miercuri, 14 martie 2012

Sondaj de opinie

Stimati domni si mult stimate doamne si domnisoare, membrii si simpatizanti ai PNTCD Constanta,

Cu ingaduinta dvs,. ne permitem sa va retinem cateva momente atentia. cu un scurt sondaj de opinie realizat la initiativa Conducerii PNTCD Constanta, cu scopul de a testa optiunile dvs. referitoare la anumiti potentiali cadidati, propozabili pentru ocuparea unor demnitati publice in administratia locala. De asemenea, pentru ajustarea platformelor program ale  candidatilor nostri la viitoarele alegeri locale, ne-ati indatora daca, v-ati exprima punctele de vedere referitoare la unele probleme actuale ce framanta societatea romaneasca in general, si comunitatea locala in particular.
            Dupa cum cunoasteti, sondajele de opinie  sunt astăzi un lucru obişnuit în orice democraţie, chiar dacă ele sunt uneori folositoare iar alteori supărătoare. Aceste sondaje au rolul de a cuantifica urcuşurile şi coborâşurile unor institutii in perceptia publica, dinamina actiunii unor partide politice si liderilor acestora si nu in ultimul rand, reprezinta un barometru al starii societatii la un  anumit momentdat.
            Dreptul, de a efectua şi publica fără restricţii sondaje de opinie este parte integrantă a democraţiilor moderne.. Acest drept,  consacrat de Articolul 10 al Convenţiei Europene pentru Apărarea Drepturilor şi Libertăţilor Fundamentale ale Individului, permite cetatenilor sa-si faca vocile auzite.;
  Asa ca, uzand de acest  drept, incercam prin modestul nostru demers, sa dam glas optiunilor dvs. cu privire la cateva probleme pe care le consideram de actualitate, din perspectiva viitorului scrutin electoral.
Conducerea Organizatiei Judetene a PNTCD Constanta va multumese anticipat,pentru eventualitate ca veti aborda sondajul de opinie ce urmeaza, si va asigura de obiectivitatea rezultatul lui.
SONDAJ DE OPINIE
1. Cum au fost rezultatele activitatii Consiliului Judetean Constanta in ultimul mandat?

Foarte Bune
Bune
Satisfacatoare
Nesatisfacatoare


2. Daca maine ar avea lor alegeri, pe cine a-ti vota pentru fuctia de Presedinte al Consiliului Judetean?

Nicusor Daniel Constantinescu
Claudiu Daniel Palas
                        Tudorel Chesoi
                        Gheorghe Slabu
                         Altii

3. Daca maine ar avea loc alegeri, pe care din urmatoarele partide le-ati vota pentru Consiliul Judeţean
PDL
USL
PNTCD
UNPR
PP-DD  
PRM
Alţi

4. Daca maine ar avea loc alegeri, pe care din următoarele partide le-aţi vota pentru Consiliul Local al Mun. Constanţa?
PDL
USL
PNTCD
PP-DD
UNPR
PUNR
PRM
PE.
Alţii

Pentru alte sugestii va rugam sa postati pe site-ul nostru.

Anunt

La postarea comentariilor completati numai spatiul pentru NUME, nu si ADRESA URL.

Pentru afisarea ultimelor comentarii, apasati pe butonul urmator: "Cele mai noi"