? Evident, calitatea de membru inseamna obligatii si un control din partea partidului. D-na Pralong are prea multa "scoala" ca sa inteleaga ca poate opera mai bine "dinauntru si dinafara". Minciuna insa trebuie amendata.

D-na Pralong este cunoscuta prin aceea ca a infiintat Soros-ul in Romania, organizatie selecta dealtfel, dar cu principii si idei de stanga (notorietate), departe de PNTCD, as spune in opozitie. Ce cauta aici? Lupu, "viclean copil", a inteles oportunitatea asocierii, cei doi cunoscandu-se de pe timpul lui Emil Constantinescu.

Sandra Pralong care in dec. 1989 avea un singur scop, aflata in SUA, de a-i salva pe securistii neajutorati - pare-se, incercand o negociere pe filiere diplomatice de a-i tranborda pe acestia "intr-o tara scandinava", a inceput acum jocuri noi. A transmis toate comunicatele privindu-l pe Lupu presei, in numele ei, folosindu-si relatiile din presa. Stie foarte bine sa opereze o diversiune. Astazi a transmis peste tot stirea cu suspendarea mea - taranista sadea, nu-i asa? Aceste actiuni sunt insa penibile, partidul fiind mai unit decat oricand astazi. Si inca ceva: singura care, nefiind in partid, s-a opus Aliantei D.A. a fost, nimeni alta, decat Sandra Pralong.

Anonim spunea...

t 2:29am via mobile · Like · 2


Aurelian Pavelescu
June 1


Vasile Lupu. Am tinut sub tacere actiunile acestuia din ultimii ani, pentru a nu mai da motiv de scandal public. Dar si-a dorit pana la capat sa-l faca. Faptele: in septembrie 2011 eu am initiat un Congres extraordinar, incercand sa unific partidul prin aducerea, simbolica, la sefia partidului a unui vechi lider. Am incercat cu Radu Vasile. Acesta, dupa ce a promis, determinandu-ma sa initiez un Congres, m-a lasat balta (stilul lui arhicunoscut), nu inainte de a-mi spune ca ar fi bine ca PNTCD sa dispara! Fostul prim-ministru se razbuna, ultima oara, pe partidul martir care i s-a pus la picioare. Am discutat apoi cu Lupu: nu a acceptat. A acceptat dupa ce am acceptat sa conduc eu partidul, el fiind numai de fatada: nu se poate deplasa de la Iasi, nu are bani de tren si de hotel, nu mai poate avea nicio activitate. Am acceptat. Am facut Congresul. Platit de altcineva, cu motiunea scrisa de mana mea. Lupu a venit la plimbare, dar nu inainte sa ii ceara acelui altcineva o suma consistenta in contul personal.

Congresul a fost organizat deficitar, filialele venind la Bucuresti, in mare parte, cu alte persoane decat cele care fusesera transmise la secretariat ca delegati si care apareau pe listele de prezenta. Dupa congres am incercat depunerea actelor la tribunal, dar listele de prezenta erau semnate de alte persoane in dreptul delegatilor, cu adaugiri, unii semnand in dreptul altor judete si la mai multe judete etc... Nu aduc acuze, oamenii nu au disciplina, si nu din vina lor... L-am informat pe Lupu. Ce credeti ca a spus? Nu-l intereseaza, chiar daca in proces nu puteam trezi cu procedura penala. Mai mult, a cerut infiintarea unei Comisii pentru refacerea actelor congresului, adica pentru falsificarea pieselor initiale. Lupu moralist! Evident, m-am opus. Am instiintat CNC. Liderii judeteni au votat incetarea procesului, pentru a nu expune partidul oprobiului si pentru a se proteja de propriile erori. S-a dat un vot. Lupu nu a mai acceptat. A inceput scandalul. A fost un alt CNC - un alt vot. Lupu a spus ca demisioneaza. A revenit. Ca si Radu Vasile, Emil Constantinescu, Ciorbea si Lis si Badia mai rupsese o data partidul, curiosii putand sa verifice ca si-a infiinta partidul popular, in registrul partidelor. Asa de mare taranist, ca toti cei care, manati de paranoia, voiau partide muscand din cadavrul PNTCD al Seniorului.

Situatia s-a rostogolit, iar CNC, drept rasplata l-a exclus pe Lupu, dupa ce fusese chemat in fata Juriului de Disciplina, care il exlusese si el, dupa ce detinutii politici din juriul primisera niste injuraturi de la fruntasul de la Iasi. Exclus, Lupu se asociaza cu cei din afara partidului, o parte dintre ei cu state de analfabeti, si iese la atac. S-au intalnit in cerc restrans la un hotel din Bucuresti azi, evident in afara partidului si in contra forurilor partidului, pentru a o pune de un nou scandal. Transmit presei si comunicate, ca ma suspenda din functie. Stirea pleaca fara sa fie verificata, iar jurnalistii, dupa ce le explic, o retrag. Dar raul a fost facut.

Si asa a ajuns Lupu sa umple paharul si sa se aleaga cu o plangere penala. Decat sa iasa partidul la lumina fara ei, mai bine sa moara! Asta este lectia lui Lupu, Ciorbea, R. Vasile. Nu voiam sa fac publice acestea, dar adevarul trebuie cunoscut. Cum am facut-o pana acum, voi merge inainte impreuna cu partidul care are astazi o noua fata, cu lideri noi, cu structuri functionale, care vor sa duca mai departe o traditie istorica.

un coleg din PNTCD spunea...

Nu stiu cine a transcris comentariul d-lui presedinte Tudorel CHESOI, dar este frumos sa-ti respecti adversarii politici. Personal il respect ca si coleg, insa si pentru faptul ca are demnitate . E un bun camarad, poti fi sigur ca daca mergi cu el la drum nu-ti va intoarce spatele niciodata.

Anonim spunea...

Ala mic cu capu mare aluat-o rasna fratilor.Dupa ce ca presedintele Chesoi abia a reusit sa tina organizatia in picioare,vin toti anonimii sa culeaga ce? Alo masonii, putina minte aveti? Unii dintre beligeranti nici nu mai stiti cind ati cotizat ultima data la partid,dar aveti pretentii la functii.Apropo,ala mic cu capu mare si-a platit-o.Lasati veleitatile si reveniti la matca,avem multa treaba,chiar foarte multa

Anonim spunea...

Ai dreptate. Singurul care a purtat stindardul partidului in vremuri de restriste a fost PRESEDINTELE CHESOI. Restul este abureala. Pavelescu, nu merita nici macar sa calce pe urmele Seniorului Coposu. Dar sa-i tina locul. Taranistilor din Constanta, daca mai sunteti, nu va bucurati. Iesiti si spuneti-va punctul de vedere fata de aceasta situatie. Iesiti public sau pe siteurile de socializare. Aveti o ocazie rara ca se mai auda lumea despre voi si implicit, despre faptul ca nu v-ati volatizat.

Anonim spunea...

Asa este. Aveti dreptate. Mai mult vorbin si facem mai nimic. De aceea partidul a ajuns unde a ajuns. Ca membru cu state vechi, imi dau seama ca este o perioada de cotitura in viata p.n.t.c.d. Constanta. Ca si la nivel central. Asi vrea sa fac mai mult. Dar cum. Am fost solicitat numai in campanii. Atat. Daca ar avea o activitate continua, si m-ar angrena, as participa cu cea mai mare pe lacere. D-l Presedinte Chesoi trebuie, dupa parerea mea, sa ne mobilizeze mai des. Apropo. - Cine este acest Tapliuc care se autoproclama presedintele PNTCD Constanta? Este cumva acel Secretar General care nu a participat la campanii si a declaratpublic ca PNTCD nu are sanse pe actualul esicher politic?

Petrica Panait spunea...

Este plin acest site de ''anonimi''si nu inteleg de ce? nu credeti domnilor colegi ca acest anonimat ne=a adus aici?Este oare corect sa ne ''mascarim'' in umbra anonimatuluiOare nu putem,ca oameni maturi ce suntem sa ne asezam la masa discutiilor.Domnilor ,ca ne convine sau nu politica se face prin comunicare,prin vointa de grup.Boicotul nu a fost niciodata o solutie.Veleitatile nu au ce cauta intr-un grup restrins,pentru ca haideti sa recunoastem,cel putin la nivel local nu era momentul rasvratirii.Nici ''dirijorul''nu este cel mai in masura sa dea tonul,ma refer la dl.Pavelescu.Nu inteleg ce ar fi trebuit sa faca pres.Chesoi atita timp cit nimeni nu la ajutat.Stie cineva cite datorii a achitat presChesoi in numele partidului? stie cineva citi bani a scos din buzunar pres Chesoi in timpul campaniilor.Domnilor politica nu se face in pauza de masa,nu se face intre doua tuici si o bere .Suntem un partid istoric ,inca respectat,haideti sa nu ucidem istoria partidului cu incapatinare noastra .Nu putem,de dragul,ambitiilor,sa ne jignim in presa in sedinte ,oriunde si oricind.Seniorul Coposu a stat la masa tratativelor cu Ion iliescu.Sau jignit cumva,sau nu mai tin eu minte?.Chiar nu am invatat nimic din arta diplomatiei .Chiar seniorul nu ne-a virusat cu nimic? Sunt curios si echidistant in aceasta diputa,dar vreau sa vad cine va intinde primul mina.Daca si noi o mina de oameni,ce pina nu demult ne consideram colegi di prieteni am ajuns sa ne balacarim prin presa atunci este de inteles de ce avem doar5%.Degeaba domnule dr Neagoe,ne prezentati istorii reale si triste,nu suntem in stare sa invatam nimic din vicisitudinea trecutului.Nu vedeti cit de lasi suntem? Nu renunt sa mai sper ca intr-o zi ,si asta cit m=ai curind sa revenim toti in sediul partidului ,fara circ ,fara presa fara scandal,sa dam cu ''caciula da pamint''si sa vedem unde am gresit fiecare si ce avem de facut in continuare

Anonim spunea...

NU ca m-ar interesa in mod deosebit dar, aveam speranta ca dupa declansarea scandalului la organizatia PNTCD Constanta, o parte din membrii, cel putin din conducere, se vor aseza in fata calculatorului si vor incerca sa limpezeasca apele. Nu a fost asa. Probabil ca doar camerele de luat vederi ii determina sa aiba reactii. Asa ca membrii de partid de rand, nu prea stiu acum, cu cine voteaza. Cine este, de drept, Presedintele organizatiei judetene. A iesit pe sticla d-l Tapliuc, si cu acte semnate de Pavelescu, s-a autointitulat Presedinte. A afirmat ca s-a constituit si un Birou judetean. Vreau sa stiu si eu, si probabil multi alti membrii de partid de rand, cine face parte din acest birou judetean. Nepublicarea noii conduceri a organizatiei judetene de catre d-l Tapliuc, ne duce la concluzia certa ca acesta nu exista si totul este o cacialma de doua parale. Iar d-l Presedinte Chesoi sa ia pozitiepublica.

petrica panait spunea...

Nu imi plac revoltele,nu imi plac veleitatile si nici prostia,asta este, asa sunt si nu ma v-oi schimba de dragul cuiva.Astazi am avut,neplacuta placere sa vad minciun si impostura in persoana.Am aflat ce inseamna tradarea pt un interes personal.Am simtit[pt a cita oara daca era nevoie] cine sunt adevaratii mei colegi si prieteni.Am curajul sa intreb; Este nevoie sa fie contestati domnii.dr NEAGOE.profANDREI.gen[r]BRANDABURfarm NITA prof ROSU dr VIDICAN.of.ing PANAIT membrii marcanti ai organizatieiei judetene,pentru a fii ''ingenunchiti'' de niste ilustrii necunoscutoi sau''marcanti ''tradatori.Domnilor PNTCD nu este partidul impostorilor ,al tradatorilor sau al oportunistilor.Nimeni si nimic nu ma va schimba.Aveti curajul sa veniti fata in fata cu presedintele CHESOI,fara interpusi sau trimisi.Sunteti patetici ,v-ati imbatat cu promisiuni.Nu ati invatat nimic de la seniorul COPOSU,ca acest partid nu este al impostorilor al vinzatorilor,al cumparatorilor de scaune.Il asciati pe presedintele CHESOI cu :"sofer,manivela,stungar ,fierar betonist etc''.Va intreb pe dvs ,domnilor "intelectuali'' cu,cursuri"la zi",de ce nu ati venit niciunul sa va spunetii"oful" direct ,in fata tuturor.Ati hotit ,ati mintit,ati fost si sunteti complexati.Chesoi ramine Chesoi si cu voi si fara voi,iar atita timp cit niste oameni ca noi suntem linga el,in mod sigur va demonstra opiniei publice ca este un invingator,iar domniile voastre a-ti iesit pe usa din dos a istoriei,o istorie care nu este a noastra atatranistilor autentici.Este dezgustator si lipsit de logica,sa scuipi in palma celui care a tinut partidul "VIU"..Nu sunt pro CHESOI, dar sunt adeptul adevarului,al logici,al spiritului taranist.Stiu ca si presedintele CHESOI a gresit,dar a avut tatria,curajul si demnitatea unui adevarat lider sa recunoasca,dar sa si mearga impreuna cu noi mai departe.Il respect ca om,si ii apreciez demnitatea.Citi oare o avem.Daca dvs considerati ca pavelescu va reprezinta ,ramineti cu el,istoria PNTCD va avea o pagina neagra.Imi pare rau ca v-a trebuii sa recunosc nepotilor mei ca mi-ati fost colegi.Va rog domnilor colegi, a caror nume nu l-am enumerat sa imi iertati omisiunea,dar sunt foarte revoltat ,pe meschinaria dusa pina la paranoia de un neica nimeni,un traseist politic.In final ,domnilor'"colegi", va pun o intrebare;stiti cite eforturi a depus FAMILIA Chesoi ,ca acest partid sa existe? Oare fam.dvs V-ar fi sustinut?

Anonim spunea...

Din punct de vedere piramidal pntcd Constanta manivela l-a distrus.Acum se dă de ceasul mortii pe la tv vorbind aiurea.Corect ar fi să dea cheile si să ne lase in pace pentru ca nu mai reprezinta nimic,nu are putereaa si nu-i vine a crede ca vremea lui a trecut.Cred ca este putin bolnav.Te-ai aliat cu Chiru,dute la el ca sa dai cu matura ca de altceva nu esti bun.

Anonim spunea...

Cineva vrea cheile de la sediul PNTCD Constanta. Probabil ca sa faca curat si sa aranjeze sala pentru alegerile din septembrie. Il rog pe D-l Chesoi sa le dea, ca si asa nu au bani ca sa plateasca o femeie de serviciu.Chltuielile pana acum fiind suportate de d-lui. Daca este membru pntcd, cel care solicita cheile, si nu poate fi oricine, ar trebui sa aiba curajul si sa semneze comentariul. Nesemnandu-l, ramane ce a fost si pana acum. Un ANONIM pentru PNTCD Constanta.

Anonim spunea...

deci recunosti ca ai supt la multi,,,,scula

PNȚCD Constanța spunea...


Noua Conducere a PNŢCD desemnată de către Comitetul Naţional de Conducere, la 15 iunie a.c., şi-a intrat în drepturi. Sau, aşa susţine Adrian Tapliuc, care a organizat o conferinţă de presă pentru a-şi prezenta echipa şi priorităţile imediat următoare. Totodată, a ţinut să facă cunoscut faptul că Tudorel Chesoi nu mai reprezintă nimic pentru PNŢCD.


Din cauza abaterilor grave ale vechii conduceri, am fost desemnat preşedintele Organizaţiei Judeţene PNŢCD Constanţa. Vechea conducere nu m-a exclus pe mine din partid, pentru că nu avea cum. Tudorel Chesoi era deja demis din funcţie. Aurelian Pavelescu este preşedintele statutar şi el m-a numit. Restul e poveste, a spus Adrian Ţapliuc. Acesta a mai precizat faptul că mai mulţi reprezentanţi ai PNŢCD, în frunte cu Tudorel Chesoi, s-au ales cu plângere penală pentru fals, uz de fals, fals intelectual. Împotriva acestora s-a depus o plângere la Curtea de Apel Bucureşti. Aceste persoane nu au calitatea de membri ai partidului şi nici calitatea de membri ai Biroului Naţional de Conducere, iar întâlnirea din 1 iunie a BNC nu s-a desfăşurat în cadrul statutar şi nici în sediul partidului. Au fost votate hotărâri, printre care şi aceea de suspendare a preşedintelui Aurelian Pavelescu, prin realizarea de acte întocmite prin săvârşirea de infracţiuni. Tudorel Chesoi, în mod repetat, s-a asociat în mod deschis cu persoane ostile partidului, în scopul blocării bunei funcţionări a organelor statutare şi a semnat în afara cadrului statutar documente fictive, a mai precizat Ţapliuc. Printre cei care s-au ales cu plângere penală se mai numără şi Vasile Lupu, numit preşedintele interimar al PNŢCD după ce Pavelescu a fost supendat. El este acuzat de uzurpare de calităţi oficiale. Ţapliuc a declarat, pentru Replica, faptul că îl va da în judecată peTudorel Chesoi dacă va continua cu minciuni la adresa lui. Chesoi nu mai reprezintă nimic. Chesoi ar face bine să-şi vadă de problemele sale, dacă nu vrea să ajungem în instanţă, a precizat ţărănistul. Prima conferinţă a Organizaţiei Judeţene PNŢCD cu noua formulă a avut loc la hotel Ibis, însă Ţapliuc a precizat că va lua toate măsurile legale pentru a intra în posesia sediului de pe bulevardul Ferdinand, dar şi a documentelor partidului. Noua conducere a formaţiunii politice de la malul mării s-a pus pe treabă şi a făcut o listă de priorităţi pentru perioada imediat următoare. Vom încerca să reorganizăm partidul, vom înfiinţa un Comitet judeţean, unde vom înştiinţa pe toţi preşedinţii din judeţ că pregătim alegerile peste şase luni, vom reînfiinţa Organizaţia Municipală pentru că fostul preşedinte,Gheorghe Andrei, nu a făcut nimic pentru această organizaţie. Suntem deschişi şi încercăm să atragem noi membri. Mi-am propus să deschid partidul, a mai specificat Adrian Ţapliuc. Mai mult, acesta a mai precizat şi faptul că va semna protoculul de colaborare cu Forţa Civică şi Iniţiativa România Liberală (IRL).

vecinii de la bloc spunea...

chesoi este un infractor- ne-a furat apa - trebuie sa plece,nu il mai suportam ca vecini.
Vom face reclamatie la politie pentru ca alarma suna noaptea si ne deranjeaza. Un hot de apa nu mai are ce cauta langa noi.Nu conteaza cat ai furat,tot hot esti

vecina de linga casa spunea...

eu ca vecină imi place de chesoi....are nasul mare !

Anonim spunea...

STATUTUL
Partidului Naţional Ţărănesc Creştin Democrat
Art.18. Obligaţii
(1) Membrii partidului au următoarele obligaţii:
a) să cunoască principiile, doctrina, programul şi să le promoveze în activitatea pe care o desfăşoară;
b) să cunoască şi să respecte statutul Partidului, codul de conduită şi regulamentele interne;
c) să respecte şi să îndeplinească hotărârile adoptate de forurile Partidului;
d) să contribuie la promovarea imaginii Partidului;
e) să participe la activităţile desfăşurate de organizaţiile de apartenenţă şi în forurile din care fac parte;
f) să exercite cu competenţă şi cinste funcţiile publice în care au fost aleşi sau numiţi şi să informeze organizaţia pe care o reprezintă, cu privire la modul de exercitare a funcţiei respective;
g) să reprezinte şi să susţină poziţiile Partidului în activitatea depusă în orice funcţie obţinută prin sprijinul politic al Partidului;
h) să nu ia atitudini publice împotriva poziţiilor oficiale ale Partidului;
i) să păstreze confidenţialitatea documentelor şi informaţiilor cu caracter intern;
j) să respecte legislaţia în vigoare şi normele de comportare morală în Partid şi în societate;
k) să plătească cotizaţia trimestrial.
(2) Membrii Partidului care nu sunt la zi cu plata cotizaţiei pierd dreptul de vot şi nu pot fi aleşi în nici o funcţie. Se consideră plată la zi a cotizaţiei, achitarea acesteia până la nivelul trimestrului anterior, inclusiv.
Secţiunea IV PIERDEREA CALITĂŢII DE MEMBRU AL PARTIDULUI SAU DE ADERENT
Art.19. Pierderea calităţii de membru sau de aderent
(1) Calitatea de membru al Partidului se poate pierde în una din următoarele situaţii: deces, demisie, excludere sau decădere.
(2) Calitatea de aderent al Partidului se poate pierde în una din următoarele situaţii: deces, demisie sau excludere.
(3) În cazul comasării Partidului cu alt partid, redobândirea calităţii de membru sau aderent se face în conformitate cu protocolul de comasare.
(4) Demisia din Partid este un act unilateral de voinţă cu efect imediat, care se comunică în scris organizaţiei de apartenenţă. Înscrierea unei persoane într-un alt partid constituie de drept demisie din partid.
Secţiunea V RĂSPUNDEREA DISCIPLINARĂ
Art.20. Abateri disciplinare
Membrii Partidului vor răspunde disciplinar dacă:
a) nu respectă obligaţiile prevăzute de Art.18;
b) li s-a interzis prin hotărâre judecătorească definitivă exercitarea drepturilor politice sau cetăţeneşti;
c) falsifică, sustrag ori distrug documente ale Partidului;
d) împiedică, cu rea-credinţă, înscrierea în partid a unor noi membri;
e) comit alte fapte care dăunează activităţii, imaginii, prestigiului sau unităţii Partidului;
f) în urma evaluării periodice a activităţii în baza grilei naţionale de evaluare obţin calificativul nesatisfăcător.
Art.21. Sancţiuni
Sancţiunile care pot fi aplicate pentru abaterile disciplinare sunt:
a) avertismentul scris;
b) suspendarea din funcţiile de conducere şi/sau interzicerea dreptului de a candida pentru astfel de funcţii, pe o durată cuprinsă între şase luni şi patru ani;
c) demiterea din funcţiile de conducere;
d) suspendarea disciplinară a calităţii de membru al Partidului pe o durată cuprinsă între şase luni şi doi ani;
e) retragerea sprijinului politic;
f) excluderea.

Anonim spunea...

Interesant, ce spune art.18 din Statut la pct.(2) Membrii Partidului care nu sunt la zi cu plata cotizaţiei pierd dreptul de vot şi nu pot fi aleşi în nici o funcţie. Se consideră plată la zi a cotizaţiei, achitarea acesteia până la nivelul trimestrului anterior, inclusiv".
Deci, nu platesc un trimestru, pierd dreptul de vot si nu pot fi alesi in nici o functie". Mai departe, Art.19-pct.1" calitatea de membru de partid se pierde prin ... excludere...,". Art.20 Abateri disciplinare pct.a - ) nu respectă obligaţiile prevăzute de Art.18; Si in final,art.21 Sanctiuni, litera f "excluderea".
L-am asculta pe D-l Tapliuc cu interes la conferinta de presa. Afland insa ca nu si-a platit cotizatia in ultimul an, nu in ultimul trimestru, ce facem cu prevederile statutare. Tot la prevederile statutare ale PNTCD ne vom referi in continuare care la Art.22. Aplicarea sancţiunilor
(1) Sancţiunile prevăzute la Art.21, se aplică în conformitate cu prevederile statutului şi ale regulamentului partidului.

(2) Membrii Partidului sancţionaţi în primă instanţă sau cei care au făcut sesizarea pot face apel împotriva deciziei de sancţionare. Decizia adoptată la judecarea apelului este definitivă.

(3) Un membru care deţine o funcţie de conducere la orice nivel, sancţionat în primă instanţă cu una din sancţiunile prevăzute la Art.21 lit. b) - f), este considerat suspendat din orice funcţie până la judecarea apelului.

Art.23. Procedura jurisdicţională
(1) Cazurile privind abaterile disciplinare, precum şi diferendele dintre membrii Partidului se judecă de către birourile de conducere şi juriile de onoare, disciplină şi arbitraj.

(2) În toate fazele procedurii jurisdicţionale se asigură dreptul de apărare al persoanei în cauză şi invitarea acesteia, a altor persoane folositoare soluţionării cauzei şi a forurilor implicate, la şedinţele de judecată.

(3) Hotărârile forurilor jurisdicţionale se iau cu votul majorităţii membrilor care le compun
Au fost parcurse aceste etape de D-l Pavelescu pentru excluderea d-lui Presedinte Chesoi, d-le Tapliuc? Dumneavoastra aveti dreptul legitim sa va erijati in noul lider, atata timp cat nu a-ti respectat o conditie minima din statut, aceea de a achita cotizatia. Dupa umila mea opinie sunteti exlusi, atat dvs. cat si Pavelescu legal din PNTCD. Forurile superioare de conducere si Instanta vor decide. Chiar daca este avocat acest traseist, mai sunt si alti juristi care il pot actiona oricand in instanta, daca asta doreste neaparat.

Anonim spunea...

Pe data de 16 iulie 2013, la orele 24:00, a expirat termenul legal pentru depunerea de contestatii privind excludarea D-lui Aurelian Pavelescu din functia de presedinte al Partidului National Taranesc Crestin Democrat.

Biroul National de Conducere (BNC), inscris in Registrul Partidelor Politice, unicul birou legal recunoscut de instantele de judecata, a hotarat instiintarea forurilor competente in vederea radierii D-lui Aurelian Pavelescu din Registrul Partidelor Politice.

“PNTCD militeaza pentru domnia Legii in Romania, asadar trebuie inceput din interior, facand lucrurile in stricta conformitate cu statutul partidului”, a spus Vasile Lupu, presedintele Consiliului National de Conducere (CNC), care a adaugat: “Domnul Pavelescu a avut, prin statut, 5 zile lucratoare pentru a contesta excluderea sa—necontestand decizia, aceasta a ramas definitiva.”

La sedinta au fost prezenti 9 din cei 15 membri al Biroului National de Conducere: Vasile Lupu–presedinete CNC, Eugen Moiescu–prim-vicepresedinte, Liviu Iane–secretar general, Tudorel Chesoi–vicepresedinte, Aleandru Bejan–vicepresedinte, Monica Toma–vicepresedinte, Constantin Fatu–vicepresdinte, Marian Popa—vicepresedinte si Romulus Luca–vicepresedinte.

La sedinta s-a aprobat cu unanimitate de voturi calendarul de pregatire a congresului de reunificare a partidului din 19 octombrie 2013, a normei de reprezentare, precum si invalidarea tuturor hotararilor abuzive si nestatutare luate de fostul presedinte Aurelian Pavelescu.



Anonim spunea...

Mult nu a mai rama pana la alegerile din organizatia PNTCD Constanta. M-am asteptat, avand in vedere ultimele evenimente legate de portofoliul Presedintelui Organizatiei Judetene, propozabili la viitoarele alegeri interne pentru functii de conducere, sa inceapa campania. O campanie onesta, corecta si cinstita presarata cu invitatii la dezbateri pe probleme aflate pe ordinea de zi si dialog civilizat pe acest site. Timpul, inca nu este trecut.

Perica Panait spunea...

In primul rind doresc sa ii rog pe partenerii de discutii sa se semneze in nume propriu.Nu este o rusine sa iti d-ai numele si nici nu vad motivul sa stam ascunsi in spatele anonimatului.Referitor la campania premergatoare alegerilor din septembrie va aduc la cunostinta ca Biroul Judetean a stabilit o serie de activitati ce v-or fi aduse la cunostinta membrilor organizatiei prin grija secretariatului judetean.Programul cuprinde ,deplasari in teritoriu,discutii si dezbateri cu membrii organizatiilor.V-or fi luate in discutie toate problemele ridicate de catre organizatiile locale,eventualele propuneri pt.functiile de conducere, si se va hotari la nivel B.J modalitatile de solutionare.In acest sens doresc,ca toti dintre dvs ce doresc sa se implice in aceasta dezbatere sa o faca deschis ,fara menajamente ,dar in limita decentei si a bunului simt.

Anonim spunea...

Regret, ca va dezamagesc, dar chir nu imi pot semna comentariile mele, din motive independente de vointa mea. inca nu m-ati convins cu cine ar trebui sa votez in septembrie. Poate, inbitiatrivele declarate se vor materializa curand. Sau poate nu. Un lucru este insa cert. Eu "Anonimul" fara prea mari interese in viata de partid a PNTCD Constanta, fac efortul de a incerca sa mobilizez membrii cu state vechi ai partidului. Sa-i determin sa-si spuna punctul de vedere cu privire la framantarile interne. fac acest lucru in mod voluntar, fara a astepta vreo recompensa. Limbajum meu este comun, si nu suporta eforturi deosebite pentru a fi inteles. Sunt nedumerit insa, de pozitia duplicitara a altor membrii consacrati ai PNTCD Constanta care, nu inteleg ca, prin tacere, in contextul dat, spun totusi ceva. Ne laudam cu titluri universitare, sau demnitati publice, dar nu acordam nici un minut macar acestui site. D-l Presedinte Chesoi Tudorel a investit bani penteru infiintarea lui si plateste anual bani pentru a-l tine in functiune. Macar din aceasta perspectiva, daca exista bun simt, tot ar trebui sa se intervina pe el. Si atunci, ma intrebati de ce nu ma semnez? Intr-o zi, cand va veni momentul, voi semna. Pana atunci, va astept, sa va spuneti punctul de vedere cu privire la probleme ridicate.

Petrica panait spunea...

Primiti va rog toata consideratia mea.Mi-asi dori ca toti "anonimii'' sa aiba verticalitatea dumneavoastra,coerenta si bunul simt.Si cu ajutorul postarilor dvs.pertinente si reale probabil v-om reusii sa angajam discutii ce in mod sigur duc spre progresul partidului.

Anonim spunea...

Din cate stiu, a mai ramas o luna pana la alegeri. In asemenea imprejurari ma asteptam ca viata interna de partid sa clocoteasca. Candidatii la functii, eligibili, sa porneasca o adevarata tornada, pentru a-si atrage voturile colegilor. Vizibil si perceptibil nu se intampla nimic. Miscarea populara, nascuta ieri, este mult mai vizibila decat un partid istoric cu traditie. Ceva nu este in regula. Este posibil ca eu sa gresesc. Inca o dovada ca PNTCD Constanta=Chesoi. Ceilalti membrii din actuala conducere, desi am insistat sa vina in fata, constata ca refuza acest lucru. Cu exceptia Secretarului Executiv.

Anonim spunea...

deci recunosti ca ai supt la pavelescu

Anonim spunea...

Unii atata pot. Insa, asta nu trebuie sa-i descurajeze pe membrii unui partid istoric. Pe ei nimic nu-i poate opri sa-si spuna punctul de vedere. Cel putin eu asa cred.

curiosul spunea...

Care este actuala conducere a organizatiei judetene a PNTCD Constanta? Daca nu comstituie secret de stat.

«Cel mai vechi ‹Mai vechi   201 – 226 din 226   Mai noi› Cele mai noi»

Anunt

La postarea comentariilor completati numai spatiul pentru NUME, nu si ADRESA URL.

Pentru afisarea ultimelor comentarii, apasati pe butonul urmator: "Cele mai noi"