marți, 27 noiembrie 2012

Scrisoare deschisa catre Constanteni


Scrisoare deschisa catre Constanteni

Dragi constanteni
           
 In colegiul 8 in care locuiesc si candideaz pentru functia de deputat, candideaza si Manuela Mitrea care locuieste in Bucuresti.
Aceasta doamna candidat, pe numele sau Manuela Mitrea, forteaza constiinta constantenilor din colegiul din care facem parte, pentru un al doilea mandat, dupa ce doua mandate la rand a “deputatit” electoratul din Mehedinti.
Daca nu o vor cei din Bucuresti, nici cei din Mehedinti, întrebarea legitima este  “ De ce ar dori-o constantenii?”
 Din punctul meu de vedere, un candidat care locuieste in Bucuresti nu poate simti si trai problemele constantenilor. Insa dupa cum ne-au obisnuit, lipsiti de morala crestina, lipsiti de prejudecati si de frica lui Dumnezeu, la fiecare patru ani vin si cer clementa si votul constantenilor, aratandu-le astfel lipsa de respect si de consideratie.
Revoltat de venirea bucurestenilor in Constanta (3 candidati din Bucuresti  in colegiul 8, colegiul 9 si colegiul 10),eu, profesorul Andrei Gheorghe ca locuitor in Colegiului 8, nu pot accepta sa ramanem indiferenti fata de aceasta “parasutare” a candidatilor bucuresteni in orasul nostru, pentru ca si noi constanteni avem oameni competenti care pot fi alesi deputati.
            Eu, Prof. Andrei Gheorghe, ma simt onorat sa candidez in colegiu 8 si as dori sa-mi prezint activitatea dar si implicarea mea in problemele cetatenilor :

                   DEPUTAT          între anii                 1996-2000
                   INSPECTOR GENERAL SCOLAR       1990-1994
                   INSPECTOR DE MATEMATICA          1985-1990
  Profesor de matematica Lic.”Mircea cel Batrân” si lic. Energetic
           Autor a peste 20 de carti de matematica
           Membru Onorific al “Gazetei de Matematica”
Decorat cu “MERITUL PENTRU ÎNVATAMÂNT” ÎN GRAD DE CAVALER
Am înfiintat noi licee: Lic. “G. Calinescu”, Lic. de Arta ”Regina Maria”,Lic. de Telecomunicatii, Lic. de Educatie Fizica si Sport si am reînfiintat liceele teoretice: “Traian”, “Decebal”, “Anghel Saligny”, “N.Balcescu”e.t.c.                                                  Am construit si înfiintat liceele: Lic. “Callatis”, Lic. “Lucian Blaga”, precum si Lic. Tehnologic din Cernavoda. În perioada în care am ocupat functia de inspector general, au fost titularizate peste 2500 de cadre didactice.
Ca deputat în Comisia de învatamânt, am participat la realizarea Statutului Cadrelor Didactice dar si a legii învatamântului, fiind primul proiect acceptat în perioada de preaderare a României la Uniunea Europeana.
Aceste realizari ma fac credibil si pot promite ca voi munci in parlament cu aceeasi responsabilitate si daruire pentru cetatenii constantei.  
  Plecand de la acest deziderat, declar ca voi sustine toate proiectele  consilierilor locali si ale primariei, proiecte  in care  se vor  regasi   interesele  constantenilor .

Iata cateva din proiectele pe care doresc sa le sustin in Parlament:
1 - Sporirea salarizarii cadrelor didactice si a personalului medical.
2 - Sprijinirea investitorilor si intreprinzatorilor in scopul asigurarii de noi locuri de munca.
3 - Sustinerea proiectelor pentru dezvoltarea turismului pe tot litoralul Marii Negre.
4 - Imbunatatirea conditiilor de trai ale cetatenilor cu venituri mici prin acordarea de bonuri valorice cu care sa-si poata cumpara alimente si medicamente.
           5 - Construirea mai multor Camine pentru persoane varstnice.
           6 - Dezvoltarea invatamantului profesional si tehnic conform noilor exigente ale pietei.
         7- Introducerea unei alocatii speciale de scolarizare pentru copiii din familiile nevoiase.
       8 - Infiintarea unui Consiliu National al Educatiei( in afara sferei politice) care sa conduca la stabilizarea legislativa si la implementarea reformei.
            9 - Implementarea proiectului “ scoala dupa scoala”- ruta moderna a invatamantului.
           10 - Construirea de parcuri, spatii verzi si locuri de parcare.
        11 - Mutarea OIL TERMINAL in afara orasului, deoarece acesta constituie un mare pericol pentru constanteni,este ca o bomba in mijlocul orasului.
            12 - Amenajarea si dezvoltarea  din punct de vedere turistic a Portului Tomis
        13 - Sustinerea elaborarii unui proiect de amenajare si dezvoltare a zonei costiere incepand de la Portul Tomis si pana in Mamaia.

  Revenind la situatia candidatilor din colegiul 8, cred cu toata convingerea ca noi constantenii trebuie sa votam deputati din Constanta si nu din Bucuresti. In finalul acestei scrisori va solicit sa votati cu incredere deputat ANDREI GHEORGHE, iar fata de aceasta atitudine,  voi fi responsabil si recunoscator .
Voi deschide un cabinet parlamentar chiar in colegiul 8 pentru a fi aproape de cetateni si de problemele lor.

Votul dumneavoastra trebuie sa fie unul rational prin care sa promovam valorile si in acelasi timp sa creem un echilibru politic si social.
Voi aduce in Parlament DECENTA, EXPERIENTA, COMPETENTA si RESPONSABILITATE!

CU DEOSEBIT RESPECT SI CONSIDERATIE                       
                                                                                    PROFESOR  ANDREI GHEORGHE

Anunt

La postarea comentariilor completati numai spatiul pentru NUME, nu si ADRESA URL.

Pentru afisarea ultimelor comentarii, apasati pe butonul urmator: "Cele mai noi"