miercuri, 14 martie 2012

Sondaj de opinie

Stimati domni si mult stimate doamne si domnisoare, membrii si simpatizanti ai PNTCD Constanta,

Cu ingaduinta dvs,. ne permitem sa va retinem cateva momente atentia. cu un scurt sondaj de opinie realizat la initiativa Conducerii PNTCD Constanta, cu scopul de a testa optiunile dvs. referitoare la anumiti potentiali cadidati, propozabili pentru ocuparea unor demnitati publice in administratia locala. De asemenea, pentru ajustarea platformelor program ale  candidatilor nostri la viitoarele alegeri locale, ne-ati indatora daca, v-ati exprima punctele de vedere referitoare la unele probleme actuale ce framanta societatea romaneasca in general, si comunitatea locala in particular.
            Dupa cum cunoasteti, sondajele de opinie  sunt astăzi un lucru obişnuit în orice democraţie, chiar dacă ele sunt uneori folositoare iar alteori supărătoare. Aceste sondaje au rolul de a cuantifica urcuşurile şi coborâşurile unor institutii in perceptia publica, dinamina actiunii unor partide politice si liderilor acestora si nu in ultimul rand, reprezinta un barometru al starii societatii la un  anumit momentdat.
            Dreptul, de a efectua şi publica fără restricţii sondaje de opinie este parte integrantă a democraţiilor moderne.. Acest drept,  consacrat de Articolul 10 al Convenţiei Europene pentru Apărarea Drepturilor şi Libertăţilor Fundamentale ale Individului, permite cetatenilor sa-si faca vocile auzite.;
  Asa ca, uzand de acest  drept, incercam prin modestul nostru demers, sa dam glas optiunilor dvs. cu privire la cateva probleme pe care le consideram de actualitate, din perspectiva viitorului scrutin electoral.
Conducerea Organizatiei Judetene a PNTCD Constanta va multumese anticipat,pentru eventualitate ca veti aborda sondajul de opinie ce urmeaza, si va asigura de obiectivitatea rezultatul lui.
SONDAJ DE OPINIE
1. Cum au fost rezultatele activitatii Consiliului Judetean Constanta in ultimul mandat?

Foarte Bune
Bune
Satisfacatoare
Nesatisfacatoare


2. Daca maine ar avea lor alegeri, pe cine a-ti vota pentru fuctia de Presedinte al Consiliului Judetean?

Nicusor Daniel Constantinescu
Claudiu Daniel Palas
                        Tudorel Chesoi
                        Gheorghe Slabu
                         Altii

3. Daca maine ar avea loc alegeri, pe care din urmatoarele partide le-ati vota pentru Consiliul Judeţean
PDL
USL
PNTCD
UNPR
PP-DD  
PRM
Alţi

4. Daca maine ar avea loc alegeri, pe care din următoarele partide le-aţi vota pentru Consiliul Local al Mun. Constanţa?
PDL
USL
PNTCD
PP-DD
UNPR
PUNR
PRM
PE.
Alţii

Pentru alte sugestii va rugam sa postati pe site-ul nostru.

222 de comentarii:

1 – 200 din 222   Mai noi›   Cele mai noi»
SIMPATIZANT al d-lui Chesoi spunea...

Vad ca ati sintetizat sondajul,au ramas mai putine intrbari ,dar cele esentiale.
Rezultatele activ. cons. jud. sunt relativ bune.
La presedinte ptr cons jud as vota cu Chesoi. Stiu ca sansele sun mici,dar e un bun manager,a parcurs tote etapele vietii,e perseverent ,altruist,cunoaste problemele oamenilor si este aproape de ei. Sunt sigur ca ar face lucruri bune si corecte. Evident daca votez cu Chesoi votez si cu PNTCD la cons. jud. La cons. local as vota cu PNL,dar ei s-au dus cu stanga asa ca votez cu PDL.

Anonim spunea...

1.Satisfacator
2.Dr.Neagoe C.
3.U.S.L.
4.Nu stie sa numere
5.U.S.L.

Medgidnicolai spunea...

Dactilografierea gresita nu este un cap de pod. Rog administratorul sa faca corectura de riguare. Altfel, supermatematicieni au ce comenta negativ. In forma actuala, sondajul este intradevar mai accesibil. Poate, ca nu era lipsit de importanta, sa cunoastem si ceva optiuni pentru Primaria Constanta. D-le prof. Solomon, puteati sa lasati acea intrebare. Am inteles din ultima conferinta de presa a D-lui Presedinte Chesoi, ca PNTCD Constanta are candidat pentru Primaria Constanta. Optiunile mele, la intrebarile postate ar fi urmatoarele.
Intrebarea 1 - Bune
Intrebarea 2 - Chesoi Tudorel
Intrebarea 3 - PNTCD
Intrebarea 5 - PNTCD
Pentru carcotasi. Nu sunt membru PNTCD

constantean spunea...

Am sa-mi dau si eu cu parerea. Stiu ca nu conteaza. Iata cum votez eu.
1. proasta
2. Chesoi
3. USL
5. PNTCD

taranisssst spunea...

1.Nesatisfacatoare (inexistenta)
2.dr.Neagoe
3.USL
4.PP.DD

Anonim spunea...

Un sait misto.Eu nu votez dar raspund:
1- Nu stiu
2- Altii
3- PP-DD
4- PP-DD

spalatoria spunea...

Ai o parere proasta

IONEL MUNTEANU spunea...

VA SALUT DE LA MEDGIDIA.VA RASPUND LA ACEL SONDAJ
1- NESATISFACAROR
2- TUDOREL CHESOI
3- PNTCD
4- PNTCD

PP-DD spunea...

ptr anonim, fanu' lu' elodia episodul xx seria 7.
vad ca ai pus botu' la 20.000 de euro pe care-i promite ala de vine de unde a intarcat mutu iapa...sau te freaca slabu si pe tine cum freca babele din belgia pina sa faca bani de benzinarii.

Spalatoria spunea...

Noi votam cu d-na Chesoi

UN CETATEAN spunea...

De acord cu domnul votant. Si eu votez cu domnul RADU MAZARE si NICUSOR CONSTANTINESCU

votant spunea...

Candidaţi comuni la alegeri

PDL, PNŢCD şi PER au format Mişcarea Populara
VOTATI pdl,pnt si per

Boris spunea...

- FOARTE BUNA
-Tudorel Slabu - titrat,experienta etc.
-PNL
-PNL

gogosar spunea...

Daca deschide un chiosc cu gogosi votam pnt.

Anonim spunea...

Sondaj interesant dar trebuia mai amplu

presar si votant spunea...

Fiecare se aliază cu cine vrea. Corect, dar nu şi dacă oamenii provin din acelaşi partid. Dacă aripa Pavelescu din PNŢCD negociază cu PDL, ţărăniştii din aripa Victor Ciorbea recunosc că sunt în negocieri cu privire la încheierea unui acord electoral cu cei de la USL.
Si atunci cu cine votam ?

ceasornicar spunea...

la alcincilea semnaleste ora 12.26

votant spunea...

Daca Ciorbea s-ar alia cu USL eu as vota asa,
1. buna
2. Chesoi
3.pntcd
4.pntcd

Anghel spunea...

mai lasa si pe altii bai votantule. Ma chema Anghel
foarte bune
umflatul
usl si pntcd
usl si pntcd

medgidnicolai spunea...

Dupa opinia mea, liderii PNTCD Constanta ar trebuie si ei sa-si exprime optiunile in cadrul sondajului de opinie. Acest lucru, eu consider ca ar fi mobilizator,pentru ceilaltiu membrii de partid. Curaj.

vecinul spunea...

domnule nicolai, ce spuneti dumneavoastra ar genera alte discutii inutile. Opiniile liderilor PNTCD le cunoasteti ,iar daca nu ele va vor fi comunicate personal. Este cel mai bine asa.

c.neagoe spunea...

Am solicitat opinii referitor la cea mai agreata alianta , stiind ca singuri , din pacate nu crestem . De ce , nu stiu , dat fiind faptul ca cei ce au compromis partidul , sunt membrii ai partidelor agreate de romani. Nu am avut sugestii; Daca ne gandim ca partidele parlamentare : PSD, PDL , PNL, UNPR , au facut toate greseli , ca in constanta este efectiv o dictatura a PSD-ului , criticata , dar mai apoi laudata de PNL , o atmosfera de circ , ca orasul este facut praf , ca simbolurile orasului sunt in paragina , personal agreez o alianta cu GIGI CHIRU , implicit cu PDL-ul , ca astfel nu se poate . Chiar daca in judet putem obtine poate mai mult fara alianta cu pdl-ul , in Constanta , unde marea majoritate spune (stie) , ca am fost cinstit si avem cei mai valorosi membrii , nu am fost preferati . Pacat ca statura de sacosar , anuleaza demnitatea umana , transforma votul intr-un troc . Chiar cred cei care au nevoie de aceste sacose , ca daca Mazare nu mai este primar , viitorul consiliu local ar anula aceasta hotarare ? Eu nu cred , asa ca nu stiu care suny motivele iubirii pentru Mazare.Cam asa gandesc liderii locali ai PNTCD-ului , oricum din cate am vazut , orice am face , nu este bine . Cred ca in interesul partidului , am facut ce trebuie.

Anonim spunea...

Domnule primar , va spun asa ca doar dumneavoastra ati fost primar , restul , mafioti , hoti si , cum bine le ziceti , bisnitari . Ultimul este si circar si corupator de minori , inclusiv in cazul propriui copil . Am lucrat impreuna ,sunt sigur ca prin cele ce spun , ma veti recunoaste . Oricum va voi suna sa va solicit o intalnire , in functie de raspunsul dumneavoastra . De ce nu candidati , ca in prezent altfel , prin comparatie gandesc Constantenii ? Pana in prezent , este adevarat , acest Chiru , pe care nu-l cunosc este de admirat , dar ce garantie ii dati (trebuie ) ca se va comporta ca dumneavoastra si nu va cheltui bani multi pe care ii va "scoate inzecit " cum au facut toti predecesorii dumneavoastra ? Credet ca daca castiga (si eu sper) si va gresii , nu va compromiteti in fata constantenilor ? Va mai amititi discutia di aprilie 92 , cu domnul ECONOMU , care a vrut sa va premieze , fara interes , (nu traieste in Romania ) pentru castigare de catre un necomunist a primariei si i-ati spus sa-i puna in contul primariei ? Sa stiti ca au fost luati de Mihaiesi , in scop personal .Astept un raspuns aici in functie de care va voi suna sau nu . Sunt sigur ca stiti cine sunt .

votant spunea...

Toata stima pentru dr.Neagoe,dupa mine un bun specialist doctor si cel mai bun primar care a fost la carma Constantei.
Cred ca ar trebui sa candideze , avand in vedere experienta ca primar , pentru functia de Presedinte al Consiliului Judetean.
A avut multe realizari in calitate de primar,in special in lupta impotriva hotilor si pungasilor.
Cinste lui.

Anonim spunea...

dupa opinia mea mai bine taceai

Anonim spunea...

-activitatea consiliului judetean - buna
-primar - d-na Lucica Rosu
-PNL
-PNL

c.neagoe spunea...

Multumesc pentru corectitudine si adevar ; nu stiu cine sunteti , de fata cand a venit domnulEconomu , era domnul Dutu , doamna Dana Munteanu si , din pacate nu mai stiu cine era de fata . Va rog , indiferent de raspuns , sa ma sunati , sa bem o cafea .Nu poti garanta pentru nimeni ; am mai mers pe mana grupului : Jianu Barde< Botescu , Ionut Barbusi altii , care au facut ce sper ca stiti , tradand PNT-ul.Ce pot sa spun: daca va castiga primaria , voi solicita sa devin consilier personal fara retributie , si daca va gresii sa spun totul constantenilor . Mai mult nu se poate.

medgidnicolai spunea...

Iar tu daca ai vorbit, ce ai spus?

medgidnicolai spunea...

Ma bucur sa aud acest lucru. Il astept pe Ionel Munteanu sa-mi comunice acele optiuni. La Medgidia nu prea am vecini din pntcd.

c.neagoe spunea...

Doamna profesoara Rosu Lucica , este intradevar un OM deosebit , ar merita orice demnitate publica , dar in Romania ....

medgidnicolai spunea...

Presa scrie ca ieri "adevaratii" taranisti din aripa Ciorbea, vor semna un protocol de colaborare cu USL pentru ALEGERILE LOCALE,PARLAMENTARE SI PREZIDENTIALE. Poate, nu este o manevra inutila. Indiferent cine castiga alegerile, membrii pntcd ar fi reprezentati in structurile administrative centrale si locale. Din informatii neverificate, stiu ca la nivel local, conducerea pntcd Constanta a semnat un protocol de colaborate cu PDL, UNPR, PE, formand ALIANTA PENTRU CONSTANTA. Parca asa se numeste. Daca gresesc, cineva sa ma corecteze. Ar fi o posibila alternativa la USL Constanta. Ca o fi bine sau rau, ramane de vazut dupa locale. Opinia mea, cei care urmaresc acest site o cunosc. Mi-am reconfirmat-o in cadrul sondajului. Ce parere aveti despre aceste miscari de trupe?

taranist spunea...

Ca intotdeauna dai cu pietroiu in baltoaca.Ai fi in stare sa te aliezi si cu dracu pentru bani.Noi nu votam cu tradatorii si daca tot dai sfaturi dale la altii.Nu vezi ca vorbesti aiurea?

medgidnicolai spunea...

In primul rand, nu esti taranist. Taranistii sunt in marea lor majoritate oameni respectabili si civilizati.In al doilea rand, constat ca stii sa scrii, dar de inteles nu prea ai inteles ce am scris eu. Asa ca las-o balta. Poate te pricepi mai bine la altceva.

Anghel spunea...

Ciorbea este de-al meu. Vom castiga cu usl-ul atat la locale cat si la parlamentare. Eu raspund astfel lui medgidnicolai. Cei care nu inteleg, sa stea in banca lor.

constantean spunea...

Iar ma bag in seama. Dupa mintea mea, taranistii cred ca joaca la doua capete. Daca sunt aliante diferite, asa cum scrie medgidnicolai, inseamna ca cineva le-a deschis probabil mintea. Castiga, indiferent daca ies invingatori unii sau altii. Bravo lor.

Anonim spunea...

Trezitiva. Visati frumos. Va si vedeti cu cilanul in mana. Eu cred ca cineva se foloseste de voi ca sa-l slabeasca pe adversar. Cel mai castigat va fi PP-DD.

presedinte spunea...

Ptr CONSTANTEAN. Logica perfecta. Cu alte cuvinte cand ne vom uni toti taranistii, vom avea mai multi alesi si evident vom fi mai puternici. DUMNEZEU ISI INTOARCE FATA CATRE TARANISTI.

TARANIST spunea...

pentru ANONIM PP-DD. Veti lua o mare teapa cu promisiunile lui dd,dar la cat va pacalit pdl-ulsi psd-ul ce mai conteaza.USL + PDL+PP DD = MIZERIE

Anonim spunea...

pentru TARANIST@PNTCD+PDL=USL=ACEEASI MIZERIE

redivivus spunea...

Este adevarat ; chesoi=tudorel=secta pnt.A fost la ciolan,a fost bine dar acum nu mai apuca nici zeama dar trebuie cineva sa spele si farfuriile.Din punct de vedere piramidal pnt nu mai exista.Activitate nu,realizari vizibile,repet vizibile nu alea din capul lui chesoi tudorica cel cu puta mica.Asa ca la spalat farfurii.Cei care gandeau nu mai sunt la pnt.Acum sunt unii care fac praf.Nu am nimic cu ei.Sunt nevinovati.

presedinte spunea...

Domnule REDIVIVUS,ai facut parte candva din PNTCD, iti cunosc bine stilul. Am fost chiar prieteni si ne-am inteles bine o buna perioada. Totul s-a sfarsit dupa cateva jocuri de glezne in stilul tau. Adu-ti aminte episodul VASILE LUPU, NEAGOE,BANIAS,etc. Mai departe eu am castigat lupta politica,iar tu ai castigat un post de director la o institutie economica importanta, unde esti si in prezent. Am auzit ca ai ceva probleme acum,dar nu ma bucur si sper sa le rezolvi. Fiecare am luat-o pe drumul care am crezut ca e mai bun. Un lucru insa nu-l intelegi, ca fiecare din noi am evoluat destul de mult si tu nu ar trebui sa te exprimi ca un politician infantil asa cum ai scris in textul de mai sus. PNTCD a fost este si va fi. PNTCD este parte insemnata din cultura poporului roman,iar datorita sacrificiilor enorme pe care le-au facut TARANISTII, tu ai beneficii enorme ,inclusiv dreptul sa scrii texte de acest gen. S-a auzim de bine.

Taranist cu luneta spunea...

Redivivus, din cite ne arati ai tu gura mare si nu chesoi puta mica. Cit despre pseudonim, se stie ca toate mustele de cacat revin la viata in perioada asta. Fomist cu gura mare.

medgidnicolai spunea...

Nu sunt prezicator si nu stiu, de unde s-a tras aceasta concluzie. Eu imi exprim pareri personale, nefiind aliniat politic. Pentru a da totusi un raspuns, unei interpelari publice pe acest site, opinez ca PP-DD va obtine la locale, mult sub procentul cu care este evaluat acum in sondajele de opinie. PP-DD nu are suficiente structuri interitoriu. Majoritatea membrilor PP-DD sunt in general oameni modesti, si nu pot sustine financiar partidul. Iar cu o floare, fie ea si o televiziune, nu se face primavara. P.S. Cat, despre liderii locali ai formatiunii, acum, sunt departe de a fi oameni politici. Poate mai tarziu, dupa ce vor capata ceva experienta.

secretar executiv PNTCD C-ta spunea...

Presedintele PNTCD isi manifesta dezacordul in ceeace priveste folosirea unui vocabular neadecvat pe acest site. Inscrierea pe acest site este libera si neconditionata, dar ar trebui mai atent monitorizata de catre administrator. Fara a dori sa supar pe cineva afirm ca cei care au un astfel de limbaj nu sunt taranisti. Sunt anumite provocari, dar nu merita raspuns.

Anghel spunea...

Aoleu!...Dar urat mai comentati. Ce aveti cu pp-dd. Este atat loc sub soare. Cei isteti au priceput strategia noastra. D-l Presedinte Ciorbea o sa ne asigure mai multe fotolii la locale decat Pavelescu. PDL este in continuare in cadere libera. USL nu. Voi anonimilor 1,2, 2,5, 3, si cati oti mai fi, altceva mai bun nu aveti de facut. Certativa pe netul pp-dd-ului. Asta este al nostru, al taranistilor. Vreti sa ne denigrati cu orice pret. No sa reusiti.

anonim 44 spunea...

Dupa alegeri se sarbatoreste si raman farfurii de spalat.Asta o face medgid si lui din pnt.Ia zi medgid,da si tu niste sfaturi.

altul spunea...

asa-i tov.secretar,astia cu limba lor se numesc limbisti.

taranist cu sapa spunea...

In urma acestui sondj propun : chesoi- subprimar la Cogealac.

redivivus spunea...

asa este cum zici,am prostata dar ma tratez.Joc de solduri am facut amandoi,tu masina eu piscina,asta e a fost bine dar trebuie sa recunosti ca acum pnt nu are sanse pentru ca nu are cu cine si sunt destui care vor ciolan.Nu trebuie sa te superi,lupta este acerba si castiga cei mai hoti,or voi zice-ti ca sunteti cinstiti.Si trebuie oameni titrati nu oricine.

Anonim spunea...

-activitatea C.J.buna
-dl.Neagoe - presedinte C.J.
-PP-DD

alt anonim spunea...

- activitatea CJ satisfacatoare
- Chesoi Tudor
- PNTCD + USL
- PNTCD + USL

profesor spunea...

Pentru CAROL I . CHESOI a parcurs toate etapele vietii ,trecand prin multe greutati,dar este un luptator si a reusit in viata prin munca. Se vede ca nu-l cunoasteti, nu a avut mari posibilitati , si a absolvit facultatea de STIINTE JURIDICE SI ADMINISRATIVE mai tirziu.Apoi a facut masteratul in Drept International. In prezent este anul 4 la cea de a doua facultate,Facultatea de drept si detine functia de manager general. Nu tin neaparat sa sa-l laud, dar il cunosc f bine, este altruist si isi respecta semenii. Eu il admir pentru toate acestea.

Medgidnicolai spunea...

Ceva nu este in regula cu disparitia unor comentarii de pe pagina. Insa, nu cred ca d-l Presedinte Chesoi este de vina. Mie, nu mi s-a sters nici un comentariu desi, cred ca sunt unul din cei mai fideli vizitatori ai site-ului. Ma contrariaza insa faptul ca, unele nume sau pseudonume au disparut in ultima perioada. D-l Dr. Neagoe, D-na C. Badic, etc. Avem cateva teme noi, pe marginea carora putem comenta. Demisia unor lideri marcanti ai PDL, infiintarea sectiei maghiare la Facultatea de Medicina din Cluj, modificarea criteriilor de demitere a Presedintelui Romaniei, arestarea in ultimnele zile a unor deputati ai puterii si opozitiei pentru fapte de coruptie. Si mai sunt si alte teme destul de interesante.

constantean spunea...

Iar imi dau cu parerea. Nu este bine daca dispar comentarii civilizate. dar sigur nu este de vina Dl. Chesoi Presedintele pntcd Constanta. Cat despre temele d-luyi medgidnicolai eu zic ca ne puteam astepta la asa ceva. Dar, pentru ca nu ma prea pricep la politica ma abtin de la alte comentarii.

C. Badic spunea...

Nu am disparut domnule Medgidinicolai,urmaresc cu interes tot ce se comenteaza,dar mai ales evolutia situatiei politicii de la noi. In ultimul meu comentariu am spus raspicat ca nu mai postez nimic si nu mai raspund la comentarii injurioase. Acum va raspund dumneavoastra,pentru ca am apreciat politetea cu care v-ati adresat. Nu putem face nimic vis-a -vis de facultatea din Tg. Mures. Va spune un Tg. Muresan. Dar situatia PDL ului ar trebui sa ne dea de gandit macar acum. Degeaba am spus eu in atatea interventii aici,ca riscam sa ne facem praf cu PDL in alianta.

nou intrat spunea...

Spiritele se incing,sa vedem la vot.Ce scriem aici,mai glumim si noi.
- activitatea CJ - buna d-le,are realizari
- viitor pres.tot Nicusor
- PNLtrebuie votat peste tot
-PNT - nu are oameni,asta-i adevarul,poate in viitor mai se organizeaza si o sa fie ales,avem 2000 de ani de aici incolo ce trebuie anul asta?

Admin spunea...

Pentru injurii, calomnii si amenintari de orice natura, va rugam sa alegeti alt site sau ciorna de lucru. Va reamintim ca in conformitate cu atentionarea expusa anterior, referitor la stergera comentariilor ce nu fac obiectul discutiilor, ne rezervam dreptul de a actiona in consecinta.

PITU VASILE spunea...

pentru ADMINISTRATOR . Foarte bine ati procedat, intucat discutiile au degenerat nepermis.

c.neagoe spunea...

Nu am mai comentata fiind plecat la o conferinta medicala . Ce se intampla in viata politica , era de asteptat . Personal nu-l consider pe Frunza verde un traseist , este adeptul unei doctrine, dar care este a PNT-ului , deci.... Ceva miroase , daca nu a facot-o mai demullt ( a ciolan) . Personal , paraseam PDL-ul , decand a devenit sluga smerita a lui Basewscu. Dar pe mine ma intereseaza PNT-ul ; foarte bine fac cei care fac aliante locale convenabile . Nu mai trebuie respectate principii pe care electoratul roman le considera defecte. Atitudinea pe care o vom avea la alegerile generale , o vom analiza dupa cele locale . Oricum avem timp sa mai analizam atitudinea pentru locale .

vasile spunea...

vasile
1. nu foarte buna
2.candidatul PNT-CD
3.PNT-CD
4.PNT-CD
curaj! mergeti singuri!romanii nu au uitat de Corneliu Coposu

vasile spunea...

vasile PNT-CD ne-a bagat in NATO si in Uniunea Europeana! Singurul om politic adevarat dupa revolta poporului din 1989 a fost Corneliu Coposu! SUS TARANISTI! ISTORIA VA OBLIGA! SINGURI!ROMANII VA ASTEAPTA1(SAU NE ASTEAPTA!)

vasile spunea...

Vasile! Constanta merita mai mult!Constanta merita un constantean! Constanta trebuie sa se regaseasca si sa se alature Timisoarei!Un primar constantean si un presedinte al consiliului judetean din constanta trebuie sa cunoasca mirosul scoicilor la hula de fund,sa stie versurile de pe statuia lui Ovidiu! pe "ei" constantenii i-au acceptat cu revista Contrast,cu ziarul Telegraf,cu "mai animalule"(apropos eroul cu acesta replica nu mai lucreaza la Neptun!) Acum gata! le multumim! este timpul sa vina un absolvent de Mircea cel Batran!Este timpul sa vina cineva care intelege turceste,care-i iubeste pe armeni,care apreciaza initiativa armanilor,care-i accepta pe tigani adica care este CONSTANTEAN,care este DOBROGEAN!

Soliman spunea...

Cred ca glumesti.La putere vin aia care fura cel mai tare la votare. Ori taranistii sunt cinstiti,nu fura,nu bea,mananca de post si cum dracu sa iasa?

CATALIN spunea...

CATALIN Asa este PNTCD sa mearga singur in alegeri. POPORUL ROMAN VA VOTA NUMAI PARTIDE CARE NU SUNT IN PARLAMENT. JOS PARLAMENTARII CARE SAU OBISNUIT CA SI CUM PARLAMENTUL AR FI PROPIETATEA LOR.

vasile spunea...

Nu glumesc,ajunge cu hotii.

Medgidnicolai spunea...

Ultimele evenimente, vin parca sa confirme ceeace eu spun mai demult. Alianta cu PDL-ul, de conjuctura ce-i adevarat, nu va aduce un plus substantial de voturi pntcd. Ci invers. Consider, in acest context, ca negocierile in cadrul Aliantei Pentru Constanta sa se faca de pe pozitii relativ apropiate. Aceasta responsabilitate revine echipei de negociatori. PDL-ul este astazi in caderea libera iar panta a devenit si mai abrupta. Este n umnai o parere personala.

Medgidnicolai spunea...

Ultimele evenimente, vin parca sa confirme ceeace eu spun mai demult. Alianta cu PDL-ul, de conjuctura ce-i adevarat, nu va aduce un plus substantial de voturi pntcd. Ci invers. Consider, in acest context, ca negocierile in cadrul Aliantei Pentru Constanta sa se faca de pe pozitii relativ apropiate. Aceasta responsabilitate revine echipei de negociatori. PDL-ul este astazi in caderea libera iar panta a devenit si mai abrupta. Este n umnai o parere personala.

c.neagoe spunea...

Domnule Medgidnicolai , fiti siguri ca se cnegociaza doar in interesul PNT. Din pacate avem o sansa buna , dar nu avem oameni cu care sa acoperim judetul. Este adevarat ca PDL-ul este in cadere libera , dar nici in alianta USL nu am mare incredere . Daca luam partidele separat , cam toti au avut ca scop interesele lor si nimic mai mult . Daca votul ar fi rational , PNT-ul ar trebuii sa aiba cele mai multe voturi . Dar se pare ca va conta mita electorala si asta ne va costa f. mult . Oricum cei multi hotarasc.

c.neagoe spunea...

Ce se poate spune despre adeptii lui DD si a asa zisul partid al poporului ? Personal cred ca procentul din sondaje exprima numarul celor slabi la minte si a ciolanarilor . Daca chiar crede cineva balivernele lui DD , acela trebuie sa se caute . Oare va fi pacalit din nou acest popor ? Daca da , o merita si va fi din rau in mai rau . Singura intrebare , este cu ce sunt vinovati cei cu mintea limpede ? Acum sunt convins ca democratia in Romania inseamna dictatura prostiei (la care adaugam si a imposturii ) asupra inteligentei . Cred ca nu ne revenim decat cu vot cenzitar .Este o parere.

sustinator PNT spunea...

D-l Neagoe are dreptate,ca intotdeauna:MITA ELECTORALAsi alte aranjamente vor conta foarte mult.Nu toti.Mai sunt si cetateni care gandesclogic si vor sa schimbe ceva ia Romania asta dar multi au saracit si o MITA electorala oricat de mica ar fi ii atrage.Vor castiga ca de obicei cei care fura mai mult.Deja se pregatesc.Personal votez PNT dar sansele sunt extrem de mici si BUBA ESTE LA CONDUCATORII PNT.Am dat voturile PDL si ce am facut.Numai blesteme.PNT trebuie intai sa se organizeze,sa traga toti intr-o directie,sa-si reformuleze Platforma program,sa atraga noi oameni in partid,oameni cu ganduri bune de reforma pozitiva si dupa aceea cred sincer ca treaba o sa se miste.Trebuie castigata increderea oamenilor si voturile vor veni de la sine.Noi alegatorii nu va vedem pe teren cu niste realizari.
Multumesc.

IONEL MUNTEANU spunea...

Domnule Medgidnicolai sunt presedintele PNTCD Medgidia si am rugaminte cu mult respect si vreti sa ne cunoastem la Medgidia va invit miine 1 aprilie la ora 15 la sedinta sediul la avem pe strada Tudor Vladimirescu 35 si acolo vom discuta despre PNTCD

Medgidnicolai spunea...

Aceasta este tragedia poporului roman. Se lasa dus cu zaharelul. Din cauza imaturitatii sale politice si civice a ajuns unde a ajuns. Strategia basesciana, si nu numai, dau mereu rezultate. Dupa alegeri apasa tare pe grumazul celor celor nevoiasi, iar apoi, cand le da o sacose, zic ca l-au prins pe Dumnezeu de un picior. Si aceasta, este o practica generalizata. Verificata temeinic in ultimii 21 ani. Din considerentele enuntate, personal, am rezerve seriose ca in viitorul apropiat se va schimba ceva.

coposu spunea...

coposu Am trecut de mai multe ori pe la sediu PNT CD Constanta;intotdeauna a fost inchis;si dupa cate stiu ,nu are decat un singur sediu! De ce? Nu mai exista taranisti adevarati,pensionari care sa stea la sediu si sa tina sediul deschis? Sau si acest partid, ca si toate celelalte,considera "sefii" ca-i a lor,ca l-au cumparat,ca pot sa-l foloseasca in interesul a doua-trei persoane?

coposu spunea...

coposu mi-ar placea sa vad comentariile mele anterioare afisate;ar fi primul semn ca partidul se deschide! D-nule Doctor am inteles ca D-nul Doctor Cardiolog Vidican este membru PNT-CD Constanta;un om foarte serios,un specialist foarte bun(cu scoala facuta la timp nu fara frecventa dar cu plata,nu pe cumparat ci pe invatat!!!),un om cu foarte mult bun simt,ardelean din cate stiu,poate ar trebui sa il faceti mai vizibil,poate ar trebui sa fie seful organizatiei municipale PNT-CD! Poate un astfel de presedinte la municipiu ar fi invitat la negocieri politice! Altfel cre ca nici macar taranistii adevarati nu vor vota cu taranistii caci vor avea impresia ca isi pierd votul mai ales ca multi ziaristi lipsiti de onestitate,sau poate platiti pentru asta spun fara nici o legatura cu discutiile,zilnic pe post ca PNT-ul este mort pentru totdeauna; nu este asa dar nici nu se va ridica cu usile ferecate de tamplari de lux (altfel o meserie onesta!)arivisti si oportunisti! LUPTA PENTRU O ANUMITA DREGATORIE ESTE INCURAJATA DE DUMNEZEU DACA EL TI-A DAT ACEST HAR SI DACA ITI DORESTI ACEA DREGATORIE PENTRU A FACE BINE OAMENILOR,IAR DACA ITI DORESTI O DREGATORIE CA SA-TI FACI BINE TIE ESTE UN MARE PACAT! Asta apropos de cuvantul CRESTIN din numele partidului

coposu spunea...

vasile eu nu pot sa inteleg de ce organizatiile nooastre nu cer demisia lui ciorbea si a lui pavelescu! toata lumea ne intreaba de ce nu se unesc!in mod normal cand doi se cearta al treilea castiga! mi mi se pare ca D-nul Caramitru ar trebui invitat urgent sa ia conducerea partidului! ce parere aveti? SI ASA VOM AVEA UN CANDIDAT ADEVARAT LA PRESEDENTIA TARII! Ce parere aveti d-nul Presedinte Chesoi! Va rog sa aveti public aceasta interventie!

C. Badic spunea...

MESAJ pentru toti !!!! Invatati conjugarea verbului " a vota "
Eu votez
Tu castigi
El pierde
Noi ne nenorocim
Voi va imbogatiti
Ei merg in somaj

vasile spunea...

vasile foarte frumoasa firma care a aparut la sediul PNT-CD-ului .felicitari celor care au confectionat-o si multumiri sponsorilor din partea simpatizantilor!

VASILE spunea...

vasile la urmatoarele alegeri trebuie neaparat ca partidul sa intre in CL si in CJ! este o sansa caci "dreapta" este aproape libera!invitam toti simpatizantii partidului nostru sa ni se alature si ii asteptam la sediul partidului! sunt convins ca cei din fruntea PNT-CD Constanta vor avea cea mai buna inspiratie de aliante in campanie! SUCCES! cred ca votantii constanteni au nevoie de PNT-CD!

IONEL MUNTEANU spunea...

domnule medgidnicolae daca vreti sa vorbim veniti miine la ora 16 la sediul PNTCD Medgidia si facem cunostinta

Anonim spunea...

asa da

Medgidnicolai spunea...

In primul rand tin sa va multumesc pentru invitatii d-le Ionel Munteanu si totodata, sa imi manifest regretul ca mesajele dvs. au fost vizibile asa tarziu. Acest lucru, se pare, din motive obiective ce tin de administrarea site-ului. Totusi, consider ca pentru a pastra neutralitatea pozitiei pe care am adoptat-o in cadrul comunicarilor pe aceasta pagina de site, este mai bine sa nu ne intalnim. Va asigur insa, ca am sa raspund la toate interpelarile pe care le ve-ti face. Cu stima.

constantean spunea...

Si eu am vazut din troleu firma noua de la sediul PNTCD Constanta. Este intradevar frumoasa. Cine s-a ocupat de ea, a facut o treaba buna.

VASILE spunea...

vasile ma bucur ca oamenii incep sa descopere! o firma cu seniorul Corneliu Coposu! felicitari inca odata!avem datoria sa ii urmam crezul:DEMOCRATIE ADEVARATA,CREDINTA CRESTINA SI ATASAMENT FATA DE TARA!JOS CORUPTIA!NE-AM SATURAT DE HOTI!

c.neagoe spunea...

Am o parere ; daca va aduceti aminte , l-am apreciat pe dl. Chiru de la inceputul activitatii la inspectoratul de stat in constructii , unde a tinut cont doar de lege si nu de indicatii de partd , motiv pentru care a si fost inlaturat de "famiglia" pedelista (cazul Cogealac, cand a anulat autorizatia CEZ-ului , ilegal acordata de consiliul judetean si sustinuta , culmea si de prefect care era in razboi declarat cu CJ; daca ati urmarit ziarele , televiziunile , erau interesati si domnii Videanu si Blaga ).Cred ca dl. Chiru , oricum neagreat de PDL , ar face un gest inteligent , urmand exemplu lui Frunzaverde, dar spre PNT , sigur cel mai curat partid , la ora asta . Prin acest gest , ar scapa de balastul numit PDL ,ar fi urmat de toti membrii PDL seriosi ,nemultumiti si inteligenti si mai ales ar da mult curaj celor ce le este frica sau nu mai cred ca poate fi inlaturata mafia PSD-ista de la Constanta , cel mai mare rau pentru Constanta la ora asta . Personal , ma bucur ca s-a facut alianta cu dl. Chiru , nu cu PDL-ul , pe care nu-l pot agrea . Daca analizam ce au facut PSD, PNL,PDL ( de UNPR, PPDD , PRM nici nu trebuie discutat) si care sunt interesele care-i anima , trebuie analizata propunerea subsemnatului si cred , urmata .

Anonim spunea...

Domnule doctor , ar trebui a va spun primar ,darpentru mine este mai imprtant ce ati facut pentru copilul meu ,ati avut o idee foarte buna . Si eu as vota Chiru , dar numai alaturi de PNTCD. Daca ramane cu mafiotii din PDL , va face ca ei, vrand , nevrand , altfel va face drumuri la DNA. Suntem multi care stim cat de nemernici sunt si cei de la USL , care la Constanta ar insemna Maare +Constantinescu + o multime de alti hoti . Mai eate un lucru important ; poate vor fi doamne ajuta legati pana la alegeri . Domnule primar cum puteti garanta ca nu va face ce au facut Mihaiesi si mazare ? Daca se pote as dorii un raspuns cat mai convingator.Cand va gasesc la sedul partidului ?

UN PDL-IST CINSTIT spunea...

Aşa ar fi cel mai bine şi mai corect,dacă domnul Chiru ar veni la PNTCD,ar fi urmat nu numai de anumiţi grei ai PDL,dar şi de foarte mulţi constănţeni sătui de Mazăre şi de golăniile pe care continuă să le facă,neavând scrupule nici faţă de cei mici din grădiniţe.Cine ştie ? Poate a devenit pedofil!După atâta praf!

medgidnicolai spunea...

Intradevar, si dupa opinia mea, d-l Chiru si-ar face un serviciu imens, daca ar candida in acest moment din partea Aliantei pentru Constanta, dar sub sigla PNTCD. Populatia, nu ar avea motive sa nu-l voteze. Pe cand din partea PDL, "o corabie in deriva", sansele ar fi mult mai mici. Si eu, sunt convins ca multi PDL-isti cinstiti l-ar urma la PNTCD.
Lucrurile ar trebui sa se miste mult mai repede caci, timpul este deja scurt. Sa ia exemplul D-lui Senator Banias. Ce ar avea de pierdut.

c.neagoe spunea...

Ma gasiti la partid , sambata 17-19 si duminica 10-14.

medgidnicolai spunea...

La nivel formatiunilor politice parlamentare mi se pare normal ca apele sa fie tulburi in aceasta precampanie electorala. Desemnarea candidatilor, este intradevar o problema. Mai ales la Capitala. La nivel local insa, din cate stiu, listele s-au cam finalizat. Nu inteleg totusi, de ce numele celor propusi pentru anumite demnitati, nu se dau publicitatii. Omul si functia. Voalat, bineinteles. Caci nu a inceput inca oficial campania electorala. Eu, daca as fi in locul celor abilitati, as face acest lucru. Secretomania este o plaga ucigasa cand este vorba de candidati si alegeri. Iar tratamentul este publicitatea.

constantean spunea...

Ma bucur ca sunt primul care urez vizitatorilor acestei pagini un Paste Fericit si multa sanatate. Nu cred, ca o sa mai am timp. Zilele urmatoare sunt pentru nasi, fini sprituri si miel.

c.neagoe spunea...

Sarbatorile de paste cu sanatate si multumire !

Anonim spunea...

Campania electorala se face in teritoriu,domnilor taranisti sunt bune si comentarile dar nu au valoare electorala.Profesori,doctori,ingineri faceti-va simtita prezenta in teritoriu alaturi de tarani,oameni gospodari ,oameni cu credinta crestina si nu numai,oameni care vor schimbarea in folosul societatii,dati-le o mana de ajutor,discutati cu ei,prezentati-le alternativa schimbarii,dar nu-i mintiti !Vedeti ca sunt racolati si bruma de taranisti de alte partide,se fac presiuni.Va doresc UN PASTE FERICIT si sa va aduca linistea pe care o cautati de 12 ani!

c.neagoe spunea...

Cei ce se lasa racolati , nu sunt taranisti ; asa ca sa le fie de bine si sa fie sanatosi . Daca romanii au inteles ca alegand asa cum au ales a fost rau , au si au avut totdeuna cu cine vota , dar au votat cu cei care-i fura si le fac pomeni faramituri.

Anonim spunea...

VA REAMINTIM CA NU SUNTEM IN CAMPANIE ELECTORALA iar vinovatii pot suporta consecintele legii.

presedinte spunea...

Pasti fericit si multe bucurii tuturor.

C. Badic spunea...

hristos a Inviat si Paste fericit tuturor !!!!

medgidnicolai spunea...

Paste fericit!

Anonim spunea...

Campania electorala a inceput de mult...nu sunteti bine informat si se vede ca nu umblati in teritoriu,probabil ca suferiti de lumina infestata radioactiv,nici panourile publicitare nu le vedeti? pt.binele Constantei mai marii protectori dau sfaturi,oare ce inseamna aceasta?

Anonim spunea...

Domnule anonim cred ca aveti dreptate,doar ochelari de cal si tot vezi ce se intampla in jurul tau,alte partide isi desemneaza candidatii la primarii si DUMNEAVOASTRA cu cine?Scoateti-l pe Chesoi Tudorel in fata pt.consiliu judetean, va aduce voturi, cu el aveti singura sansa,promovati tineretul.In municipiu Constanta nu am vazut nici o filiala de sector sau vreo organizatie PNTCD de cartier,oamenii vorbesc dar nu au cu cine,cred ca va este rusine sa vorbiti de PNTCD.Felicitari pt renovarea sediului central,puneti si drapel.Fie ca Domnul sa fie cu voi .PASTE FERICIT

Anonim spunea...

asa da

Anonim spunea...

Va urmaresc de mult , dar m-am hotarat sa-mi spun parerea . Mai oameni buni , nici eu nu am nimic impotriva lui Chiru , desii nu-l cunosc , dar chiar daca garantati voi pentru el (cum domnule Chesoi si domnule Neagoe ?) , nu pot vota pentru ca candideaza in numele ciumei portocalii , pe care in felul asta o sostineti ;gandesc bine ? Nu l-am auzit inca pe Chiru ca a condamnat hotiile si crimele facute de PDL. Nu-l vreau pe Mazare si gasca lui de mafioti , dar nu pot vota in favoarea ciumei portocalii. Ce ziceti , am dreptate ?

presedinte spunea...

Domnule ANONIM, nu mai complicati lucrurile, la alegerile locale se voteaza omul. Faptul ca GIGI CHIRU are aceasta initiativa este de apreciat. Daca nu-l vreti pe RADU MAZARE nu aveti decat o singura alternativa, sa votati cu GIGI CHIRU. Alte candidaturi nu sunt de luat in calcul cel putin pana in prezent.

Anonim spunea...

serios chesoi?????

presedinte IULIAN spunea...

Ati gresit adresa ,ma cheama Iulian si am fost politist. Am scris din secretariatul PNTCD. O sa-l rog pe domnul presedinte T.CHESOI daca tineti neaparat sa va dea un raspuns,dar stiu ca este foarte ocupat cu campania electorala.

Anonim spunea...

bine Iuliane,stai jos...ce dracu cauti in acest partid? sa dai raportul la superiorii tai la cat este in sondaje?

medgidnicolai spunea...

Recomandarea de a vota omul si nu pe reprezentantul partidului portocaliu, mi se pare de bun simt. Gigi Chiru, pentru neavizati, nu prea este in gratiile lui Boc. Dovada, faptul ca fostul premier l-a schimbat intempensiv de la conducerea ITC. Nu a raspuns la comenzile politice.

medgidnicolai spunea...

Motiunea de cenzura depusa de USL constat ca tulbura si mai mult apele in PDL. De la o zi la alta, randurile parlamentarilor puterii se subtiaza. Acest lucru, nu prea este benefic pentru partenerii lor la viitoarele alegeri. De aceea, acum, mai mult ca oricand, este foarte importanta calitatea omului, chiar daca este el din PDL. Gigi Chiru, asa cum am mai spus, are un plus de imagine fata de colegii lui politici. Dar, credibilitatea sa va fi consolidata in viitorul apropiat, de cei cu care a incheiat la nivel local protocoale de colaborare pentru viitoarele alegeri. Primul si cel mai important partener, in acest moment, este PNTCD-ul. Aceasta este cel putin opinia mea.

Anonim 2 spunea...

Ghiru nu are nici un fel de sanse in fata lui Mazare. Daca nu se aliaza cu taranistii cred ca no sa ia nici 1 la suta.

Medgidnicolai spunea...

Urmaresc stirile si ma minunez. Demisii, discutii, controverse. Nimic concret. USL-ul nu se grabeste sa-si puna om la Senat, desi acum au majoritate. De ce? Premierul trateaza cu deferenta subiectele ce il vizeaza direct. Mult trambitata Miscare Populara este in agonie. Presedintele face promisiuni desarte bugetarilor. Ce mai urmeaza oare?

Anonim spunea...

Regret ca se streg unele comentarii si se blocheaza altele ; Cred ca pntcd este un partid serios ai daca primeste critici trebuie sa spuna cu argumente daca sunt sau nu corecte . Daca sunt si derbedei care sub anononimat jignesc , rusinea este a lor .

Medgidnicolai spunea...

Mi se pare ca pe acest front s-a cam instalat linistea. Inteleg ca reprezentantii locali, de varf, ai PNTCD au de lucru. Dar ceilalti membrii de rand, neimplicati in activitarea de identificare a candidatilor sau redactare a Platformelor Program, de ce nu isi fac auzita vocea. Nu este oare momentul sa-si spuna parerea cu privire la candidatii locali, sa propuna candidati sau pur si simplu sa vina cu alte propuneri si sugestii.

c.neagoe spunea...

Asta si facem , cautam cei mai buni candidati , pregatim actele necesare , va invitam sa ne votati cat mai multi . Nu ne asteptam sa castigam alegerile , oamenii sunt dezamagiti si mai ales neinformati ,dar trebuie aratata pisica USL-ului si PDL -ului , de prea mult timp la putere si iata unde am ajuns. Daca ne uitam cat s-au imbogatit , cei din partidele amintite (au furat ), daca ne amintim ca cei ce au gresit sau au furat din PNT , sunt acum la PDL ,PSD, PNL ,logic cel mai curat partid este PNTCD si trebuie votat in interesul copiilor sau mai precis nepotilor nostrii , ca pentru noi , s-a terminat . Dar oare cati romani se gandesc la viitorul copiilor lor ?

medgidnicolai spunea...

Daca urmariti stirile de pe coloana din dreapta a acestei pagini, constatati ca multe organizatii din tara,( Timisoara, Arad, etc.), fac publice aliantele locale si candidatii pe care ii promoveaza. Eu, alegator local, pe cine sa votez daca, dvs. conducerea PNTCD Constanta, nu publicati numele candidatilor desemnati pana la aceasta ora pentru a fi alesi. Nimeni, nu va vota o persoana, numai pentru faptul ca este propusa de pntcd. Aceasta persoana trebuie promovata, o data cu platforma sa program. Nu doresc ca acest indemn sa fie altfel interpretat. Asteptam sa cunostem, toti cei interesati, candidatii pntcd la alegerile locale.

presedinte spunea...

Cateva exemple :dr. VIDICAN DANIEL prof. ANDREI GHE. prof.dr. LUCICA ROSU, prof. dr. SOLOMON ION,presedintele PNTCD.func. pub. CHESOI TUDOREL dr. NEAGOE CORNELIU si multi altii.

medgidnicolai spunea...

Va multumesc d-le Presedinte Chesoi, ca v-ati facut timp si ati dat curs sugestiei mele. Nu este lipsit de importanta daca am sti si unde, si mai ales pentru ce functii candideaza. Mai ales acum, cand lucrurile au luat o intorsatura neprevazuta in ce priveste scena politica. Personal cred, ca in perioada imediat urmatoare, la nivelul administratiei locale se vor produce mutatii importante. Acestea vor avea cu certitudine impact si asupra campaniei electorale.

Anonim spunea...

Tot respectul pt. dr.Vidican,un foarte bun cardeolog,ar trebui propus la conducerea spitalului jud Constanta.Domnul prof.Solomon este membru cooperatist din 1986 de cand a intrat in cooperatie mai stim ca se lupta cu guvernantii pt reprocedarea terenurilor alocate coop care sau vandut unor neaveniti,incercati domnule taranist solomon sa stringeti randurile in cadrul cooperatiei si nu uitati de mediul rural,mult noroc!Domnului dr.Neagoe faceti tandem bun cu Chesoi,solomon,Vidican dar cam tarziu,nu uitati ca ati fost primar...totusi se pare ca Mazare va simpatizeaza!!!!

Anonim spunea...

asa este,se sterg multe comentarii,admini. nu respecta pe cei care intra pe acest site.

Anonim spunea...

Felicitari,taranistii nu tradeaza PDL dar ei v-au tradat!
Ieri liderul taranistilor Tudorel Chesoi si noul presedinte interimar la municipiu Ioan Solomon l-au insotit la BMC pe Gigi Chiru unde si-a depus candidatura la primaria Constanta,multa bafta!

Anonim spunea...

Bine gandit Tudorele,trebuia mai de mult facuta schimbarea lui Andrei a intrat la naftalina,baiat bun,Solomon are principii europene.este scolit si prin Germania,mai cautati taranisti

c.neagoe spunea...

Se poate sa ma simpatizeze Mazare , are si de ce , de mine nu se pot spune lucruri care se pot spune despre el; domnul profesor Andrei este un PNT-ist adevarat , dar are probleme de familie , care l-au impiedicat sa fie foarte activ. Sa fie clar , am mai spus-o , PNT-ul nu a facut alianta cu PDL-ul , pe care ca ca majoritatea romanilor nu-l agreaza , am facut alianta cu Gigi Chiru saturandu-ne de Mazare si comportamentul sau.

Anonim spunea...

D-le Neagoe la cat sunteti de''inteligent'' va rog sa nu ne mai plictisiti cu aberatii de 2 lei,cica ''nu am facut alianta cu PDL,doar cu Gigi Chiru'',pai d-le Neagoe, Gigi Chiru este Presedinete al ORG.PDL Constanta,mare ti-e gradina Doamne! Chesoi,Neagoe,Solomon voi nu sunteti taranisti,voi sunteti anexa PDL-ului si va remarcati din 4 in 4 ani la campaniile electorale,PNTCD nici nu mai exista ca partid politic.
Solomon are studii in Germania????????????????? hai sa fim seriosi,a trecut prin facultate ca gasca prin apa daca acesta nu stie ce este substantivul,sa posteze aici un comentariu,o sa vedeti ca este praf la gramatica,de abia il astept in campanie,am multe intrebari pentru el.

Anonim spunea...

USL+PDL+UDMR+UNPR+PNTCD+PRM+PPDD=ACEEASI MIZERIE ORDINARA.
Nu se va schimba nimic dupa aceste alegeri in societatea romaneasca,se schimba intre ei la furat,iar cei care sufera sunt cetatenii mintiti si manipulati in toate campaniile electorale.VAI DE TARA ASTA,pe mana cu-i a incaput,o clasa politica incompetenta dar mai ales iresponsabila.

c.neagoe spunea...

Un om serios , nu se asc unde sub anonimat; gasiti o singura fraza in care nu am criticat "famiglia" PDL. Singura ratiune (ar trebuii si altii sa gandeasca ) pentru care -l sustinem pe Chiru este ca trebuie sa scapam de Mazare . Apropos , va reprezinta ?

Anonim spunea...

Ma astept sa stergeti comentarii,la mintea cat va duce,va simtiti jigniti? ati distrus un partid politic emblematic pentru istoria poporului roman,o sa fiti pedepsiti de DUMNEZEU,pentru ca,va folositi de trecutul si sacrificiile facute de inaintasii PNT,voi puteti doar sa vorbiti de PRINCIPII dar nu cunoasteti acest sentiment,urmariti doar interesul vostru de grup si personal.Rusine Chesoi cu toata camarila ta de acolo,oricum asta este ultima campanie electorala care participati ca partid politic,PNTCD si PDL vor fi aruncate la cosul de gunoi al politicii romanesti,sper sa fie cat mai repede,sa nu se mai foloseasca nimeni de trecutul PNT. RUSINE TUTUROR TARANISTILOR CARE STAU NEPASATORI,SUNT COMPLICII LA DECIZIILE ABERANTE LUATE DE CHESOI et Compani de asa zisi politicieni.

Anonim spunea...

D-le Neagoe,pe mine nu ma intereseaza de Mazare,ma intereseaza ce face PNTCD-ul,atat.Va rog sa nu mai fiti paranoic sa afirmati ca Mazare ma reprezinta,o sa fiti batuti de Dumnezeu,fiecare va primi ce a dat acestui partid,inca o data:RUSINE CHESOI SI CAMARILA LUI DIN CONSTANTA. NU i-mi voi divulga identitatea,nu am de ce s-o fac,dar am sa va spun doar un singur lucru,sunt un fost taranist revoltat si dezamagit de situatia interna a PNTCD care a ales sa se retraga din acest partid,sa nu fiu complice si martor la DISTRUGEREA PNTCD.

c.neagoe spunea...

Daca iubesti PNT-ul , care ar trebuii iubit de toti romanii seriosi , de ce nu esti alaturi ? Se vede de la o posta ca esti cu ochi albastrii. Partidul a fost compromis , cel putin la Constanta de : Barde , Jianu , Botescu , Furnica ,Anghel Panait si inca multe persoane " onorabile " care apoi au ingrosat randurile PDL-ului, Psd-ului , Prm-ului etc. Moralisti de forma sau cumisiune sunt destui.

Anonim spunea...

Domnule Neagoe , nu credetica nu trebuie sa raspundeti la astfel de indivizi ?

Anonim spunea...

Pentru cultura generala si o informare corecta a membrilor PNTCD,le spun acestora ca ARIPA PNTCD MOIESCU este formata din 2 organizatii judetene:Constanta si Brasov,cea condusa de PDL-istul Veres.ARIPA CIORBEA daca mai are 2000 de membrii,iar ARIPA PAVELESCU este formata doar din apropiatii acestui impostor.

Anonim spunea...

Eu sunt cu''ochii albastrii"???????????????????,demonstrati ca sunteti paranoic,atat va mai ramas...eu poate nu am acasa sa mananc paine si dumnealui imi spune ca sunt securist,va las in plata domnului.
D-le anonim,chiar ca nu aveti cu ce sa ma contraziceti,nu mai aveti nici un argument sa dialogati cu mine,iar daca va duce mintea cat de cat,nu am pretentii prea mai aveti bunul simt macar si recunoasteti ca PNTCD din punct de vedere al situatiei interne de partid este un DEZASTRU. Stiti cum se spune ca atunci cand un partid nu este organizat,nu functioneaza si nu este condus de nimeni? CA NA MAI EXISTA...dar la cati ''destepti'' ca voi sunt in partid nu puteti distinge nici macar BINELE DA RAU.

c.neagoe spunea...

Domnule anonim : cainelemoare de drum lung si prostul de grija altuia .

Anonim spunea...

D-le Neagoe,observ cu stupoare ca,nu va diferentiati cu nimic de o mediocritate care traieste cu impresia ca este politician!
Sloganul d-voastra este vechi,mai apar din cand in cand unii care sa-l spuna,acest slogan vi se potriveste perfect voua,celor care conduceti acum PNTCD,adica:sa nu muriti de grija electoratului,nu vor vota cu PNTCD,dormiti linistiti.Imi pare bine ca nu veti mai putea fura impreuna cu PDL voturile,regimul Basescu s-a terminat.D-le Neagoe numai de atata sunteti in stare,doar un slogan uzat? era mai simplu sa-l sunati pe Chesoi sa-mi stearga comentariile,atat va mai ramas,sa aruncati vina pe oricine numai voi nu sunteti vinovati de nimic.
DOAMNE IARTA-I CA NU STIU CE FAC! Am ajuns in situatia penibila sa spuna si UNPR ca s-a lepadat de satana,adica de PDL,dar acestia au fost complicii regimului Basescu la''guvernarea''Romaniei.Doamne, in ce mizerie morala ai adus politicienii!

Anonim spunea...

1.Nesatisfacatoare
2.Tudorel Chesoi
3.PNTCD
4.PNTCD

Anonim spunea...

Alt BOU!DROGATILOR...DUCE-TI-VA PE SITE LA PSD CE CAUTATI AICI COMUNISTILOR?

c.neagoe spunea...

Domnule Bacali , ma asteptam la mult mai mult de la dumneavoastra .Parca ati fost in PNTCD; cred ca la partidul lui DD va simtiti bine . Faceti comentarii pe siteul PPDD.

c.neagoe spunea...

Domnule Bacali m ma asteptam la mult mai mult din partea dumneavoastra .Va simtiti bine la PPDD , asta este important.

Anonim spunea...

PPDD+PNTCD=ACEEASI MIZERIE...esti paranoic rau de tot bre Neagoe,nu te deosebesti nimic de Dan Diaconescu,ambii sunteti mizerii din societatea romaneasca.
PPDD+PNTCD+PSD+PNL+PDL+UNPR+UDMR+PRM=ACEEASI MIZERIE ORDINARA SUNTETI CU TOTII.

Anonim spunea...

Neagoe,Chesoi anuntati la 112 sau mergeti la Basescu si spunetii ca pe site-ul vostru intra cetatenii Constantei si va critica.

Anonim spunea...

Aveti mare dreptate d-le anonim,cu totii sunt aceeasi mizerie,se schimba intre ei la furat la 4 ani,in tara asta nu exista justitie sa-i pedepseasca pe cei care au distrus aceasta tara.
Eu aveam mare incredere in pntcd,acum nu voi mai vota cu ei,mai bine votez tot pe Mazare decat cu pdl-ul sau pntcd.

c.neagoe spunea...

Domnilor anonimi, ramaneti niste anonimi !

IONEL MUNTEANU spunea...

Domnilor anonimi vad ca sunteti paralel cu politica si sunteti platiti de uni si de alti sa atacati PNTCD-ul nu este frumos din partea voastra dar astia sunt ce 7 ani dracasa. In loc sal faceti pe d-mnu Neagoe in tot felul ar fi mai bine sa va vedeti de lungu nasului

Medgidnicolai spunea...

Nu inteleg de ce atata vrajba si inversunare. Cine are de castigat din acest comportament. Societatea de azi si civilizatia, in nici un caz.
Intradevar. Asa cum am anticipat, lucrurile au luat o intorsatura, nu tocmai favorabila, exponentilor celor inlaturati recent de la putere. Avand in vedere alianta facuta pe plan local, modul de desfasurare a campaniei electorale pentru alegerile locale, in noile circumstante, este foarte important. Acum se impune o mobilizare generala a tot ceeace inseamna membrii si simpatizanti pntcd, pentru atingerea obiectivelor propuse. Lista candidatilor pntcd, avand in vedere, ca s-a incheiat procesul de inregistrare la biroul electoral, trebuie publicata urgent pe site. Persoanele desemnate, trebuiesc promovate prin orice mijloace de conducerea filialei locale a pntcd.

c.neagoe spunea...

Vrajba si inversunarea se datoreaza necunoasterii adevarului. Foarte multi au dat crezare propagandei securisto-comuniste. In plus oamenii nu stiu ca cei veniti in PNT , sa compromita partidul , sunt acum , in PDL si psd. In plus , ar trebui data o palma celor ce ne jefuiesc , care se considera vesnici si puternici . Oare Mazare si Constantinescu nu trebuie sa afle , ca sunt multi care stiu ca au furat si au cheltuit banii nostrii in interesul lor ? Nu inteleg de ce candidati precum Iorgus, Dinu , Dontu si altii mai au curajul sa apara in fata oamenilor cerandu-le votul . Sau Tusac .

Anonim spunea...

IONEL MUNTEANU@ esti praf la Gramatica,mai bine nu mai posteaza nimic,faci de ras partidul,asa este,anonimi nu se pricep deloc la politica,da poti sa-mi spui si mie,daca voi,cei care conduceti PNTCD-ul,l-ati adus la 1%,adica nu mai exista,imi spui si mie reteta ca,vreau sa dispara si PDL-ul ca voi?!!Imi dau seama cat de mult v-ati priceput voi la politica.Doamne,mare ti-e gradina ta,cat de''priceputi''sunt unii la politica.

medgidnicolai spunea...

In speranta ca reprezentantii locali ai PNTCD nu se vor supara, voi consemna in continuare numele candidatilor inscrisi pe listele de vot pentru Presedinte si consilieri la Consiliul Judetean Constanta, precum si pentru consilieri la Consiliul Local Constanta:
La Consiliul Judeţean Constanţa, pentru functia de presedinte: Tudorel Chesoi (PNŢCD), Nicuşor Constantinescu- USL, Oleg Danovski jr. din partea PUER, Marian Vasiliev (PP-DD), Radu Comănici (PRM), Dumitru Bădrăgan (PER), Harry Michelle Boiagian (UNPR), Valeriu Băncescu (PP) şi Florin Gheorghe (PDL).
Lista celor care au depus candidaturi pentru funcţia de consilieri judeţeni din partea PNTCD:
Chesoi Tudorel, Bandraburu Aurel, Solomon Ioan, Andrei Gheorghe, Ancuţa Constantin, Roşu Lucica, Neagoe Corneliu, Niţă Iuliana, Paraschiv Ion-Iulian, Petrescu Cătălin-Doru, Danielescu Doru, Caragea-Osman Aisel, Drăghici Nely-Mioara, Dragu Dumitru, Caragea Demirel, Neacşu Sorin, Panait Petrică, Ştefanescu Georgica, Mitroi Maria, Bolat Seue, Robu Marius, Pelelungă Niculae, Gruse Marioara, Bică Silvia, Şeitan Bogdan, Stan Romică, Huţanu Gheorghe, Ciupercă Gabriel - Savin, Bădic Eugenia-Cristiana, Mândrescu Antoneta, Zeadin Ancuţa, Bolocan Gheorghe, Bekirov Catige, Iaia Muedin, Cocoş Grigore, Zamfir George, Panait Adrian - Nicolae, Ispas Gheorghe, Demir Selvin, Tudose Elena-Iulia, Pleşcan Alexandru-Nicolae, Munteanu Ionel, Cazacu Ion, Mateianu Maria, Soiam Emil.
Lista comuna cu propuneri din partea Aliantei pentru Constanta, pentru functiile de consilieri municipali:
: Chiru Gigi Christian, Chirilă Constantin, Chesoi Tudorel, Gheorghe Florin, Şandru Nicolae, Zeicu Ilie Valentin, Roman Fabian, Ivănescu Elena, Sorescu Maria, Sîrcu Alexandru, Solomon Ioan, Gima Stelian, Şaganai Nusfet, Tuşa Sorina, Ivaşcu Aurelian, Doxan Adrian, Boanfă Daniel, Ciucă Nicolae, Tararache Mihai, Dumitru Sorinel, Alexe, Andreea Cristina, Dincă Gheorghe, Mocanu Gheorghe, Popescu George Andrei, Popa Andrei, Georgescu Adrian Claudiu, Cealera Ionuţ, Copăceanu Alexandru Marian, Popescu Adrian, Soare Petru, Mărgean Angelica, Bavaru Elena, Panaitescu Liliana, Constantin Florian.
Aceste date sunt preluate din presa locala.

ANDREI GHEORGHE spunea...

PNTCD va depasi pragul de 5% la aceste alegeri locale. Suntem mult mai bine organizati.

Gabi, Constanta spunea...

Curajos punct de vedere. Scurt si la obiect.Ar fi fost si mai curajos ,dar si un exemplu de urmat, daca stiam si cine esti domnule anonim.Se mai poate face ceva pentru acest partid istoric.

IONEL MUNTEANU spunea...

Domnule anonim dupa cum se vede vad ca va place sa atacati persoane din acest partid si tot odata vreti sa stricati imaginea acestui partid politic co traditie bogata.Nu vreau sa raspund la provocarile dumneavoastra dar am o mica rugaminte va rog aptinetiva de a face comentarii la adresa mea cit sia colegilor mei(Va multumesc)

medgidnicolai spunea...

Sunt de acord ca printr-o mobilizare exemplara PNTCD ar putea depasi la locale pragul de 5%. Aceasta presupune insa ca toti membrii si simpatizantii formatiunii sa-si aduca aportul, acolo unde zona si conditiile o permit. A astepta numai ziua alegerilor, stiindu-te trecut pe o lista nu este suficient. Din lecturarea comentariilor de pe acest site, nu prea mi-am dat seama ca s-au implicat foarte multi, in a impune PNTCD-ul local si imaginea sa. In afara de cativa membrii marcanti gen presedinte, primvicepresedinte, vicepresedinti doi trei lideri locali si cativa membrii (unii anonimi), nu s-ar spune ca partidul are o viata activa. Nu se lanseaza teme pentru dezbatere, nu sunt facute publice actiunile locale daca acestea sunt, nu se iese in mass-media, etc. Nu-mi permit sa critic pe nimeni dar, cu riscul de a ma repeta, este momentul sa se faca mai mult. Imaginea este hotaratoare in campania electorala. A partidului si a candidatilor sai.

c.neagoe spunea...

Aveti perfecta dreptate ; am sa-mi pernit sa fac public ce vom face (cateva masuri) . in primul rand nu vom face ce au facut altii: adica nu ne vom umple buzunarele .Cred ca cuasta sunteti de acord , am demonstrat-o. In al doilea rand vom cheltuii banii publici , in fiecare localitate in functie de prioritatile locuitorilor si nu dupa criterii politice sau interese personale , cum s-a procedat pana in prezent. Vominfiinta un serviciu in cadrul consiliului judetean , care sa intocmeasca proiecte cu finantatre europeanu si care va folosii fonduri pentru finantatare din fondul special infiintat de catre consiliul judetean , in felul acesta atragand banii europeni neaccesati pana in prezent , chiar refuzati (vezi pavilionul expozitional de la Mamaia ) ,pentru ca nu se putea fura .Vom sprijinii , tot printr-un fond de creditatre cooperativele mestesugarest de toate felurile cu precadere cele producatoare de articole ce sunt solicitate si bine platite , la export ( de ex. producatoare de tot felul de ambarcatiuni din lemn facute manual.)Asta in regim de parteneriat . Vom crea un fond de cofinantare cu alti finantatori(banci) , pentru credit agricol . om realiza un proiect de refacere a sistemului de irigatii cu fonduri europene , punand accentul pe produse ecologice . Vom realiza , prin voluntariat cu echipede medici de toate specialitatile examinarea multidisciplinara , a intregii populatii a judetului , in fiecare localitate . Vom creea un fond de solidaritate intr-o fundatie a consiliului judetean , pentru subventionarea tratamentelor necesare la oamenii fara posibilitati financiare . Si poate cel mai important lucru , vom crea un mediu de afaceri sanatos , pentru a atrage investitii straine nu a le descuraja cerand spaga . Atat deocamdata .

medgidnicolai spunea...

Deci se poate. Cele propuse de d-l doctor Neagoe sunt cu siguranta prioritatile PNTCD Constanta, de perspectiva imediata. Sunt convins ca mai sunt si altele, daca tin cont de documentele programatice ale PNTCD. Este interesant de lecturat si Proiectul Programului de guvernare Ponta. Veti constata, ca unele dintre prioritati coincid. Acest fapt creaza premisele necesare unei colaborari punctuale viitoare, pentru realizarea obiectivelor comune. Peste 2-3 zile ]incepe oficial campania electorala. Folositi eficient timpii de antena alocati, conform algoritmului.

constantean spunea...

Am citit si eu din curiozitate programul de guver al micului Titulescu. Nu mi s-a parut nimic deosebit. Angajamente si iar angajamente. Sa vedem daca le si aduce la indeplinire. Promisiuni au mai facut si altii. Degeaba. Cu ce ne-am ales. Cu salarii si pensii taiate. Din cauza asta, in ultimii 3 ani, au murit oameni. Cine raspunde. Ca de obicei nimeni.

medgidnicolai spunea...

Daca, in urma cu doua saptamani USL-ul se chinuia sa atraga parlamentari din opozitie pentru trecerea motiunii de cenzura, ieri "Guvernul Ponta" a fost investit de Parlament cu 284 voturi, pentru. Opozitia a adunat numai 92 voturi. Interesanta schimbare de forte in doua saptamani. Cred ca, respectarea celor 5 prioritati din programul de guvernare pana la alegerile legislative, ar aduce USL-ului din nou foarte multe voturi. In aceste circumstante, strategia viitoare a PNTCD ar trebui regandita. Si acest lucru incepand chiar din campania eletorala pentru locale. Drumul a fost deschis de Victor Ciorbea. Cred ca este unul bun. Acestea desigur, sunt numai pareri personale.

c.neagoe spunea...

Am participat la o discutie televizata , care pur si simplu m-a uluit. Un fost candidat la fotoliu de primar al Constantei ca o "calitate " a unui candidat care-i creste sansele sa fie ales , este acea ca trebuie sa fure dar nu mult , ca este normal sa-si urmareasca cu prioritate interesele familiei si anturajului dar sa dea ceva si celor pe care-i pastoreste . Sa fie asta explicatia faptului ca PNTCD-ul ramane in sondaje in jur de 1,2, 3% ? Daca asa stau lucrurile , tara asta nu are nici-o sansa. Ma mai pot gandii , concluziona : oare majoritatea alesilor , celor ce ne pastoresc , sunt hoti?

c.neagoe spunea...

Asa este domnule constantean.Sa vedem cate promisiuni se vor respecta . Mai ales cu depolitizarea . Sa vedem prefectii si subprefectii vor fi cu adevarat apolitici, directorii deconcentratelor, etc. Cel putin ast este o promisiune care nu trebuia facuta .

Anonim spunea...

De maine incepe campania electorala...lume,lume...o luna de zile o sa avem parte de ''CIRC'' dat de clasa politica si politicieni.Fiecare partid politic isi va prezenta maimutele care vor candida la o functie publica,fauna politica este foarte bogata,din partea PNTCD-PDL vor candida babuinii,din partea USL vor candida urangutanii,iar restul vor aduna ce va ramane.Sa va tineti bine la ce minciuni vor spune politicienii in aceasta campanie,primul este tovarasul dr.Neagoe Corneliu care a inceput cu tampeniile,succes tuturor celor care fac parte din parcul zoologic al politicii.

Anonim spunea...

Am uitat,din partea PPDD vor candida CIMPANZEII lui Dan Diaconescu.

Anonim spunea...

saracul Bacale! Mai omule mergi la psihiatru. Ca sa ai ce manca , trebuie sa muncesti .Vad ca nu te-ai lipit nici la mamelucii lui DD. Te-au ghicit.

Anonim spunea...

PNTCD,va lua mult mai mult la alegerile locale,va lua 54% si va conduce singur primaria si consiliul judetean.

Anonim spunea...

D-le Neagoe,acum mai sunt securisti-comunisti in PNTCD? Daca nu mai sunt,cei care ati ramas sa conduceti partidul de ce nu ati reusit sa redresati PNTCD? Sa fie de vina oare incompetenta voastra sau neputinta de a mai face ceva pentru PNTCD.

Anonim spunea...

IONEL MUNTEANU@Daca te pricepi asa de bine la politica ca,si cu gramatica este clar,va meritati soarta din sondaje...chiar faceti parte din conducerea PNTCD Constanta? de aceea este PNTCD unde este acum...INEXISTENT,ANEXA PDL-ului,pentru ca,este condus de unul ca dumneata,care au ''DIPLOME'' dar nu le folosesc la nimic.SFAT pentru nea'IONEL: MAI PUNE MANA PE O CARTE BRE SI DUPA ACEEA VINO SA POSTEZI AICI,FACI PNTCD-ul DE RUSINE,in special pe Gramatica nea'IONELE.

Anonim spunea...

Nu stiu ce intelegeti prin anexa ? dexul este clar nu comentam!
Dar o ALIANTA inregistrata juridic este cu totul alt ceva,domnule anonim.
Cred ca trebuie sa treceti pe la PNTCD va dam si adresa daca nu o stiti,B-ul Ferdinand nr.49.Probabil ca de domnul Ferdinand ati auzit !Una peste alta va informan ca s-au depus peste 35 de dosare acceptate de BEJ si de Tribunal pt. primari si consilieri judeteni.A fost munca domnule anonim nu gluma,dar stati sa vedeti posterele,afisele,pliantele o sa va placa ,nu mai fiti asa de intunecat la minte si suflet,Dumnezeu o sa va binecuvanteze ,votati OCHIUL,votati PNTCD

Anonim spunea...

succes

Anonim spunea...

eu as vota cu pntcd dar nu stiu pe care din ele ca sunt vreo 4 aripi,mai bine votez pe mazare decat cu necunoscutii din pntcd,dati si voi ceva,un pui,o gaina,o faina!?

Anonim spunea...

asa este,d-le Bacale dute tata la un psihiatru si trateazate,dracu te-a pus sa te inscrii in PNTCD,nu ai stiut ca astia sunt cu totii PDL-isti si sustin din 4 in 4 ani PDL?
dar nu numai Bacale sa mearga la psiholog,sa mergeti si voi retardatilor care conduceti PNTCD Constanta,la cat aveti in sondaje nu stiu pe cine mai reprezentati voi in PNTCD?

Anonim spunea...

anonimule,ce nu are voie omu sa mearga la PPDD?a facut bine ca a plecat de la pntcd,ce sa faca la voi?sau trimeteti omu la psihiatru ca a plecat de la voi?

ALEXANDRU spunea...

Cel care i-l trimete pe d-l Bacale la psihiatrie probabil ca dumnealui este acum internat intr-un ospiciu.
Eu i-l cunosc pe d-l Bacale si va pot spune ca este un om cinstit care nu a alergat dupa functii sau avantaje in vreun partid si este mai intreg la minte decat toti cei care conduc la Constanta PNTCD,iar la cei care conduc PNTCD Constanta am indoieli ca sunt intregi la minte dupa ce s-au aliat din nou cu PDL,probabil vor sa moara impreuna!
D-l Bacale va asigur ca va poate da LECTII DE POLITICA tuturor celor care conduceti la Constanta PNTCD,nu va doresc sa aveti o confruntare cu acesta fata in fata,o sa va faca sa nu dormiti 3 nopti.D-nealui a plecat din PNTCD pentru ca,nu a mai suportat minciunile lui Chesoi,Neagoe,Solomon...etc.Cu permisiunea d-lui Bacale as vrea sa postez un citat de-al dansului:''Prostul,cand s-a inscris intr-un partid politic traia cu impresia ca este si politician''...acest citat vi se potriveste voua,adica sunteti niste PROSTI CARE TRAITI CU IMPRESIA CA SUNTETI POLITICIENI. Daca vreti pot sa-l contactez si sa-i spun sa va de-a LECTII DE POLITICA...o sa negociez cu el sa nu va i-a prea mult,ca pret.

ALEXANDRU spunea...

Cu acceptul d-lui Bacale am sa va dau inca in citat de-al dansului:''Este meritul meu ca am ramas un om cinstit,ca sunt sarac este vina politicienilor''.Sper ca aveti capacitatea intelectuala sa intelegeti acest citat!
D-l Bacale are ce sa manance,nu-i purtati voi de grija,iar cei care tot i-l trimeteti la psihiatru ar trebui sa stiti ca acest om este un exemplu de cinste,onoare si demnitate,pentru ca,nu a luat mita electorala niciodata sau sa se implice intr-un joc murdar a vreunui politician...va recomand sa intrati blogul fostului Secretar al Guvernului,d-na PAUL VASS,sa vedeti cum a reusit s-o convinga pe aceasta cu argumente ca regimul Basescu a adus Romania in PRAPASTIE...acolo dumnealui spunea:D-na PAUL VASS puteti sa ascundeti romanilor ADEVARUL,dar nu o sa mai reusiti multa vreme sa ascundeti si REALITATEA dezastruoasa din societatea romaneasca.

alegator serios spunea...

propun pe d-l Chesoi in functia de guvernator al deltei.I se potriveste leit si este ok pentru ca la locale pnt nu are locuri si asa cum a dat voturile pdl si acum tot la fel o sa faca.dar este bine pentru ca pdl o sa le dea din nou flit si uite asa inca 10 ani pe bara....
Nu poti sa te opui inteleptilor......

ceasornicarul spunea...

revin in forta : acum ceasul merge bine.sa vedem la locale.....

Grig spunea...

Am auzit ca la Guvern se pregateste o ordonanta prin care toti candidatii la locale vor fi verificati din punct de vedere medical.Cred ca este foarte bine deoarece este bine sa fie alesi oameni sanatosi si cu mintea intreaga care sa faca treaba.Personalsunt satul de astia cu gargara si minciuni ca sa-i alegem si dupa aia uita ce au promis in campanie.Taranistii ce teluri mai au ?

mircea spunea...

Intrebare: Ce functii o sa cedeze PDL la PNT dupa alegeri ? poate raspunde cineva

Nicu spunea...

cand putem urmari la televiziunea locala o emisiune in care PNT sa explice cu cine o sa candideze,care sunt sansele,ce vor face cei alesi,cum ajuta populatia etc. pt.ca pana acum....tacere

medgidnicolai spunea...

Sunt convins ca reprezentantii PNTCD Constanta vor prezenta, pe timpul campaniei electorale, chiar si in cadrul unor emisiuni difuzate pe posturile locale, Programul si stategia partidului pentru urmatorii 4 ani. Nici nu a inceput bine campania, iar unii pun rezolutii. Dupa pareea mea se cam pripesc. Unii sunt chiar rauvoitori si pronosticheaza procente. Probabil au contract cu Mama Omida. Nu este mai bine ca, in mod civilizat, sa avem un dialog constructiv. Cine ar avea ceva de pierdut din acestlucru. Nu este primul meu apel de acest gen. Din pacate.

constantean spunea...

Nu mai este mult pana la introducerea votului in urna. Eu nu sunt membru de partid, dar inaintasii mei au fost membrii pntcd. Bunicul meu chiar ilegalist. De aceea intru pe acest site si comentez si eu din cand in cand. Nu ma prea pricep la politica, dar imi dau seama cine vrea sa ne insele. Daca doriti oameni corecti votati PNTCD. Eu pe ei am sa-i votez. Poate de data aceasta au mai mult noroc.

Anonim spunea...

daca nu te pricepi la politica nu te baga unde nu-ti fierbe oala mosule,nu vezi ca chesoi a vandut pntcdul la pdl,o sa votezi cu pntcd dar de fapt votezi cu pdl.daca spui ca de data asta vor avea noroc mai mult este clara,eu votez cu mazare desi nu-mi doresc acest lucru,dar sunt obligat.

c.neagoe spunea...

Ma bucura faptul ca suntmulti pe care-i preocupa soarta PNTCD. Asa a fost de mult : multi moralisti , multi cunoscatori ai politicii , dar treaba : ioc. Sa lamurim lucrurile entru a intelege si cusurgii; la primaria Constanta , ne-am aliat cu Chiru ,nu cu PDL-ul , pe care dupa cum ati vazut nu-l agream, considerand ca este cel mai serios si cu sanse in lupta impotriva legumei . daca stim sa citim , doar atat , la C . J . , candidam sub sigla PNT.Daca va place mazarea , foarte bine; votati impreuna cu sacosarii , care voteaza pentru ulei , orez , faina si pui, Si aveti de toate , ca circul este asigurat de saltimbac . Pentru domnul Bacale , alias Grig ,Alexandru ,alegator serios si alti anonimi ,nu gasesc explicatia atitudinei . Sper sa fie o ratacire trecatoare din cauza sondajelor. Va doresc multa sanatate !

Anonim spunea...

Domnule doctor , cine este acest bacale ? Este foarte usor sa ne dam seama ca acelasi bacale scrie tampeniile care-l caracterizeaza. ca medic sigur va dati seama ca este schizofrenic , daca eu realizez acest lucru . De unde stie ca-l blestemati pe jigodia de barde ? Oare bocale asta nu stie ca de fapt barde si jgodiile de machedoni din pnt , au compromis partidul. bacale asta a fost membru pnt? Daca a fost , mare gresala ati facut ca ati primit un astfel de individ . Are familie ? de ce nu-l duc la doctor ?

Anonim spunea...

cum d-le anonim,nu stiti cine este bacale? este un om mai intreg la minte decat toti care conduc pntcd la constanta,si-a dat seama ca pntcd constanta este condus de niste jigodii,adica javre ordinare ca basescu si a plecat din partid singur,la doctor sa te duci tu bai retardatule.

c.neagoe spunea...

Domnule Bacale , va inteleg frustrarea , o impartasesc. Asta arata odata in plus , ca desii spuneti sa nu se voteze PNTCD-ul ,dumneavoastra si multi cei de buna credinta pe care-i cunosteti , vor face acelasi lucru. Unele suparari legate de situtia partidului , ne face sa incercam sa scoatem tapi ispasitori . Asta de fapt ii caracterizeaza pe cei ce ar da totul pentru partid . daca analizati la rece , cred ca la Constanta s-a facut ce trebuia . Am spus cele de mai sus , urmarind multe din comentariile facute de dumneavoastra pe toate siteurile . Am aflat ieri ca ati avut un necaz; regret ca nu am stiut cel putin eu . Va asteptam pe la partid , ca este multa treaba de facut si de multe idei . Multa sanatate !

BACALE GHEORGHE spunea...

D-le Neagoe,va multumesc pentru invitatie la partid dar este prea tarziu pentru mine,deja ''planul de campanie'' este facut de conducere iar eu nu voi face niciodata campanie pentru PDL-USL,PPDD,etc...iar conducerea PNTCD Constanta nu are nevoie de indivizi ''schizofrenici'' ca mine,acolo sunt prea multi intelepti si ideile sau opiniile mele nu ar conta deloc.Eu ma voi opri cu comentariile''critice si negative'' la deciziile luate de conducerea PNTCD Constanta pe acest site,va urez succes in campanie si sa ne vedem cu bine dupa alegerile legislative din toamna.Sunt dator cu o explicatie,nu stiu daca are importanta pentru cineva:m-am inscris in PPDD la 06.februarie 2012 si mi-am dat demisia dupa 3 luni,am facut acest gest...inscriindu-ma in PPDD sa anulez calitatea de membru PNTCD,eram foarte frustat de situatia interna la nivel national a PNTCD si nu am vrut sa fiu si eu complice si martor la batjocorirea principiilor si ce a mai ramas din acest partid,este o greseala pe care mi-o asum,acum trebuie sa ma inscriu din nou in PNTCD si sunt sigur ca ne voi mai fi acceptat,ca doar sunt un''individ schizofrenic'' nu !
Fara sa supar pe cineva sau sa fiu ironic,vreau sa va spun ca SITUATIA PNTCD LA NIVEL NATIONAL ESTE DEZASTRUOASA,nu putem sa venim in fata electoratului si sa spunem ca vom salva tara''vom face,vom drege'' cand PNTCD este pe cale sa dispara si nu este departe de acest lucru,iar pentru mine nu conteaza ce aberatii si tampenii se vor spune in aceasta campanie,prioritar este sa se organizeze partidul cat mai repede,sa functioneze si sa fie condus de un singur Presedinte recunoscut de toate gruparile.ATENTIE! De situatia interna extrem de grava in care se afla acum PNTCD profita toti interlopi si coruptii sa candideze la o functie publica din partea PNTCD.
Sanatate si sa ne auzim de bine!

c.neagoe spunea...

Domnule Bacale , asa sunt adevaratii PNT-isti, sunt revoltati de situatia in care unii au dus acest partid. Stiti foarte bine care sunt vinovatii . Stiti ce framantari avem, stiti discutiile di sedintele noastre . Daca toate puterile , inclusiv cea judecatoreasca lupta impotriva noastra inseamna ca inca le este frica de noi . Trebuie sa recunoasteti , ca chiar daca nu ne convine presedintele impus , nu avem drepul sa demobilizam . Ca si pe dumneavoastra si eu mi-am mai pierdut cumpatul (ati asistat la discutiile dintre noi ) , dar am meditat , mi-am revenit si chiar in situatia in care ma aflu , merg si ajut cat pot partidul . Va rog sa meditati daca am facut bine sau rau , sau daca cei ce conduc acum partidul sau altii sunt cei vinovati . Multa sanatate !

constantean spunea...

Poate eu nu ma prea pricep la politica. Si care este problema. sunt 17 milioane de votanti. Oare toti se pricep? Sau numai anonimii. Da. Votez PNTCD Constanta. faceti-o si voi si nu o sa va para rau.

medgidnicolai spunea...

Am observat intamplator ca la sediul PNTCD Constanta de pe Bd. Ferdinand este animatie. Asta este bine. Pentru ca cei care vor sa voteze cu aceasta formatiune, pot lua la cunostiinta de platforma program a partidului si pot vota astfel in cunostiinta de cauza. Este bine si pentru cei care, nu cu mult timp in urma carcoteau ca nu gasesc pe nimeni la sediu. Acum li se satisface aceasta doleanta. Avand in vedere ca in aceasta perioada ne aflam in campanie electorala, mi s-ar parea normal ca o persoana sa se ocupe de acest site oficial si sa publice pe el cele mai importante actiuni si evenimente initiate de PNTCD Constanta.

c.neagoe spunea...

Noi nu sustinem nici PDL , nici tradatorii PNT-ului . Dovada nu sustinem pe Zamfir Iorgus , mult prea imbogatit cat a fost primar , sustinem pe Radu Cristian , independent , care va scapa Mangalia de Iorgus si Tusac . Cei doi au tinut Mangalia in frig , luptandu-se pentru mandatul de primar. Cetatenii Mangaliei ii vor trimite acasa , iar domnul Radu Cristian are obligatia , in locul sprijinului nostru sa faca un audit independent , pentru a arata ce s-a intamplat cu averea Mangaliei si pentru a face un inceput , in verificarea averilor primarilor.

Anonim spunea...

Va credem dle dr. dar despre cei din gruparea lui Scarlat ne puteti explica de ce sustin pe dl Iorgus la Mangalia? este o brambureala totala cu pntcdul acum,fiecare face propria afacere in numele partidului.

JURNALIST CCK spunea...

Pentru o informare cat mai corecta a electoratului din Constanta vreau sa anunt si pe acest site ca PDL Diaspora din Italia s-a autodesfiintat si toti liderii si-au dat demisia in bloc din PDL si vor organiza pe 17 iulie o demonstratie de protest impotriva guvernului Boc si a Regimului Politic Basescu,acestia considera ca PDL este singurul partid din Romania care se face vinovat de situatia dramatica in care este Romania.
PDL va avea soarta PNTCD-ului,Gigi Chiru isi face iluzii ca va ajunge Primar al Constantei,acesta nu va fi votat nici de membrii PDL pe 10 iunie.PDL nu mai este sustinut de Diaspora,William Branza a ramas singur fara sustinatori.

c.neagoe spunea...

Ieri seara biroul jud.PNTCD , a hotarat ca eu sa fiu presedinte interimar la Mangalia , din cauza sustinerii de catre fostul presedinte Gabi Ciuperca pentru Iorgus . Noi nu putem sustine un traseist , tradator al PNT-ului si mai ales pe un individ care a intrat in primarie cu o pereche de blugi si a plcat in parlament milionar in euro (asa se spune , hoteluri , terenuri ) si care prin sforarii in lupta cu finul Tusac pentru ciolan a tinut cetatenii mangaliei in frig . Sa fiti convinsi ca nicodata nu voi sustine hoti sau lichele .

c.neagoe spunea...

Vis-a-vis de postarea domnului ziarist CCK , ma simt obligat sa dau explicatii . Cred ca toti constantenii care gandesc , sunt seriosi si demni , nu-l mai vor pe mascariciul corupator de minore si mai nou si de fetite de gradinita . In plus cred ca este greu sa ne explicam averea impresionanta agonisita decand este primar .Dorind sa scapam de Mazere , noi neputand suporta o campanie pentru primaria Constanta , campanie in care se vehiculeaza sume de ordinul catorva milioane de euro ( de , nu avem bani , pentru ca PNT-ul nu a furat , sustinem candidatul cel mai credibil , care este doar domnul Gigi Chiru . Votand Chiru , nu votam pdl , acesta fiind in dizgratia PDL-ului , pe care nu l-a parasit deocamdata , pentru a nu fi considerat traseist. Nota bene , dupa cum ati vazut , nu are sprijin de la centru si nici local al PDL-ului, fiind dat afara de catre guvernul PDL din functia de director al inspectiei in constuctii , pentru ca fiind corect , aplicand legea , a incucat afacerea PDL+PSD+prefectul Palaz cu eolienele de la Cogealac . Daca ati urmarit sau cautati in arhiva presei constantene si locala veti vedea ca am dreptate . O sa-mi spuneti ca fiind ales pe sigla PDL , sprijinim un primar PDL, care nu mai poate parasii PDL-ul , fara sa piarda mandatul de primar . Poate venii la PNTCD , candidand pe sigla aliantei pentru Constanta .

c.neagoe spunea...

Raspuns la intrebarea domnului anonim: organizatia Mangalia a fost tot timpul manipulata de Iorgus , care nu a facut nimic pentru ei m mai puti domnul Scarlat . Gabi Ciuperca este un PNT-ist sadea ,dar are o ratacire din care sigur va revenii. Acelasi lucru cu Scartlat si aproape toti membrii din conducere si membrii de rand ai PNTCD-ului Mangalia . Rugamintea mea este sa nu voteze cu un candidat necinstit , indiferent cum judeca fiecare , dar votul sa fie in favoarea cetatenilor , nu unui grup de interese .

medgidnicolai spunea...

În anul 2003, primarul Zanfir Iorguş a semnat, în numele Consiliului Local Mangalia, un contract extrem de păgubos privind delegarea gestiunii asupra sistemului de termoficare al oraşului către SC Rominterm SA. 24 de centrale termice şi 16.724 metri liniari de conducte au fost predate în concesiune firmei Rominterm pentru o redevenţă anuală mizerabilă de 8.000 de euro, în baza contractului nr. 4450/31.01.2003

În anul 2000, când Zanfir Iorguş se găsea la finalul primului său mandat de primar ţărănist al Mangaliei, soţia sa Mariana a intrat în posesia unui pachet de 4,615% din acţiunile SC Mangalia SA. Prin contractul nr. 39/05.04.2000, Mariana Iorguş a cumpărat de la FPS 584.873 de acţiuni, pentru preţul de 192.423.217 lei vechi, în firma condusă de colegul ţărănist al primarului, pe numele său Liviu Scarlat. Gustul acţiunilor l-a prins şi pe primarul Mangaliei, Zanfir Iorguş, care în declaraţia de avere depusă la 6 mai 2005, menţionează înstrăinarea unui pachet de acţiuni pe piaţa RASDAQ, pentru suma de 3.459.076.407 lei, în decursul anului 2004.

Fostul primar al municipiului Mangalia, Zanfir Iorgus, a rezolvat situatia juridica a padurii Comorova in anul 2002. Iorgus a anuntat într-o sedinta a Consiliului Local Mangalia ca Autoritatea Nationala pentru Tursim este interesata sa preia sarcina de realizare a infrastructurii (sosele, alei de acces, canalizare, electricitate) în viitorul cartier de vile si hoteluri care ar urma sa rasara în locul plamânului verde al litoralului sudic. Având sprijinul PD-ului, primarul a dat unda verde pentru executarea silita a unui teren de 7,5 hectare de la Comorova, gajat ilegal în favoarea firmei Rominservices Therm SA Mangalia, pentru datorii pe care a refuzat constant sa le achite.

Sunt doar cateva secvente preluate din presa. Pentru cei interesati exista si amanunte.

c.neagoe spunea...

Domnule medgidnicolai , va multumesc mult ! asa afla si cetatenii Mangaliei si ai judetului , de ce nu vreau sa ajunga din nou primar , de ce vreau sa fie cercetata averea . El stia ca eu nu voi sustine niciodata un hot, un traseist , o nulitate . Cred ca ca vom lua masurile ce se cuvin , cu toti membrii organizatiei Mangalia , care vor sustine aceasta lichea .

Un mangaliot cinstit spunea...

Dar de afacerile cu Nuredin Beinur ale lui Iorgus, cine ne spune. Poate d-l Ciuperca care este si el in gasca.

mangaliot spunea...

Este foarte grav atunci daca Iorgus si Ciuperca au implicatii cu lumea interlopa,deci si taranistii sunt mafioti da!

Anonim spunea...

Dle dr.va spun foarte sigur ca cei din organizatia pntcd Mangalia il sustin cu totii pe Iorgus,dar absolut toti,ma refer la cei din grupul condus de Scarlat,chiar nu le este rusine putin asa?

c.neagoe spunea...

Daca se va dovedii ca in afara de Ciuperca si Scarlat membrii biroului , vor sustine maidanezul politic si tradatorul de Iorus , voi propune excluderea lor si cred ca am de partea mea toata conducerea judeteana , stiindu-le parerile destre traseistul ZAN(?)FIR iorgus .

VICEPRESEDINTE PNTCD spunea...

IORGUSI ZANFIR nu a facut altceva decat si-a batut joc de cetatenii din MANGALIA si a sacrificat prestigiul PNTCD pentru interesele sale personale si de grup. De cate ori a avut nevoie a apelat fara scrupule la sprijinul PNTCD, pe care il parasise ca un MISEL cu cativa ani in urma, iar dupa ce obtinea sprijinul intorcea cu nonsalanta spatele partidului care il ajutase. Este un TICALOS care daca va ajunge din nou primar va continua sa se inbogateasca ca un nesatul NESIMTIT prin puterea care io da primaria sau indirect cetatenii MANGALIEI. Ajunge IORGUS, ai subestimat in mod nepermis si josnic atat inteligenta cat si buna credinta a oamenilor,asa incat daca ai avea bun simt, ai pleca in Moldova de peste PRUT ca sa nu mai dai OCHI cu cei pe care i-ai tradat si i-ai pacalit. RUSINE SA-TI FIE !

Anonim spunea...

D-le VICEPRESEDINTE PNTCD,sa intelegem cu totii ca,Iorgus Zanfir este un schizofrenic si are nevoie de doctor? asta nu are familie,de ce nu-l duc la un consult medical psihiatric?!!!

JURNALIST CCK spunea...

PPDD,un partid aparut de 8 luni pe scena politica din Romania si incep sa apara grave probleme interne si in acest partid.D-l Eugen Mihalache seful Diasporei a PPDD a anuntat ca isi da demisia din PPDD,motivele fiind personale dar acesta a mentionat ca nu mai poate sa suporte minciunile lui Dan Diaconescu si si-a cerut scuze tuturor romanilor din Diaspora si din tara pentru campania facuta pentru PPDD,toate filialele a PPDD din Spania sau solidarizat cu acesta si au anuntat ca nu vor mai continua cu acest partid.

Anonim spunea...

succes taranilor

Anonim spunea...

succes taranilor

«Cel mai vechi ‹Mai vechi   1 – 200 din 222   Mai noi› Cele mai noi»

Anunt

La postarea comentariilor completati numai spatiul pentru NUME, nu si ADRESA URL.

Pentru afisarea ultimelor comentarii, apasati pe butonul urmator: "Cele mai noi"