miercuri, 14 martie 2012

Sondaj de opinie

Stimati domni si mult stimate doamne si domnisoare, membrii si simpatizanti ai PNTCD Constanta,

Cu ingaduinta dvs,. ne permitem sa va retinem cateva momente atentia. cu un scurt sondaj de opinie realizat la initiativa Conducerii PNTCD Constanta, cu scopul de a testa optiunile dvs. referitoare la anumiti potentiali cadidati, propozabili pentru ocuparea unor demnitati publice in administratia locala. De asemenea, pentru ajustarea platformelor program ale  candidatilor nostri la viitoarele alegeri locale, ne-ati indatora daca, v-ati exprima punctele de vedere referitoare la unele probleme actuale ce framanta societatea romaneasca in general, si comunitatea locala in particular.
            Dupa cum cunoasteti, sondajele de opinie  sunt astăzi un lucru obişnuit în orice democraţie, chiar dacă ele sunt uneori folositoare iar alteori supărătoare. Aceste sondaje au rolul de a cuantifica urcuşurile şi coborâşurile unor institutii in perceptia publica, dinamina actiunii unor partide politice si liderilor acestora si nu in ultimul rand, reprezinta un barometru al starii societatii la un  anumit momentdat.
            Dreptul, de a efectua şi publica fără restricţii sondaje de opinie este parte integrantă a democraţiilor moderne.. Acest drept,  consacrat de Articolul 10 al Convenţiei Europene pentru Apărarea Drepturilor şi Libertăţilor Fundamentale ale Individului, permite cetatenilor sa-si faca vocile auzite.;
  Asa ca, uzand de acest  drept, incercam prin modestul nostru demers, sa dam glas optiunilor dvs. cu privire la cateva probleme pe care le consideram de actualitate, din perspectiva viitorului scrutin electoral.
Conducerea Organizatiei Judetene a PNTCD Constanta va multumese anticipat,pentru eventualitate ca veti aborda sondajul de opinie ce urmeaza, si va asigura de obiectivitatea rezultatul lui.
SONDAJ DE OPINIE
1. Cum au fost rezultatele activitatii Consiliului Judetean Constanta in ultimul mandat?

Foarte Bune
Bune
Satisfacatoare
Nesatisfacatoare


2. Daca maine ar avea lor alegeri, pe cine a-ti vota pentru fuctia de Presedinte al Consiliului Judetean?

Nicusor Daniel Constantinescu
Claudiu Daniel Palas
                        Tudorel Chesoi
                        Gheorghe Slabu
                         Altii

3. Daca maine ar avea loc alegeri, pe care din urmatoarele partide le-ati vota pentru Consiliul Judeţean
PDL
USL
PNTCD
UNPR
PP-DD  
PRM
Alţi

4. Daca maine ar avea loc alegeri, pe care din următoarele partide le-aţi vota pentru Consiliul Local al Mun. Constanţa?
PDL
USL
PNTCD
PP-DD
UNPR
PUNR
PRM
PE.
Alţii

Pentru alte sugestii va rugam sa postati pe site-ul nostru.

222 de comentarii:

«Cel mai vechi   ‹Mai vechi   201 – 222 din 222
antonim spunea...

Domnule anonim ai o obsesie cu schizofrenia, adica d-le BACALE nici pe dumneata nu te duce familia la medic, sper ca te descurci singur

medgidnicolai spunea...

Sunt convins ca ultimele luari de pozitie ale conducerii PNTCD Constanta, fata de DEPUTATUL PDL Zamfir Iorgus, i-au convins pe cei care erau sceptici, ca acesta formatiune nu sustine camarila PDL-ista in alegerile locale. Alianta pentru Constanta are a obiectiv, asa cum este bine cunoscut, sustinerea candidaturii la Primaria Constanta a lui Gigi Chiru.
Dealtfel, membrii marcanti locali ai PDL (Chirita, Stavrositu, Mironescu, etc. ) au declarat public ca nu-l sustin pe liderul lor de partid la locale si dezvueaza protocolul incheiat cu PNTCD.
Este totusi regretabil faptul ca, ceilalti reprezentanti ai PNTCD Mangalia nu ies public sa dezminta ca nu-l sustin pe traseistul Iorgus, dand posibilitatea lui Ciuperca, Scarlat, si altii cativa, sa faca afirmatii in numele intregii organizatii.

BACALE GHEORGHE spunea...

D-le Neagoe imi permit din nou sa va contrazic referitor la''alianta pentru Constanta'' si sprijinirea d-lui Gigi Chiru la Primaria Constanta.
Puteti sa explicati electoratului[nu mie,eu va inteleg iresponsabilitatea de care dati dovada cei care conduceti PNTCD la Constanta] care au fost criteriile pe care vati bazat cand ati luat aceasta decizie? dupa ce principii si care doctrina ati incheiat aceasta alianta?Eu consider ca ati renuntat la principiile si ideologia PNTCD si ati urmarit doar interesul personal,in urma acestei aliante ordinare PNTCD va avea foarte mult de pierdut la aceste alegeri locale.
Au ajuns si PDL-istii sa se sfasie intre ei,dar au uitat cu totii ca,au fost complici si beneficiarii unui regim politic paranoic creat,impus si condus de tovarasul Basescu[idolul lui Chesoi].
Daca se va demonstra ca,aceasta alianta a fost una nociva si negativa pentru PNTCD dupa 10 iunie va asumati aceasta decizie gresita si sa va dati demisia cu totii din conducerea PNTCD Constanta?
Aveti o problema dar spre''fericirea'' voastra nu mai aveti cui sa dati socoteala...membrilor PNTCD care sunt intr-un numar foarte mic de aceea va permiteti sa incheiati''aliante'' nocive pentru partid,sper eu macar sa dati socoteala in fata electoratului si sa nu fiti votati.

BACALE GHEORGHE spunea...

Campanie Electorala inseamna:un partid politic isi prezinta candidatii la o functie publica in fata electoratului,dureaza o luna de zile.
Campania pentru partid dureaza 4 ani de zile,ce ati facut voi in 4 ani de zile pentru PNTCD?
Ati mers la oameni sa vorbiti cu ei despre problemele lor si a cetatii din care fac parte?Ati facut ceva sa faceti auzit ca PNTCD exista? Cum ati promovat public valorile inestimabile a acestui partid? va spun eu cum:NEPASARE,AROGANTA,IRESPONSABILITATE.

medgidnicolai spunea...

Calitatea oamenilor este definitorie in alegerile locale. Dar acestia trebuiesc promovati. Prin orice mijloace. Si tot timpul. Un rezultat electoral bun, este conditionat de campanie. Nu trebuie ratata.

medgidnicolai spunea...

Personal, as vrea sa inteleg de ce cendidatii la locale ai PNTCD Constanta nu folosesc acest site, pentru a-si expune platformele program, in masura in care nu au alte variante. Cu certitudine, mijloacele financiare ale unora nu le dau posibilitatea sa-si confectioneze afise, benere, sa organizeze adunari campenesti, etc. Dar, folosirea acestui site, pentru a comunica cu ceilalti electori, este gratuita. Nu concep, sa cred, ca cineva le interzice acest lucru.

ANONIM II spunea...

Eu, urmarind saiteul, constat ca membrii pntcd nu se prea inghesuie sa-l foloseasca. Nu vreau sa fiu acuzat de administrator ca am vocabular indecent. Dar ce se intampla cu ei. Dorm toti in front. Si asteapta sale pice un mandat, fara sa faca nimic. Isi fac iluzii. Nimeni nu alege necunoscutii. Este in firea lucrurilor. Se tot chinuie acest devotat medgidnicolai sa-i mobilizeze, dar degeaba. in locul lui mi-as vede de treaba mea. Eu continui sa cred ca pntcd Constanta a ramas numai cu numele. Siu atat. Daca m-ar provoca cineva, as fi de acord sa spun mai multe. Sper ca acest comentariu sa fie totusi publicat. daca il sterge, este ultimul.

c.neagoe spunea...

Si eu cred ca cei care candideaza ar trebuii sa foloseasca siteul nostru. Probabilca , in opinia dumnealor este mai importanta campania in teren , considerand in plus ca cei ce folosesc internetul , nu mai trebuie lamuriti , acestia au convingeri si vor vota PNTCD , nu USL sau PDL , cel putin din ratiunea de le mai taia din nas. Si eu cred ca nu este bine ca un partid sau alianta , nu trebuie sa aiba mai mult de 30-35% , altfel ne apropiem de dictatura .

medgidnicolai spunea...

Intradevar, campania pe teren este mult mai eficienta. Dar scuzati-ma. Nu prea am vazut in teren multi dintre consilierii aflati pe listele pntcd Constanta. Internetul este calea cea mai facila, si mai economicoasa. Raman la parerea mea ca oameni onesti, cinstiti, devotati partidului, si care, de regula, au dificultati financiare, pot utiliza internetul, pentru a-si face cunoscute programele sau intentiile viitoare. Urmareasc media locala si chiar centrala. Multii dintre candidati nu sunt decat niste nume trecute pe o lista la Biroului Electoral de Judet. Si atat. Estre oare suficient?

Anonim spunea...

Conducerea PDL Constanta ii cere explicatii d-lui Chiru de ce nu foloseste sigla PDL in aceasta campanie.

medgidnicolai spunea...

Probabil ca este vorba de acea Conducere a PDL Constanta care, in anul 2009 a solicitat sprijinul PNTCD Constanta in campania pentru Prezidentiale, iar dupa ce si-a atins scopul, a uitat sa se achite de promisiuni. Personal, ma bucur ca d-l Chiru nu face parte din randurile acelei "conduceri". Cum de altfel cred ca se bucura toti oamenii cu scaun la cap.

Anonim spunea...

medgidnicolai@frate tu nu gandesti cu mintea ta?!!!este vorba de conducerea PDL Constanta condusa de Gigel Chiru frate,cata imbecilitate la unii frate!

Anonim spunea...

dutu-analist politic ....cred ca este foarte clar: d-nul Chesoi si d-nul (ATENTIE!!! PROFESOR DOCTOR SOLOMON--PSD-IST NOTORIU)Solomon ion au sacrificat partidul in speranta ca vor obtine ei niste pozitii; nu stiu cat e de corect,ei au muncit acolo poate ca aveau dreptul asta,deci dupa logica comuna romaneasca au tot dreptul,DAR NU SE POTRIVESTE CU TRADITIA PNT-CD(si de la Chesoi as fi avut pretentii---in sfarsit si-a schimbat poza de pe site--poza zambitoare in care exploda prosperitatea--vorba aia"mai o piata,mai un teren,mai un contract--ca orice politician roman care se respecta-----IULIU MANIU SI-A CHELTUIT TOATA AVEREA IN POLITICA!!!) deci,cam asta e,s-au agatat de o scandura poate se salveaza!!!!! sau poate e recompensat pentru ca a reusit sa tina inchis partidul?????

medgidnicolai spunea...

Comentariile acide nu ma deranjeaza. Suntem in plina campanie electorala si este firesc. Daca cele insierate sunt reale este ok. Daca nu, vina apartine "anonimilor". Ma surprinde faptul ca din neant apar "analisti politici" foarte documentati. Pana acum unde au fost? Nu este o problema. Oricine are dreptul la opinie. Dar cand opinia este directionata si tendentioasa, este vorba de altceva. Eu cred ca asemenea persoane au o problema. Cu ei bineinteles. Nu pot rata nici o ocazie in care sa poata face rau cuiva. Cat despre schimbarea formatiunii politice, asa cum a facut d-l Solomon, care este problema? A afectat pe cineva acest lucru pana acum? Nu cred.

medgidnicolai spunea...

Reiau ideea traseismului politic practicat in ziua de azi pe scara larga. Fara el, Guvernul Boc ar fi fost si acum la putere. Si atunci ma intreb, si va intreb si pe dvs. O fi fost oare bine, sau nu, ca multi PDL-isti au trecut recent in tabara puterii. Fac referire la politicieni de notorietate publica, al caror vor reprezinta ceva in Parlamentul Romaniei.

petre spunea...

D-lui sfatuitor medgid: bai desteptule invata gramatica si dupa aceea ne dai sfaturile cu traseistii politici.(ex.benere)
Astia tradatori se numesc si daca nu stii ce inseamna...tot esti in campanie pune mana pe gramatica.Si nu mai da atata sfaturi pentru ca daca ne luam dupa ele murim prosti.

medgidnicolai spunea...

Probabil, ca unora nu le cade bine aceasta asociere intre PNTCD Constanta si Gigi Chiru. Nu este nici o problema. Invoca un sondaj din Cuget Liber. Sa citeasca si Replica. Acolo gasesc rezultatele unui sondaj mult mai calificat publicat in data de 29.05.2012. D-lui Petre (daca asa se numeste) ii transmit ca recunosc. Nu am absolvit Facultatea de litere. nici pe cea de jurnalism. Imi pare rau. Dar nici de caupul lui nu este nicmic. Daca am in vedere comentariul pe care l-a facut.

constantean spunea...

ptr. PETRE . Tu o sa mori prost oricum, nu trebuie sa urmezi sfaturi.Medgidnicolai este un om civilizat, dar tu nu poti sa-ti dai seama. De...

Anonim spunea...

asocilagudameschina.....

Anonim spunea...

DUPA DEZASTRUL DE LA ALEGERILE LOCALE ASTEPTAM DEMISIA ......are dreptate d-l PAVELESCU cand spune;nu am d-le cu cine,am numai saraci cu mintea....

un taranist spunea...

anonimii sunt fosti taranisti frustati

ADMIN spunea...

Contribuţia PNŢCD nu trebuie apreciată
numai după voturi


În opinia prim-vicepreşedintelui PNŢCD
Constanţa, apariţia pe scena politică a Alianţei România Dreaptă era o „necesitate ca alternativa
la o alianţă cum este USL-ul“. „La o astfel de Uniune nu se putea răspunde decât cu o altă alianţă
precum Alianţa România Dreaptă. Am convingerea că după o perioadă relativ scurtă ARD va
creşte mult în sondaje“, a precizat Neagoe. În privinţa modului în care funcţionează ARD la
Constanţa, prim-vicepreşedintele creştin-democraţilor de la mal de mare consideră că aici „este
nevoie de o gândire pozitivă din partea PDL. Spun aceasta deoarece după alegerile locale unii
membri ai PDL Constanţa nu numai că au încercat o conspiraţie împotriva consilierului nostru,
preşedintele Tudorel Chesoi, dar au persistat în a diminua meritele PNŢCD, făcând anumite
afirmaţii neîntemeiate“. Corneliu Neagoe a menţionat că „PNŢCD a câştigat un consilier prin
voturile noastre“, aproximativ 2.500 adăugate firesc Alianţei. În urma unui simplu calcul
matematic rezultă că, „logic, cel de-al patrulea consilier revine în mod meritat PNŢCD-ului“. În
fapt, aritmetica voturilor arată astfel: dacă se scad cele 2.500 din 17.615 cât a obţinut alianţa
APC, se poate observa că, la Constanţa, PDL ar fi primit doar trei consilieri. „Mai mult decât atât,
colegii din PDL nu trebuie să uite că partidul nostru s-a implicat decisiv în obţinerea victoriei de
la prezidenţiale din 2009. Victorie ce a adus de la sine intrarea PDL la guvernare, dar şi
susţinerea de către PNŢCD a celor două referendumuri. Motiv pentru care am fost sancţionaţi
electoral”, a declarat Corneliu Neagoe. Prim-vicepreşedintele PNŢCD Constanţa consideră că
„trebuie terminat o dată cu bârfele din partea unor membri PDL“, în acest sens făcând un apel
către preşedintele Gigi Chiru „să facă o discuţie pe aceasta temă cu cei care prin această atitudine
slăbesc unitatea alianţei“. „Şi dacă tot am vorbit de preşedintele Gigi Chiru, dacă ne respectă ca
partid îl rog să susţină repartizarea unui colegiu relativ eligibil pentru PNŢCD. Susţin aceasta
pentru că preşedintele nostru, Tudorel Chesoi, este şi vicepreşedinte la nivel naţional, or dacă un
membru al BNC nu are prioritate să aleagă un colegiu altul decât cele ocupate de actualii
parlamentari PDL Constanţa şi de preşedintele PDL Constanţa, atunci înseamnă că nu ne
respectăm. La fel susţin şi pentru domnul profesor Andrei Gheorghe, căruia nu i se poate reproşa
nimic, cu atât mai mult cu cât a fost deputat în perioada 1996-2000 şi este o personalitate.
Contribuţia PNŢCD nu trebuie apreciată numai după voturi“, a conchis prim-vicepreşedintele
Corneliu Neagoe.

Alice HIRSCH

«Cel mai vechi ‹Mai vechi   201 – 222 din 222   Mai noi› Cele mai noi»

Anunt

La postarea comentariilor completati numai spatiul pentru NUME, nu si ADRESA URL.

Pentru afisarea ultimelor comentarii, apasati pe butonul urmator: "Cele mai noi"