sâmbătă, 17 decembrie 2011

Comunicat de presa - 17.12.2011


 

    


 Azi 17.12.2011 la sediul PNTCD Constanta, a avut loc sedinta comitetului      Judetean Constanta , ocazie cu care s-a organizat o serbare de sfarsit de  an .
   La aceasta serbare au fost invitati un grup de copii din comuna  Corbu si Cerchezu, care au primit de la Mos Craciun, o serie de cadouri, insemnand dulciuri si rechizite scolare.
   Drept rasplata, copiii au spus poezii mosului, iar peste 50 de lideri judeteni i-au aplaudat pentru meritele lor.
   La acest eveniment au fost prezenti si un grup de colindatori, format din studenti de la Facultatea de Teologie, care au cantat mai multe colinde accentuand spiritul de sarbatoare de sfarsit de an.
   In scurta sedinta de comitet, taranistii constanteni au hotarat sa faca un apel la nivel national pentru unificarea fortelor taraniste in cel mai scurt timp posibil, in acest fel sa putem pregati partidul pentru alegeri.
   In finalul sarbatorii de sfarsit de an, presedintele Tudorel Chesoi a transmis tuturor taranistilor “Sarbatori Fericite si La Multi Ani!”, ciocnind cu toti liderii judeteni o cupa de sampanie.

                                                     

                                                       Biroul Judetean Constanta
                                                            Secretar executiv     
                                                          Petrescu Catalin-Doru

139 de comentarii:

Petrescu spunea...

Pot sa va spun si sa va asigur ca in cadrul Organizatiei Judetene Constanta suntem cu totii uniti si toate deciziile se iau in mod statutar si democratic, nu ca la alte partide unde hotararile se iau de catre un sigur om sau de interesele unor grupuri.
Se lucreaza si la un program de relansare a partidului si nu neaparat ca vin alegerile ci pentru ca avem semnale din tot judetul si oameni care doresc sa se inscrie la noi sau doresc sa fie alaturi de partid, iar datoria noastra este sa fim alaturi de ei si sa-i ascultam iar apoi sa luptam pentru problemele lor.
PNTCD Constanta are deja un progam cu mai multe actiuni si activitati dar vor fi afisate la momentul potrivit.
Acest partid are o istorie, un caracter si o demnitate, nu ca celelalte partide unele fara istorie si care mint poporul cu televizorul doar pentru a castiga si ei cateva functii.
Va doresc o zi frumoasa la toti.

Anonim spunea...

PNTCD este un partid prea curat din punct de vedere moral ca sa intre in partid tineri sau cetateni de buna credinta.

medgidnicolai spunea...

Daca pntcd Constanta va avea in curand un Programn de actiuni pe trmen scurt si mediu este foarte bine. Acesta, sub a forma sau alta trebuie adus la cunostiinta nu numai membrilor si simpatizantilor pntcd, ci intregii opinii publice, pentru a discerne in cunostiinta de cauza. Dupa parerea mea, o intalnire la varf, cu prticiparea tuturor reprezentantilor fractiunilor pntcd ar fi de bun augur. Bineinteles, este de dorit ca aceasta intalnire a liderilor sa nu fie ca pana acum, conspirativa.

presedintele spunea...

mesaj ptr Taranisti: CURAJUL INVINGE MULTE ,DAR RABDAREA PE TOATE.

medgidnicolai spunea...

De acord. Cu conditia ca rabdarea sa nu se intinda pana, dupa alegeri. Atunci nu mai faci nimic cu ea. Daca se doreste ceva schimbare. Acum a sosit momentul. Schimbare in bine, bineinteles.

Anonim spunea...

ca la comunisti.libertatea cuvantului a-ti auzit de ea dragi pnt-tisti?

medgidnicolai spunea...

Pentru moment, nu exista alta alternativa. Cineva trebuie sa reprezinte partidul in raporturile cu societatea civila, celelalte formatiuni politice, statul, etc. Daca, asa a hotarat instanta. Asta e. Nu trebuie, din cauza unui "-escu", sa sufere toti membrii pntcd. Cel putin aceasta este parerea mea. Poate gresesc.

constantean spunea...

Mai Nea Medgidnicolai. Defilezi cam singur pe forum. Unde sunt ceilalti comentatori? S-au dus la deszapezit?

constantean spunea...

Alo!! D-le Medgidnicolai, ai amutit si d-ta?

medgidnicolai spunea...

Nu am amutit "constantene". Intradevar, am fost la deszapezit. Prin zona mea a nins mult. Si apa si curentul au fost oprite mai multe zile. Dar stai linistit. Nu abandonez asa usor. Numai conducerea statului am constatat, cu tristete, ca i-a abandonat si de aceasta data pe cei sarmani. Nu este normal sa-i faci "betivi" pe cei care vor sa supravietuiasca. Pe Basescu l-a durut undeva. El s-a dus la schiat. Si cand ma gandesc ca Milut l-a sustinut in 2009.

Anonim spunea...

Ar trebui aranjat si un loc de dat cu capul pe acest site. Va tot citesc cum va plingeti de Basescu si de Milut. Si-mi aduc aminte cum va gudurati pe linga ei inainte. Cind Milut aparea la Constanta, era primit de pe sosesa de catre membrii din comitet. Basescu ce sa mai zic . Bravo lui. A desemnat om care se ocupa de tara, asa cum a vrut tot rominul prin constitutie, si anume ca presedintele sa nu aiba prea multe atributii si prerogative. El da cu semnatura. Dar cind fosila aia de Iliescu, mina aia moarta de Constantinescu... nu faceau decit sa umple buzunarele lor sau ale altora. Macar asta de acum ne-a oferit pe linga circ, si bagare de seama de la cei ce ne inconjoara.

constantean spunea...

Daca tot am intrat in hora, am sa joc. Voi comenta si eu. No fi bai. Cat te priveste domnule medgidnicolai, ma bucur ca ai reaparut. Asa este. Basescu este un nemernic. Ne calca de 3 ani in picioare si ne minte ca pe copii. El a condus tot timpul. Boc a fost o marioneta. Basescu si-a depasit obligatiile din constitutie. Si lucrul asta il stie si cel care semneaza mai sus anonim.Dar nu recunoaste.

Anonim spunea...

Despre ce bagare de seama este vorba ?Este normal ca cei ce sunt lasati sa fure sa ridice osanale lui basescu . Dar cat de cretin poti sa fi, cand 96% dintre romani sunt nemultumiti de matroz tu sa-l lauzi ?

presedintele spunea...

Domnul MILUT a facut multe lucruri bune pentru partid,iar faptul ca la sustinut pe Traian Basescu ca presedinte se datoreaza in primul rand PPE, care a recomandat ca toate partidele afiliate la Partidul Popular European sa sutina un singur candidat,iar PNTCD nu putea sa nu respecte recomandarile PPE.Ar fi facut o gresala fundamentala. Dar ce sa mai discutam oricum am face, unora nu le convine si daca lucrurile decurg normal tot mai gaseste Anonimul ceva asa ca sa nu o scoti la capat niciodata. Eu respect convingerile si opiniile fiecaruia, dar sa fie exprimate cu decenta.

taranescu diaconescu spunea...

Auzi domnule"nu putea sa nu respecte recomandarile PPE" parca ne da PPE de mancare.Pai eu stiam ca Romania este stat suveran.L-am sprijinit pe basescu si unde am ajuns?
D-le "presedintele" va recomand orientarea catre Partidul Poporului DD,acum partid parlamentar si cu mari sanse de viitor prin platforma program pe care o are,intr-adevar pentru popor.
Au avut taranistii un program concret vreodata?Am trait noi mai bine pe vremea cat au fost la conducere?Enumerati cate-va beneficii pentru noi saracii.Dumneata o duci bine ai apucat bine ciolanul d-le "presedintele" si mai vrei pentru ca esti pe langa oala.Daca votam cu taranistii ce ne oferiti pentru schimbarea nivelului de trai ca am citit toate comentariile si nu am gasit nimic concret.Asa cum sunt imprastiati acum taranistii NICI O SANSA.IAR DE VORBE SUNT SATUL.PUNCT

Anonim spunea...

Are dreptate,pe noi in judet nu ne-au ajutat cu nimic taranistii.Am votat cu ei si atat.Primarii fiind majoritatea de la PSD am fost obligati sa le suportam si toate mojiciile.Pe unde erau si sunt taranistii?

Anonim spunea...

Nu te mai amesteca bai megid ,stai in banca ta.Noi vrem raspunsuri de la cineva mai bun.Cred ca ai fost la deszapezit sa te dai cu sania.Zi un nume care te-a vazut cu lopata in mana la zapada.Te bagi ca musca in lapte.shrek

presedintele spunea...

Naiv,credul,inocent sau interesat,asa poate fi caracterizata in general atitudinea dvs domnule TARANESCU DIACONESCU.Cat despre PPDD este "O MARE TEAPA"pe care urmeaza sa o traiti. Multumesc pentru recomandarea de a ma inscrie in PPDD, eu fac parte dintr-un partid serios si sunt mandru ca sunt TARANIST. Daca si dvs iubiti cu adevarat PPDD-ul chiar daca dati dovada de un sentimentalim oarecum exagerat, nu pot decat sa va respect acesta convingere. Cu stima - presedintele.

c.neagoe spunea...

domnule taranescu diaconescu , civilizat este sa semnezi ce afirmi; daca esti intr-un club , trebuie sa respecti regulile . PPe-ul , pe care si eu , ca si dumneavoastra nu face totul bine , dar in nici-un caz nu trebuie sa ne dea de mancare .Cei ce spun ce ne dai sau ce ne-au dat , in opinia mea se numesc milogi . daca vrei ceva , trebuie sa muncesti sa ai . Referitor la partidul OTV , daca va place , inscruiti-va , ce mai asteptati . Si pentru anonim(adica nimeni) , vad ca spuneti ca suportati mojiciile PDS-eilor ca cu ei ati votat .Taranistii , deocamdata nu sunt la putere , asa ca nu au cum sa va ajute . Cand au fost la putere , motorina pentru agricultura era subventionata , semintele gratis , ingrasamintele subventionate , impozitul agricol zero si multe altele . Si acum dati un singur nume de taranist care a furat , sa discutam cu argumente , nu cu lozinci.

c.neagoe spunea...

domnule taranescu diaconescu , civilizat este sa semnezi ce afirmi; daca esti intr-un club , trebuie sa respecti regulile . PPe-ul , pe care si eu , ca si dumneavoastra nu face totul bine , dar in nici-un caz nu trebuie sa ne dea de mancare .Cei ce spun ce ne dai sau ce ne-au dat , in opinia mea se numesc milogi . daca vrei ceva , trebuie sa muncesti sa ai . Referitor la partidul OTV , daca va place , inscruiti-va , ce mai asteptati . Si pentru anonim(adica nimeni) , vad ca spuneti ca suportati mojiciile PDS-eilor ca cu ei ati votat .Taranistii , deocamdata nu sunt la putere , asa ca nu au cum sa va ajute . Cand au fost la putere , motorina pentru agricultura era subventionata , semintele gratis , ingrasamintele subventionate , impozitul agricol zero si multe altele . Si acum dati un singur nume de taranist care a furat , sa discutam cu argumente , nu cu lozinci.

medgidnicolai spunea...

Nu prea imi place sa dau socoteala cuiva. Mai ales lasilor, pardom "Aninimilor". Cand am ceva de spus, spun. Nu dau directive, ci imi spun parerile personale. Chiar precizez acest lucru. Dar ce sa te faci cu orbii. Ce vede 9o% din populatie, ei nu vad. Merita atentie. Eu cred ca nu. Conducerea filialei judetene a PNTCD a facut un gest de politete, dand raspuns unoi "nica nimeni", care se ascunde in spatele unor vorbe, ce-i tradeaza de departe caracterul. Dupa salarii taiate, pensii ciuntite, ajutare pentru handicapati ajustate, ajutoare sociale suspendate, sarabanda preturilor la alimente, a mai venit si scumpirile gigacaloriei si gazului, ca tolba sa fie plina. Si "neica nimeni" vrea sa ma convinga ca sub guvernarea actuala o ducem can rai. Eu chiar daca nu as fi fost la dezapezit, mai putin conta. Dar cand oamenii mureau sufocati de zapada "Marinerul" schia.Asta este realitatea.

c.neagoe spunea...

Este f.f. corect. Sper sa se lamureasca favorabil totul In prezent avem predeinte pe Pavelescu .

presedintele spunea...

Denigrarea PNTCD efectuata de "cetateni abilitati" in perioada 1990-1992, va aduceti aminte "nu ne vindem tara ,nu vrem pamant,noi muncim nu gandim,n-au mancat salam cu soia etc. a intrat in subconstientul Romanului,manipulat evident intr-un mod grosolan, bolsevic si ea a predominat din pacate pana astazi...In 96-2000 desi am guvernat cu PNL, PD, UDMR,PSDR Cunescu , ne-am asumat guvernarea,si cu greselile facute,ceilalti parteneri de guvernare nu au fost sanctionati.De unde concluzia ca lipsa de responsabilitate este promovata in Romania. Din 2000 pana in prezent PNTCD nu este la guvernare si Romanii traiesc tot mai rau,de ce nu se recunoste ca PNTCD NU A FOST VINOVAT SI CA A PRELUAT DATORIILE FACUTE DE psd SI A TREBUIT SA LE PLATEASCA SI SIGUR CA SA FACUT GREU FATA SITUATIEI? De ce nu se recunoaste ca ideile PNTCD au fost bune si au fost aplicate si de partidele socialiste ,dar cu mana STANGA ?!...Sondajele de opinie costa bani si noi nu avem bani, dar avem idei despre cum trebuie sa conducem ROMANIA,dar nu cu 25% cat am avut in 96-2000. EXISTA O SINGURA SOLUTIE ,SA VOTAM MASIV PNTCD. Cu stima presedintele.

taranist amarat spunea...

Cu ochii pe sondajele care îi plasează sub Partidul Poporului al lui Dan Diaconescu, democrat-liberalii plănuiesc o mişcare rapidă care să-i readucă în cărţi. Liderii PDL resuscitează "mişcarea populară", pe care o testează în aceste zile printr-un sondaj de opinie şi care să fie lansată cel mai târziu în martie. Potrivit unor surse din PDL, pe lângă fundaţiile apropiate partidului, în viitoarea platformă de dreapta ar urma să fie cooptaţi ___ţărăniştii,___ ecologiştii, dar şi UNPR. Planul de relansare al PDL este coordonat de Vasile Blaga, Gheorghe Flutur, Ioan Oltean şi Emil Boc, susţin aceleaşi surse.CE PARERE AVETI DOMNILOR COMENTATORI? Scrie in ziarul GANDUL.

fane spunea...

Probabil domnule taranist amarit,ati fost plecat dintre noi in ultimul timp. Ce anume vi se pare iesit din comun? Mai amarit decit acum nu cred ca se poate,vorbind de partid bineinteles. Asa ca, orice mina intinsa este bine venita, domnule taranist amarit. Riscul este prea mare de a ramine in umbra si de acum inainte. Iar igrasia a aparut deja. Cit despre PPDD este o teapa ca si persoana sau postul pe care il conduce. Si nu in ultimul rind ,sa nu uitam cine conduce ziarul gindul.CTP aservitul tenebrelor si al intereselor mici personale. Analizati si dumneavoastra.

fane spunea...

Oare la citi anonimi trebuie sa mai ascultam frustrarile si neimplinirile, pe acest site? Macar daca ar fi lasat loc pentru discutii. Probabil ca asa sint si in viata personala. Sper ca taranistii sa judece la rece situatia si sa mearga inainte pe mina partidului. Cartofii aia mici din camara sint mai mici decit ai anonimului,dar te hranesc. Daca treci de iarna poti sa mai speri si la mai bine.Dca nu....ajungi un anonim.

medgidnicolai spunea...

Trebuia sa ne dam seama ca solutia favorabila, obtinuta de Aurelian Pavelescu in instanta, nu este intamplatoare. Aceasta platforma de dreapta, initiata de Miscarea Populara vrea sa coaguleze, cel putin la nivel declarativ, toate fortele de dreapta. Formatiune politica de dreapta este si PNTCD. Pavelescu se prevaleaza de acest lucru cand afirma ca doreste alianta cu PDL.Eu cred insa ca in spatele lui este D-l Milut - fostul Presedinte al PNTCD. D-l Milut Petru are interese economice si de imagine pentru a se afla permanent in gratiile puterii. Actuale sau viitoare.Nu stiu daca si ceilalti taranisti de marca, sau simpli membrii, achieseaza la dorinta actualului Presedinte al PNTCD de a se alia cu un partid aflat in cadere libera. Este un subiect cred eu, pe marginea caruia am putea comenta.

fane spunea...

Domnule medgidnicolai, cred ca ar fi cazul unei critici constructive.Asta nu are nici o legatura cu spalatul rufelor in strada, sau cu expunerea unor conspiratii indoielnice. Si mai ales cu etichetarea unor persoane care nu pot raspunde anumitor acuzatii. Haideti sa nu mai RESCRIEM POVESTEA VORBEI SAU A DROBULUI DE SARE, SI SA O LASAM ASA CUM ESTE EA. Si daca rominul s-a nascut poet sau politician,daca are ceva de spus in permanenta,sa o facem constructiv.

c.neagoe spunea...

Domnilor , hotararea unei aliante , nu o pot lua Pavelescu si Milut , de capul lor . Exista un comitet national de conducere . Pe mine ma intriga faptul ca toata lumea spune ca nu se mai poate cu PDL-ul si ca nici USL-ul nu este o solutie . Despre PPDD, UNPR refuz sa comentez , ar fi cele mai mari tepe . Atunci ce i-i impiedica pe oamenii de buna credinta sa intareasca PNT-ul sa ajunga in parlament si atunci vom vedea cine este corect . Vedeti alta solutie?

presedintele spunea...

Apropo de caderea libera a PDL sau a oricarui alt partid. Cand un partid este pe val mai toti pe care-i intrebi devin sustinatorii declarati ai acelui partid,cand insa un partid s-a uzat la guvernare,mai toti pe care-i intrebi sunt mai critici ca oricand desi multi dintre ei au votat cu acel partid.Personal dezavuez o astfel de atitudine. Insa mai e o categorie, cei care nu vorbesc,cei care evita discutii interminabile ,uzand poate de ratiuni superioare,de apartenenta politica,de o anumita discretie,de faptul ca dupa parerea lor alternativa nu exsista si din alte o suta de motive. Aceasta categorie nu este luata in calcul in dezbaterile noastre si ea poate oferi o alta realitate politica, evident poate chiar un rezultat nescontat de noi. Acest tip de atitudine este in mod evident controversat si denota o componenta a diversitatii caracterelor ,anumite slabiciuni, poate si un grad de lasitate si de indiferenta. Ei, despre care vorbim, au insa dupa parerea mea o componenta comuna : merg la vot.... In schimb intelectualii societatii multi dintre ei nu merg la vot, se manifesta in general nemultumiti, au un sentiment de abandonare, dar nu fara consecinte, vor suporta efectul votului general si atunci acestia ar trebui sa nu mai obiecteze nimic. Sigur PNTCD a traversat o astfel de situatie,cumulata cu o ura nejustificata adunata din "faimoasa" campanie de denigrare nationala, dar au rezistat si astazi sunt subiect interesant.Va intreb printre celelalte expuse, ce s-ar intampla daca ar vota toti ROMANII? Ce categorie a societatii ar trebui sa voteze astfel incat conducatorii alesi sa fie un corespondent fericit pentru noi toti?



ce s-ar intampla daca ar vota toti ROMANII ?

medgidnicolai spunea...

Nu polemizez.Raman in continuare la parerea mea. care pur si simplu, nu conteaza. Nu militez sub nici o forma la constructia unei alte structuri politice care, sa aiba aroganta si nesimtirea celor aflati azi la putere. Cei care, asa cum am constatat in realitate, in timp ce taiau salarii, pensii si ajutoare sociale, isi imbuibau clientela politica. Un exemplu recent: Vicepresedinta comisiei de supraveghere a asigurarilor este salarizata de 6 ani cu 29.ooo euro pe luna. Unde ne aflam domnilor. Unde in Europa s-au mai decimat in acest fel veniturile populatiei. Zilnic mor oameni de frig, foame sau lipsa de medicamente. Incompetenta actualei structuri este strigatoare la cer. Cu o datorie de nici 30% din PIB, actuala conducere a luat masuri draconice fata de populatrie, aducand-o in ultimii 3 ani in pragul disperarii. Nu exista precedent in istoria tarii, dupa 1990. Si nici in Europa, pentru cei neavizati. Gradul de indatorare al Greciei este de 165% din PIB. Sunt in faliment si totusi guvernul elen nu a luat si nici nu va lua niciodata masurile fantasmagonice ale incompetentului regim Basescu-Boc. Pe greci comunitatea internationala ii ajuta. Creditorii privati, au fost de acord ieri sa stearga 50% din datorie statului elen. In jur de 100 miliarde euro. FMI, BE, etc. sunt de acord sa crediteze Grecia cu 130 miliarde lei pentru a iesi din actuala criza. Acestia sunt conducatori adevarati. Ei lupta pentru bunastarea si prosperitatea natiunii. Iau de la bogati, adica creditorii privati si dau la cei multi care i-au ales. Si apropo. PNTCD-ul a mai sprijinit o data PDL-ul. In 2009. Si cu ce s-a ales. Constat ca unii membrii sau simpatizanti ai partidului, probabil nu multi la numar, vor sa abdice de la principiile care au guvernat de generatii comportamentul acestei formatiuni politice cum ar fi, credinta, onoarea, cinstea, onestitatea, etc., numai ca sa se afle in randul intai, si sa se poata infrupta din fructele amare ale actualei puteri. Daca doresc o anumita recunostere publica a meritelor, si asta bineinteles se va vedea la vot, dupa parerea mea, asa cum afirma si d-l dr. Neagoe, promotorii viitoarei aliante cu PDL ar fi trebuit sa faca public mai intai, ca aceasta hotarare s-a lut in forul national de conducere al PNTCD. Asta inseamna transparenta si responsabilitate.

c.neagoe spunea...

Este foarte posibil,(s-a mai intamplat) ca PPE-ul sa faca presiuni asupra PNT , pentru o alianta cu PDL-ul. Ce credeti ca trebuie sa facem, eventual ce alianta , cu cine ,pentru a intra in parlamentsi sa nu incalcam principiile inaintasilor ?

C. Badic spunea...

Dupa cum ati constatat,eu am tacut de mult. Semnalele pe care le-am tras eu nu prea au avut ecou in randul celor care bantuie acest forum. Fiecare a avut grija altuia,sau a “ciolanului”. Acest ciolan care innebuneste pe toata lumea. Ma asteptam ca pe acest forum sa fim adevarati taranisti chiar daca am fost vizitati si de alte persoane din alte formatiuni sau independenti. Doream discutii deschise cu toti membrii,sa emitem pareri vis a vis de crezul nostrum politic. Sa incercam pe aceasta cale sa aratam oamenilor pe care dorim sa-i reprezentam,ca ne pasa de ei, ca am fost blamati fara motiv,ca am fost la vremea aceea la guvernare tot in alianta.Sa aratam lumii ce s-a intamplat in acea perioada,cine au fost cei care ne-au adus la acest prag de 2%. Nu PNTCD a fost cel care a facut rau poporului,ci chiar cei cu care vrea tov. Pavelescu sa ne uneasca,pentru ca aceasta nu este o alianta ci o vanzare. Nu ne vom mai numi “ PNTCD “ ci “ceva “ popular cu alta sigla “o inima albastra sau verde “
Inima albastra avem acum de prea bine ce ne este. Ne vom inverzi detot daca ne unim cu cei pe care populatia ai blameaza si stau in ger cumplit sa manifeste pentru inlaturarea lor.
Cand toata lumea striga PDL+USL aceeasi mizerie,noi ne gandim sa ne luam la brat cu PDL si sa facem promisiuni?
A vorbit dl. Vicepresedinte despre onoare si demnitate desi mi s-a parut ca a cam incurcat termenii. Unde este demnitatea noastra de taranisti cinstiti daca facem acest pas? Vom fi cotati niste lingai care chiar vor si ei un strop din ciolan. Ce le vom spune noi oamenilor? Ca M.R.Ungureanu ,Blaga, Basescu, SIE…. ne reprezinta pe noi ?
Am sugerat chiar un miting in fata Sediului Central,sa-l determinam pe tradatorul Pavelescu sa plece. El nu ne reprezinta. Speram sa determinam si alte judete sa se alature acestui protest. Speram ca reprezentantii nostril la nivel de judet sa actioneze in cooptarea celorlalte judete la acest protest. Ne intrebati ce alianta sa facem ? De ce? Asteptam ca justitia sa ne fixeze presedintele la nivel national ? Cine a mai auzit asa ceva? Numai la PNTCD se alege presedintele de catre justitie . hahahahahaha. Si care justitie? Cea vanduta puterii ? Asta ne alege noua presedintele ?
Atunci,cu lacrimi in ochi va spun,sa ne vedem de traba ,sa plecam acasa si sa lasam poporul sa-si aleaga singur conducerea. Noi nu suntem in stare nici macar un presedinte de partid sa ne alegem .

medgidnicolai spunea...

Raman la opinia mea, care precizez inca o data ca nu conteaza, si consider ca accederea la putere prin asumarea unor compromisuri iremediabile, nu constituie o solutie pentru PNTCD-ul anului 2012.
Si apropo de Cati Hristu. Este oare el asa importanta pentru organizatia judeteana PNTCD Constanta. Ma indoiesc.

fane spunea...

Anonim, nu cred ca nu stiai ca Replica este condusa de un hot.

c.neagoe spunea...

Nu stiu daca Cati Hristu este foarte important pentru PNTCD Constanta , dar stiu ca pentru portidul nostru este foarte important adevarul . Revad ce scriau ziarele cumparate de putere, pe vremea cand eram primar si dupa .Aveam doua vapoare , cinci vile si sapte masini de lux. Vandusem jumatate din Constanta , Apoi mi-au mai cresut un hotel si o benzinarie . toate acestea si argumentele tuturor partidelor ma fac sa cred ca trebuie asteptata o hotarare judecatoreasca definitiva si apoi sa discutam . Cati Hristu , este singurul care a aparat , cu pretul unor zile de arest , interesul Cogealacului in cazul eolienelor . Multi consilieri au incasat bani frumosi pentru a trada interesul localitatii si procuratura stie dar amana , probabil dupa alegeri, consilierii fiind PNL si PSD.Ce a facut si face Cati Hristu pentru Cogealac nu a facut niciun primar din tara . Asa ca eu cred in el , fiind satul de jocurile platite bine pe care le fac unele ziare .Ar fi utila, in tara noastra ,o lege care sa condamne denigrarea prin presa . Toti trebuie sa raspundem de faptele noastre .

Anonim spunea...

stimate anonim vad ca dumneata ai ceva inpotriva cu acest partid dar te intreb ceva de fapt dupa parerea dumneata cum este PNT-CDul vad ca scri niste rinduri care se4 vad acele uraciuni la adresa acestui partid
Daca totusi vrei sa fie bine alaturate acestui partid si hai sa pornim cu toti la munca sa aducem partidul undei este locul iar la nivel inalt rog atit de domnul Pavelescu sa lase fata dubla care alearga spre PDL-UL care vrea sa distruga acest partid si sa faca o intelegere pe cale amiabila cu Domnul Victor Ciorbea si sa putem intra in parlamentul; Romaniei ca acolo ii este locul. Daca tot scriem tot felul de inscriminari la adresa unor oameni de buna credinta care a tinut friurile pentru acest partid ne facem mult mai greu vita de partid in loc sal ridicam acolo unde este locul

ANCUŢA CONSTANTIN spunea...

PNTCD,trebuie să meargă singur pe drumul său şi să aştepte să fie invitat să contribuie la victoria finală,nu trebuie să ne auto-invităm.Singuri cel puţin avem şansa să surprindem şi să creem probleme ambelor tabere aflate în lupta disperării.Noi nu mai avem ce pierde,de ieşit învingători din prima nu avem şanse,dar sa prindem ceva din eşalonul II şi III este mai mult decât sigur.Să avem noi 2-3 consilieri în fiecare comună şi deabia atunci se va scrie istorie despre PNTCD.Să încercăm să consolidăm organizaţiile existente şi să formăm acolo unde nu sunt organizaţii,nu contează mărimea ei ca număr de mebri,odată formată oameni sătui de atăta amărăciune se vor îndrepta din răzbunare faţă de forţa politică ce guvernează şi opozitie,care au mimat ajutorul real şi mai puţin din credinţă,către PNTCD.Actualmente pentru alegerile locale contează mai puţin ce se întâmplă la Bucureşti,se ştie că Pavelescu merge pe mâna PDL,se cunoaşte faptul că Ciorbea merge pe mâna unor asociaţii de putere intitulată generic MONARHIE,dar se ştie că în spate sunt alte interese pur economice şi după aceea se iau în calcul şi cele politico-sociale.României ca să revină de unde a rămas în fatidicul an 1990,are nevoie de schimbare totală de generaţie de conducători cu viziuni practice şi constructive pentru interiorul statului ,de timp,foarte mult timp să poată consolida ceeace vor să aplice şi reluarea activităţilor viabile şi specifice acestui popor,să construim singuri ceeace ne propunem,să revenim la voluntariate,să lăsăm comoditatea deoparte şi să ieşim la muncă,muncă adevărată nu cea mimată,să fim civilizaţi şi să respectăm legile acestei ţări şi să vedeţi că ne vom simţi mult mai bine.Imaginea generală contează pentru fiecare.Ne vom simţi bine când vom trăi mai curat,mai în siguranţă,liniştiţi,fără crime oribile cu care am speriat tot globul pământesc,etc.

Anonim spunea...

stimate NU am nici o "uraciune"la adresa PNT dar singur spuneti ca d-l Pavelescu alearga dupa pdl si atunci cum sa votam cu pnt ca sa intre Pavelescu in parlament? Cred ca atunci cand scriti aici nu ganditi de loc.

Anonim spunea...

Draga prietene PNT-CDul este singuru partid care crede in credinta si monarhie
Taranisti sunt aceei ce cred in adevarata credinta de drepta nu ca pnl-ul cum sa vindut unor partide care se cred de dreata sau de stinga
Prerea mea este aceea dea merge singuri la alegerile locale ca astfel daca vom cauta sa facem cualitie cu vreun partid o sa avem aceleasi suprize ca in 2008 unde actualul presedinte nici macar na recunoscut ca PNT-CDul la ajutat sa fie al doilea mandat ca presendinte a Romaniei
Vreau sa va intreb un singur lucru va place ce plasa ia tras Pavelescu lui Vasile Lupu?
Asta este Pavelescu si vreti stimati colegi sa tinem cu Pavelescu?
Vedeti stimati colegi asta este adevarata fata a lui Pavelescu

Anonim spunea...

Dragi PNT-isti, cred ca ati aflat ultima isprava a piticului pavelescu .Daca nu , inseamna ca dormiti. Pai cu unul ca asta mergeti la drum ? Cu acest ticalos in frunte contribuiti la inmomantarea partidului . vrem sa vedem atitudinea fata de acest impostor inascut sa fie sluga lui basescu , a PNT-ului Constanta . Daca vreti sa se mai auda de voi , faceti ce trebuie pentru a fi inlaturat , altfel , deveniti cioclii partidului .

constantean spunea...

Am zis ca voi comenta si eu pe acest forum. Nu prea am timp. Dar sunt de acord cu ce zice d-l Ancuta Constantin. Cu alte cuvinte si medgidnicolai spune cam acelasi lucru. Membrii inteligenti ai PNTCD constanta inteleg aceste mesaje. Domnule Neagoe, numele partidului, nu trebuie asociat, acum, cu nume ca Pavelescu-sluga lui Basescu sau Hristu - trimis in judecata.

c.neagoe spunea...

Vom afla ce s-a intamplat la ultimul CNC si Constanta va lua o atitudine . Personal cred ca Pavelescu face cam multe sforarii. referitor la Cati Hristu (stiu f,. bine cazul "eolienele" ., de la care i se trage si raman la parerea ca a fost si va fi cel mai bun primar care l-a vaut Cogealacul.

presedinte spunea...

Stimati/e domni/doamne care comentati pe acest site, doresc sa va atrag atentia asupra aspectului legal vis-a-vis de Pavelescu Aurelian. Observ multe pareri comune referitoare la acest subiect,dar noi taranistii si alti cetateni carora credem ca ne place sa respectam legea,ce facem cu hotararea irevocabila prin care instanta a decis sa inregistreze congesul cu Pavelescu presedinte ? Din pacate in contextul discutiilor purtate ,suntem obligati sa respectam aceasta hotarare (lege) si din acest punct de vedere nu mai putem obiecta pana la primul congres,care va fi conform cu statutul dupa alegerile generale din 2012 .De aici deducem din pacate ca cei care insista pe aceasta tema, ori doresc cu orice pret sa creeze discordie /provocari in PNTCD, ori sunt naivi. Daca e prima varianta recomand sa nu se mai insiste pe aceasta tema pentru ca org. PNTCD nu se va lasa antrenata in aceasta posibila capcana.Fiti siguri domnilor si doamnelor ca la PNTCD C-ta se dezbat aceste probleme cu multa maturitate si vom face tot ceeace este posibil sa alegem varianta cea mai putin compromitatoare. Cu stima Tudorel CHESOI

alegator spunea...

FOARTE BINE ati spus d-le presedite: rezolvam cu gunoaiele din PNT si apoi candidam la alegeri.Daca dvs. ati zis acest lucru inseamna ca s-a lamurit problema.In urmatorul deceniu candidam si la parlamentare.NU putem alege asemenea caricaturi.

presedinte spunea...

domnule ANONIM, cu scuzele de rigoare,dar confundati partidul cu persoanele. Astazi este Pavelescu,maine nu mai este,insa partidul ramane

presedinte spunea...

Rectific, domnule Alegator.

medgidnicolai spunea...

Banuiesc, ca majoritatea membrilor si simpatizantilor pntcd, opineaza in corpore pentru "alegerea variantei celei mai putin compromitatoare". Din cate informatii detin, Organizatia Constanta a pntcd are un cuvant important de spus in cadrul partidului. Catre acest blog privesc si alti colegi de partid din tara. De aceea, dupa parerea mea, pozitia liderilor locali este foarte importanta. In afara de aceste comentarii, tinand cont ca alegerile se apropie cu pasi vertiginosi, cred ca nu ar fi rau sa lansati pe acest forum, o parte din programul si oferta partidului pentru alegerile locale. Bineinteles, cu respectarea cadrului legislativ care reglementeaza campania electorala.

presedinte spunea...

Am rugamintea sa facem comentarii si la articolele care privesc PNTCD si nu numai, aflate tot pe aceasta pagina in partea dreapta la deschidere. Sunt teme actuale,cum ar fi chiar Miscarea Populara cu destule detalii. Comentariile pot fi facute direct la articole sau pe coloana de comentarii cu trimitere la aceste articole de presa. Cu respect Tudorel CHESOI.

presedinte spunea...

Pentru MEDGIDNICOLAI. Programele candidatilor nostri la primarii sunt in lucru. Am discutat acest lucru foarte recent cu organizatiile noastre si face parte din strategia noastra de campanie declansata recent.

c.neagoe spunea...

O alta pacaleala securisto-comunista , ca si legea "deconspirarii securitatii". Legea deconspirarii securitatii , nu a deconspirat ofiterii si tortionarii . La CNSAS , nu s-au trimis aceste dosare asa ca sunt multi , multi in partide , mai ales in PDL si UNPR. Acum cei lustrati (fputini) , dupa interesele majoritatii parlamentare (PDL+UNPR) , nu mai au nevoie , sunt oameni de afaceri , directori la diferite fonduri , societati de asigurari ,casele de sanatate , diredtoride supermarketuri , banci , etc.

presedinte spunea...

Domnule ANONIM va rog sa mai cititi odata ce am scris eu si va rog cu respect sa nu-mi interpretati dupa bunul plac ceeace spun.

medgidnicolai spunea...

Deschizand aceasta pagina, constat ca ultimele comentarii nu pot fi vazute in integralitatea lor. Rog administratorul site-ului sa intervina pentru rezolvarea acestei probleme.

Anonim spunea...

S-a pus STOP la comentarii? Decand va aliati cu excrocul de Pavelescu , va este rusine sa mai comentati ? Domnule doctor Neagoe , nu pot sa cred ca nu aveti o parere .

c.neagoe spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Anonim spunea...

Ce parere aveti d-le presedinte :Lieber habe ich keine "Greuel", um das KKW aber nur sagen, dass Herr Pavelescu PDL jagen und dann, wie das KKW zu Pavelescu im Parlament beitreten stimmen? Ich denke, wenn scrier hier nicht zu denken überhaupt.
Astept.

c.neagoe spunea...

regret nu stiu germana

fane spunea...

Intru in garsoniera alocata comentariilor, pentru ca spre forum nu se indreapta nimeni . Nu vreau sa cred ca este de vina spiritul de turma, sau nestiinta. Observ cu neplacere ca doctorul Neagoe si-a adunat deja chibiti pe linga domnia sa. Era mai bine sa fi fost admiratori sau fani, dar nu a avut probabil niciodata, iar daca a avut incepe sa-i piarda. Eu insumi inca sunt un admirator al domniei sale, in facto, a ceea ce reprezenta cindva. Observ cu tristete cum valorile se transforma in praf si incearca sa astupe toate gurile care au ceva de spus, ori sunt tractate, ori sunt reduse la tacere. Chibitii incep sa scrie in limbi straine, dar prost gramatical , folosind probabil un translator de pe net, pentru ca asa se poarta ca sa epatezi. Ce mai... " neamtul si englezul si-au dat mina cu beteagul, care nu-si mai stie steagul". Mare actor. Si cita dreptate avea. Domnule Neagoe, nu va obliga nimeni sa fiti de acord cu viziunea partidului. Puteti foarte simplu sa faceti front comun cu administratorul de bloc. Incep sa cred ca va reprezinta. Ceea ce este insa ingrijorator, este faptul ca nu aveti dreptul sa faceti ceea ce faceti. Instigarea, indiferent de manifestarea ei, nu numai ca nu face cinste dar nu era agreeata de Maestru. Rusine. Si mai ales impotriva partidului. Stiu si inteleg mai mult decit exprim, sau astern aici, ca valoarea dumneavoastra este mult mai mare. Ce se intimpla nu ne putem explica. Aveti un reprezentant care de unul singur ( cu tot cu stampila sa ) incearca sa faca ceva pentru PNTCD. Ajutati-l si nu-l ingropati. De altfel, este din cite vad cam singur dar si singurul care incearca ceva pentru ridicarea partidului. Chiar si in van, caci valoarea nu mai exista. Pacat. Valorile in PNTCD au ajuns o blasmfemie. Domnule Neagoe ....reeditati zicala izvorita din biblie: nici nu a apucat sa cinte cocosul de trei ori si v-ati dezis de orice doctrina sau valoare. La Constanta, Chesoi incearca sa tina flacara aprinsa. Vad ca va deziceti si de el. Nu ma intreb ce este in mintea dumneavoastra, dar sva decredibilizati si va vindeti ieftin. Cit despre restul, "engeji" sau "nemti" fuck off.

presedinte spunea...

Personal regret ca uneori ne grabim sa facem aprecieri. Site-ul a fost intradevar blocat. Nu inteleg de unde atata inversunare tocmai acum cand se intrvede o sansa clara pentru PNTCD.Poate nu o fi cea mai buna,dar pana in prezent nu exista alternativa si mai intai de toate este vorba de alegerile locale,unde candidatii PNTCD asteapta de la conducerile judetene STRATEGIILE de campanie. Avem lideri locali care sunt primari,consilieri si altii care vor sa candideze. Este necesar sa ne implicam cu toata fiinta, pentru ca acesti lideri ne-au acordat incredere si pe ei acum nu-i intereseaza Pavelescu. E nedrept si total nepotrivit sa declansem discutii acum cand taranistii ne asteapta la ei in organizatie pentru ai indruma in alegeri. Consider ca oricine alimenteaza un conflict in aceasta perioada, face un mare rau Partidului si oamenilor de buna credinta care cred in PNTCD. De aceea ii rog pe acei colegi sau "simpatizanti" sa inceteze sa isi manifeste anumite nemultumiri ,cu atat mai mult cu cat ei insisi stiu ca in acest fel nu pot rezolva ceeace si-au propus. Cu stima T.CHESOI.

c.neagoe spunea...

Domnule Iordan , sper sa nu cunoasteti "povestea" pavelescu. Acest intrus , de cand a venit in partid , a mintit , a sforarit si atat . A facut un congres in care a fost ales Lupu , dar ca ultimul borfas , nu l-a inregistrat pentru a ramane valabil congresul in care a fost ales el. Un astfel deindivid , profund incorect , sforar , nu poate fi presedintele PNT-ului. Inseamna ca eu apartin unei gloate care slujeste un excroc. Este foarte adevarat capresedintele nostru , dl. Chesoi ,pe care-l respect mai mult decat dumneavoastra , este un PNT-ist adevarat , dar pe cine slujeste ? Un succes al PNT-uli , este un succes al lui pavelescu , asta insemnand un sforar care va vorbii in numele PNT-ului . In plus , eu nu voi agrea alianta cu PDL-ul , stiti bine (acum sunt convins ca stiti mai bine ca mine), care este un partid , ca si UNPR-ul , de ofiteri acoperiti.

medgidnicolai spunea...

Reproducere din comunicatul PNTCD
"PNTCD se solidarizeaza cu Regele Mihai.
Recenta Decizie a instantei şi, mai ales, intensa mediatizare a lui Paul Lambrino- năşit de Traian Băsescu- are drept scop în mod indiscutabil denigrarea în continuare a Monarhiei Constituţionale în România, acţiune urmărită cu obstinaţie şi consecvenţă de Traian Băsescu şi fosta Securitate de la Revoluţie şi până în prezent.

Fără success însă!

Tot mai mulţi români se îndreaptă către Monarhia Constituţională, ca singura soluţie de ieşire din criză".

Atunci eu ce sa mai inteleg. Cand spuneti adevarul? In constiinta PNTCD cum poate fi asociata AZI institutia Casei Regale cu cea Prezidentiala reprezentata prin Basescu. Sa inteleg ca v-ati delimitat deja de Monarhia Constitutionala si Casa regala? Si in context, s-a abdicat de la unele din din principiile de baza ale pntcd. Miscarea Populara, a fost inregistrata de Fiica cea mare a lui Basescu. Acum la carma ei sunt Udrea si Baconschi. Nu sunt convins ca PDL-ul lui Blaga, va face parte din aceasta miscare. Daca nu!.. PNTCD-ul cu ce se alege. -Atentie!.. A incepu migrarea catre opozitie a parlamentarilor puterii. Nu intamplator.

fane spunea...

Amuzamentul este la el acasa aici din cite-mi dau ochii sa citesc. Domnule Neagoe, in locul mincinosului si a sforarului, puteati fi dumneavoastra ca lider, sau oricare alta persoana desteapta si care nu trage sfori si nu face matrapazlicuri. De ce nu sunteti? Care ar fi fost problema domnule Neagoe, sau medgidnicolai sau toti cei care in loc sa va adunati si sa reparati treptele scarii pe care trebuie sa urce iar PNTCD-ul, ascundeti materialele si cuiele sub talpa, strigind ca nu aveti cu ce si ca nu o sa tina scara. Mai ales ca un " mincinos " urca pe ea inaintea dumneavoastra. Scara asta v-a tinut adapost si va tine adapost de ani de zile domnilor. Dar nu ati fost in stare sa o mentineti macar, darmite sa o imbunatatiti . Sunt atitea de facut in fiecare urbe, electoratul asteapta sa vada fapte si nu oameni care-si pling de mila, sau scriu reproduceri din aduceri aminte. Va maninca zilele Basescu si ai lui, in loc sa va scoateti planurile si sa va focalizati puterile spre ce aveti da facut. Va-ti agatat de casa regala ca mortul de colac, poate reusiti sa va redresati. Acum dupa ce i-a venit rezultatul lui Paul de la grupa sangvina, nu va mai place, ca-i de-al lui Basescu. Macar in al doispelea ceas sa nu mai taiati frunza la caini si sa treceti la treba. Nu la facut si numarat valuri, ci VOTURI. Si da ! domnule Neagoe, toti facem parte din aceeasi gloata cu sau fara voie. Le platim darile indiferent cit de mari si grele au ajuns, facem jocurile celor mici care fac la rindul lor jocurile papistasilor si iudeilor sau mai stiu eu ce loja de circ ne conduce din umbra. Domnule medgidnicolai, incerc sa fac legatura cu Id-ul dumneavoastra. Presupunind ca sunteti din Medgidia, oare cite sunt de facut in aceea urbe domnule? Fara numar. Daca ati fi un lider local, ( ceea ce sper sa nu fie adevarat, dupa cum va comportati ) ce anume ar trebui sa atacati prima oara? Ce plan de lucru, sau si ce platforma ati implementa, caci din cite scrieti aici nu mai aveti deloc sprijin la scara. Nu va mai regasiti. Si pentru tot restul pleiadei. Copii asteapta de la dumneavoastra sa le dati un viitor si front de lucru, nu un loc in coada de la puiul lui Mazare. Pacat. Am o urma fina de regret ca nu am imbratisat si eu cariera politica. Ceea ce scriu aici nu vreau sa fie o lectie de viata, caci nu sunt in masura sa va judec pe nici unul de aici. Dar este concluzia celor ce regasesc in site-ul dumneavoastra. Este ceea ce vad uitindu-ma la copii mei, la bunicii altor copii care string in frigider puii lui Mazare, sa le faca zestre. Privesc neputincios la cei ce credeam ca au puterea sa ne redea increderea si speranta, dar realizez ca nu au curaj. Si asa inca odata se confirma o veche zicala : Speranta-i pentru fraieri. Va multumesc in numele tuturor celor care gindesc la fel ca mine, dar si in numele copiilor care sperau, vazind speranta noastra. Este mai bun puiul lui mazare si graffiti pe pagina unui site.

sustinator d-l Fane spunea...

FOARTE BINE ZIS !

Anonim spunea...

domnule Fane cine esti de fapt dumneata ce rol ai dumneata sa spui lucruri despre PNTCD? Voi care scrieti pe acest sait numai lucruri murdare va intoarceti la 380grade si il criticati pe domnu Neagoe? Asi dorii sal itreb pe domnu presedinte al PNTCD-Constanta dinsii cu cine merg la alegerile locale?

Anonim spunea...

Domnule ,fane iordan , stim cine esti ; domnul dr. Neagoe nu s-a dezis si bine face ca ramane acelasi pe care l-am cunoscut . In fond ce ai vrea? Nu am vrut sa scriu pe acest site , desii sunt un alegator al PNT , indiferent cumva merge . Domnule dr. nu mai intrati in dialog cu colegi ai lui dl.colonel Basescu . Nici eu nu sunt de acord cu acest pitic ticalos numit Pavelescu si astept alte masuri pe care trebuie sa le luati. Chiar un partid nu poate sa scape de aceasta starpitura ticaloasa . Unii se feresc sa nu piarda scaunele ? Ce scaune ?

fane spunea...

Ar fi trebuit sa ignor acest raspuns in doi peri al domnilor chibiti incoerenti, sau anonimi, " fani " inraiti ai domnului Neagoe si nu numai. Dar fanii nu suporta sa nu le raspunzi. Mai ales daca au si conexiune coaxiala sau digitala. In primul rind - Asi se scrie As. Punct. In al doilea rind, as ( nu Asi ) fi dorit sa ma prezint dar nu cred ca voi fi bine primit. Din cauze lesne de inteles. In alta ordine de idei, vad ca va place situatia actuala a partidului, si agreeati un Neagoe impaiat, sau mai bine zis umbra celui ce a fost cindva Neagoe. Macar ca toarce ca o pisica , daca nu se implica. Va rugati domnului Neagoe sa ia masuri. Care masuri ? Domnia sa doar toarce si rastoarce. In ultimii ani ce anume a facut sa propulseze partidul? Dar ce ati facut dumneavoastra restul, pentru PNTCD? Locul domnului Neagoe, de-a dreapta tatalui, pe care-l stim de sute de ani, nu s-a scimbat si nu o sa se schimbe niciodata, cred. Important este, nu de ce, ci pentru ce? Tara moare de foame, iar PNTCD-istii din Constanta desfac firul in patru sa vada daca nu cumva le iese cu noroc. Poate daca ati urmari-o pe Neti, ati afla dis de dimineata. Dar are si mazare la tv-ul lui un horoscop. Nu este momentul potrivit sa aruncati cu foc si injective, mai ales daca nu judecati intocmai. Este ca un hobby din cite vad, pentru dumneavoastra. Lucrurile murdare domnii mei, nu le scriem noi, ci numai aceia care nu au nimic de spus. Ca dumneavoastra care semnati cu anonim. Probabil de aceea nu intrati pe forum, unde din respect trebuie sa va aratati identitatea. Aici este exact LAS FIERBINTI. Bun asa. In fine. Este important ca cineva din exterioer, va spune unde este cite o hiba. Aici nu ma refer la domnul Neagoe,( oare?) sau la chibitii trasformati in membrii, si mai degraba la cum se gestioneaza principiile, ideile, si insasi viata si viitorul unei societati, sau a natiunii. Si dupa cum ma asteptam , vad ca nu luati aminte, ci dati cu copita. Da, exact asa am spus, principiile, aici referindu-ma la faptul ca cineva a stat in puscarie grea, aproape o viata si tot a facut ce avea in cuget si-n simtiri, chiar si cu anumite compromisuri. Dar nu in umbra, molfaind in barba. Este usor sa dai note, dar nu la fel de usor sa fi pe cimpul de lupta. Si singur. Rusine este putin spus. Nu conteaza cu cine faci pactul daca nu ai alta varianta viabila, ci important este cauza si ce se realizeaza. Asta, multumita dumneavoastra, care ati stat si inca stati pe margine, nefacind nimic, decit sa tulburati apele si sa dati note celor care se zbat. Domnule anonim, ca sa te adresezi presedintelui de partid Constanta, cred ca ar trebui sa-ti scoti caciula. Este singurul care alearga, bineinteles nu este singurul care si decide insa. Ceea ce ma surprinde este faptul ca stiam ca domnul Neagoe era sfetnicul si prietenul sau. Era daca vreti Oracolul PNTCD al Constantei. Ce se intimpla oare? Nu mai doriti nici unul sa accedeti spre unde va este locul? Eu in locul domnului Neagoe va mustram si nu lasam lucrurile sa ia asa o turnura nefavorabila. Nu va face cinste deloc si nici chiar dumnealui care involbureaza apele. Aruncati cu noroi pe peretii vostri, nu ai nostri.

c.neagoe spunea...

Domnule Iordan , eu am facut foarte mult pentru PNT . In primul rand am fost singurulprimar nebisnitar , al Constantei si mi-am distrus sanatatea alergand prin judet si nu numai pentru infintarea organizatiilor si campanii electorale .Evident , nu aveti de unde sa stiti . V-am mai spus nu trebuie toti , sa vaem aceleasi pareri , aceleasi atitudini ; vremea aceea a trecut si sper sa nu mai revina . Daca dumneavoastra credeti ca aslujii o lichea cum este Pavelescu , este bine , e dreptul dumneavoastra , eu nu cred. Daca sunteti corect (eu nu cred ) , si vreti binele acestui partid si mai ales acestui popor cam ce vedeti ca trebuie sa faca PNT-ul in aceasta perioada ? In ultima instanta , domnule Iordan , daca tot va pasa atat de mult de soarta PNT-ului , de ce nu veniti la sediu sa va inscrieti si sa contribuiti efectiv la aducerea acestui partid ,acolo unde este locul , in parlament.

c.neagoe spunea...

Revin ,dupa ce am recitit dialogul cu domnul Iordan ; chiar nu mai inteleg nimic sau mai bine zis am inteles ce este cu domnul Iordan . Mai intai ridica osanale lui Antonescu , i-l face praf pe regele Mihai (in contradictoriu cu toti marii istorici ),gaseste un hot in PNT , in peroana lui Radu Sarbu , afirma ca Pavelescu este un fanfaron , care face de ras partidul , vorbeste frumos de domnul Coposu ( acum o fac toti securistii , chiar si Iliescu si Vadim) ridica osanale UNPR-ului , cea mai ordinara adunatura de santajabili si ofiteri acoperiti , cu care ne sfatuieste sa mergem impreuna . Ce trebuie sa cedem despre domnul Iordan ? De unde vine , ce doreste , de ce nu vine la partid daca-l intereseaza asa mult soarta PNT-ului ?

fane spunea...

Domnule Neagoe, interventiile mele in discutiile dumneavoastra vi se pot parea inoportune, dar cu siguranta nu si nefondate. Sunt un simpatizant al principiilor taraniste,asa cum multi ortodocsi, regasesc valori pierdute, in coran. Ca si simpatizant, am incercat de mai multe ori sa bat la usa inchisa de la partid, dar nu era nimeni sa ma auda.
Probabil ca nu va dati seama cit de bine va cunosc si cit va respect, inca de pe vremea cind nu intelegeati de ce anumita parcela de pamint nu putea fi intabulata, nefiind prinsa in intravilan. Aici ma opresc. Vreau doar sa subliniez faptul ca va cunosc de foarte mult timp. Deasemenea in tot ce am scris pina acum nu am instigat nici macar cu un rind la dezbinare. Ma invitati la partid la discutii, in timp ce dumneavoastra denigrati in scris nu numai organizatia cu tot cu conducerea sa, cit si ideea de transparenta. Dupa cum scria pe site,( acum vad ca au sters) a fost doar o problema tehnica, sau o neintelegere. Era foarte simplu si putea vedea oricine ( mai putin "englejii" si " nemtii" ) ca se trecuse la a doua pagina, iar de aceea nu apareau ultimile comentarii. Eu le-am gasit. Asta inseamna ca trebuie sa fi mult mai atent la ceea ce vrei sa intreprinzi. Actiunile noastre ne definesc, iar in timp ne pot schimba valoarea. Este usor sa faci o greseala, dar nu arunca vina spre altul. Si eu fac multe greseli, dar mi le si asum.Una din greselile facute recent, este aceea de a va fi abordat direct. Putin rautacios, este adevarat, dar asta numai dupa ce am sesizat, in primul rind
irascibilitate fata de o alta parere, dar si delasarea si dezicerea dumneavoastra fata de organizatia din care faceti parte si care va aduleaza. Pe buna dreptate.Doar ca schimbarea produsa este exact ca schimbarea la fata in cazul dumneavoastra. Nu il cunosc personal pe Pavelescu, si daca mai tineti minte am optat pentru celalalt
agarici, pe numele lui de scena,Ciorbea. Marturisesc faptul ca din punctul meu de vedere nici unul si nici celalalt, nu se ridica nici macar la jumatatea standardelor Maestrului Coposu, iar daca ma gindesc mai bine nici ale dumneavoastra, domnule Neagoe.Si probabil ale multora din PNTCD. Cert este ca ideea de a reveni in esichierul politic, trebuie
speculata cu orice pret. Trebuie umplut la loc golul lasat de PNTCD, dar numai cu oamenii si principiile PNTCD. Eu nu v-am spus sa mergeti cu cineva care nu va reprezinta.Nu va pot impune asa ceva desi, daca tara o cere, as face acest lucru fara cricnire. Ar fi cea mai frumoasa poveste de viata, ca acest partid istoric, sa renasca din propriai cenusa.
Dar suntem constienti ca asa ceva este imposibil, raportindu-ne la ceea ce se intimpla in jurul nostru. Stupoarea provocata de actiunile dumneavoastra din ultima vreme, care lasa de dorit si atrag de la sine oprobiul comunitatii, votante sau nu, m-au indemnat sa abordez discutiile alt fel decit cel obisnuit. Sau poate trebuia sa scriu ceva pe placul dumneavoastra,asa probabil nu intram in polemici nesfirsite. In final, nu vreau decit sa-mi cer scuze( sincer,sper sa le acceptati ), dar totodata as dori sa regasesc in dumneavoastra liderul, tacticianul si luptatorul de altadata. Si totodata sa insuflati crezul ca ceea ce se face, este spre binele partidului si nu altfel. Fiti sincer cu dumneavoastra. Altfel umbra ne va inghiti.
Umbra si nu negura istoriei.
Cu respect, Fane.

Anonim spunea...

Domnule doctor , nu cred ca nu realizati ca acest fane este de fapt domnul colonel fane . De ce pierdeti vremea cu astfel de indivizi? daca are ceva de spus , de facut pentru PNTCD , chiar daca este gradat , e bine venit , cu conditia sa fi devenit de buna credinta . Daca nu vine la partid , nu mai discutati cu el

Anonim spunea...

foarte bine a relatat d-l FANE,FELICITARI.

Anonim spunea...

PNTCD nu mai exista ca,partid politic,a devenit o secta,condusa de cativa profitori de pe urma BRENDULUI PNTCD,ma refer la cativa presedinti de filiale judetene si centrale,unde asteapta doar o ALIANTA cu cineva,poate,poate or intra si ei in Parlament.Va plang de mila domnilor PNTCD-isti,voi nu mai existati,daca veti continua in felul acesta cu nepasarea,romanii vor incepe in a-i ura si pe fondatorii PNT-ului si trecutul acestui partid.
Eu va doresc SOMN USOR,ca dormiti destul de bine.

Anonim spunea...

Invata sa scrii in limba romana d-le si ce ton agresiv

presedinte(CAP) spunea...

Dar tu cine esti ma teposule ? Vezi poate i-ti tai parul.Stai in banca ta ce tot dai sfaturi.Acritura.

Anonim spunea...

Aici aveti dreptate.Au ramas cati-va care nu stiu cum sa faca sa ajunga si ei saracii in Parlament,ca nu ne ajunge idiotii de acum,trebuie sa-i schimbam cu altii.Stati domnilor in banca dvs.si mai ajutati si femeile la spalat farfurii.Daca va pun la probe limba romana nu stiti,matematica ioc,limbi straine de loc dar vreti neaparat la ciolanul Parlament.Pai acolo merg oamenii titrati nu astia care vorbesc agramat si ca tampitii sterg si comentariile si mai dau si sfaturi la altii.

Anonim spunea...

Domnule anonim,confundati gramatica cu spalatul vaselor,iar marfa cu ambalajul.Putina atentie va rog.Cititi textul inainte de postare. Va multumim.

medgidnicolai spunea...

Ca de obicei, nu voi da curs la nici o interpelare. Va asigur insa, pe toti cei care scrieti pe forum, ca va citesc cu interes, si va apreciez. La ultima interventie imi puneam, sau puneam, cateva intrebari. Aseara, l-am urmarit la tv. pe domnul Ioan Oltean-vicepresedinte PDL care instiinta "pe toata lumea" ca PDL-ul merge sngur in alegeri. Ce o fi vrut oare sa spuna?
O alta stire de pe ziare com, ne informa ca luni 05.03.2011, in plenul Senatului, 4 senatori PDL isi vor anunta public demisiile. O fi adevarat? Ramane de vazut. In rest, raman la opiniile mele, pe care rog sa nu le impartaseasca nimeni. Nu ma deranjeaza cu nimic.

Vicepresedinte PNTCD C-ta spunea...

Pentru unii ANONIMI, pe care ii apasa foarte tare grija ca PNTCD va intra in Parlament, este un proverb Romanesc care se potriveste foarte bine cu grija acestora si anume :
"CAINELE MOARE DE DRUM LUNG SI PROSTUL DE GRIJA ALTUIA "
In acest context pentru PNTCD se aplica alt proverb.
"CAINII LATRA, URSUL MERGE"
Sa auzim de bine !

Un TARANIST spunea...

Domnule ANONIM,cred ca ai o problema, cand un om comenteaza atat de rafinat, asa cum o face domnul FANE IORDAN.Din punctul meu de vedere este un om respectabil,obiectiv si cu idei constructive.Si ce daca ar fi colonel, e ceva rau? Probabil ca vrei sa-l denigrezi, sugerand cu alte cuvinte ca e securist. Chiar daca ar fi asa,sunt unii colonei care sunt mult mai patrioti decat tine si evident cu multe clase deasupra ta.Vrei sa implici totodata PNTCD-ul intr-o disputa cu acesti colonei care e de mult depasita. Stiu ca ti-am facut o favoare raspunzandu-ti,iar pentru stiinta ta sunt un TARANIST cu credinta si imi plac foarte mult comentariile domnului FANE. Sunt chiar un admirator si candva sper sa-l si cunosc personal.

Un TARANIST spunea...

Domnule ANONIM,cred ca ai o problema, cand un om comenteaza atat de rafinat, asa cum o face domnul FANE IORDAN.Din punctul meu de vedere este un om respectabil,obiectiv si cu idei constructive.Si ce daca ar fi colonel, e ceva rau? Probabil ca vrei sa-l denigrezi, sugerand cu alte cuvinte ca e securist. Chiar daca ar fi asa,sunt unii colonei care sunt mult mai patrioti decat tine si evident cu multe clase deasupra ta.Vrei sa implici totodata PNTCD-ul intr-o disputa cu acesti colonei care e de mult depasita. Stiu ca ti-am facut o favoare raspunzandu-ti,iar pentru stiinta ta sunt un TARANIST cu credinta si imi plac foarte mult comentariile domnului FANE. Sunt chiar un admirator si candva sper sa-l si cunosc personal.

Anonim spunea...

La cat de adormiti sunteti dragi taranisti nici nu va dati seama ca PROBLEMA este la voi si nu la cei care va critica.Iar proverbul cu''cainele''este vechi,dar apar noi PROSTI care sa-l mai repete,nu moare nimeni de grija voastra,stati linistiti,BASESCU E CU VOI...SOMN USOR SI LIN.

Anonim spunea...

Are dreptate d-l Anonim.Este in limba romana.

Anonim spunea...

Ce dracu d-le.TC si istoria.

Solomon Ion spunea...

Stimati colegi taranisti va rog sa-mi permiteti sa discutam si despre probleme mai serioase,nu in sensul de a denigra. Dreptul la exprimare este liber cel putin conf.Constitutiei.Timpul este extrem de scurt,si va rog sa ne ajutati sa indentificam si cu sprijinul Dumneavoastra potentiali primari,consilieri si nu numai chiar sinpatinzati ai acestui partid.O sa postam un sondaj de opinie atat pt localitatile rurale cat si pt.municipiu Constanta,orasele Mangalia,Eforie,Ovidiu,Cernavoda,Harsova,Medgidia.Va multumesc si promit ca va tin la curent cu activitatea sondajelor

Vicepresedinte II spunea...

Nici intr-un caz nu s-a casatorit la Visegrad,ca acolo a stat vreo 12 ani, findca lo fi turnat vreun anonim ca tine. Sa citim putin in jurnalele strabunilor TARANISTI care stiu ca VLAD TEPES nu a facut nunta,dar avea copii si era contemporan cu STEFAN CEL MARE. Apropo ce grad de rudenie aveau FANE BABANU cu VLAD TEPES ?

Anonim spunea...

Coloneii sunt la voi si detin averea tarii impartita de dumnezeu vostru Iliescu.in pntcd , nu sunt bine veniti . Asa ca domnule colonel Fane , veziti de alte insarcinari. Pa!

Pandele Stefan Ionut spunea...

Astazi s-a deplasat in com. Ion Corvin presedintele PNTCD Constanta,Tudorel Chesoi si dl. vice-presedinte Solomon Ioan in urma careia s-a pus bazele organizatiei PNTCD Ion Corvin.Am fost impresionati de platforma program a partidului mai ales in mediul rural in care noi taranii si nu numaio ducem destul de greu neavand programe si finantari pentru relansarea agriculturii si cresterea animalelor.Speram si credem ca cu intrarea PNTCD-ului la guvernare sa putem accesa aceste programe pentru agricultori.Sunt multe de spus si de realizat in comuna noastre:ascoala,gradinita prcum si un sistem sanitar pe raza comunei noastre.Tinerii precum si oamenii acestei comune fie si chiar la o etate mai inaintata doresc o schimbare.Tanar PNTCD Pandele Stefan Ionut com. Ion Corvin jud. Constanta

Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Anonim spunea...

Acu sa vezi trai pe vatrai.Rau am trait cu pdl dar cu pnt eu cred ca este lumanarea de la capatul tunelului.Dragut site.Cred ca e democratic si ne putem exprima liber.eu sunt un alt tanar din Ion Corvin si am vrut sa discutam dar nu am stiut nimica.asa imi pare de rau.intreb si eu daca votam pnt cu cat ne vor mari salariile? Se vor taia salariile la ministri si parlamentari ca sa fie si ei in criza? Ca vad ca nu scriti nimica pe aici.Noi o ducem tare rau si am vrea sa stim.multumesc.NU pun numele ca mie frica de primar.

Anonim spunea...

draga administratore cred nu ai auzit de libertatea cuvantului care este constitutionala si avem dreptul de a te actiona in judecata pentru aceasta.

Anonim spunea...

si domnisoare,ce alea nu fac pulitica?

un taranist spunea...

Mai Anonimule,pardon eram sa zic "mai animalule",daca ai o problema cu PNTCD dute nene la care partid vrei si lasa-ne in pace,ca doar nu te obliga cineva sa votezi cu noi.Persisti in prostie si probabil ca te uiti in oglinda si esti foarte mandru de tine.Nu poti realiza cat esti de penibil!

ZIARIST-GÂNDUL spunea...

Un singur ţărănist cunosc,care să vorbească în parabole,aşa vorbea şi la herghelie,educa colectivul pe care îl conducea prin vorbe simple şi de duh.Nu era zi să nu spună anumite cuvinte cu tîlc,aforisme,proverbe şi multe alte comentarii făcute de acest personaj numit generic "GRASU".Am avut onoarea să-l cunosc şi i-am cerut un mic interviu referitor la viaţa de herghelegiu,a fost amabil,m-a condus prin herghelie,mi-a explicat foarte elegant şi foarte explicit modul de viaţă şi trăirile acestor oameni minunaţi,care muncesc în herghelie. În anul 2008,după alegerile locale,am zărit o fotografie a dânsului expusă la geam la unul din grajduri,am întrebat un muncitor ce este cu acea fotografie şi l-am rugat dacă poate să mi-o dea mie,m-a răscolit ce scria pe aceasta:"PNTCD VĂ OFERĂ DUMNEAVOASTRĂ ALEGEŢI",am întrebat ce semnificaţie au aceste cuvinte,răspunsul a venit promt şi explicit,au vrut să ne lase fără domnul care este în poză dar noi ne-am rugat la 7 biserici inclusiv la cea din comuna dânsului ca sa nu câştige şi să rămână cu noi ,că altfel câini ne mănâncă.Domnilor acest om se numeşte ANCUŢA CONSTANTIN,este din Cobadin şi accesând saitul PNTCD am descoperit că este vicepreşedinte în biroul judeţean,un mare câştig pentru acest partid,a crescut cu plus valoare cu acest om,dacă anul 2012 vă orientaţi bine este posibil cu acest om să câştigaţi Primăria Cobadin.Mult succes.

presedinte spunea...

Pentru domnul ZIARIST-GANDUL
Daca as putea sa cred ca sunteti sincer si nu subtil, atunci v-as spune ca domnul ANCUTA C-TIN nu este singurul taranist care poate transmite un mesj in parabole cum il numiti dvs.De altfel incerc sa trec peste faptul ca aveti asa o parere despre taranisti.Om fi noi saraci in voturi, dar nu si cu "duhul". Si totusi va spun ca sa stiti adevarul,colegul nostru ANCUTA ar fi putut scrie cel putin la fel un astfel de text,dar acesta nu e scris de el. Aceasta este o dovada ca mai sunt si alti taranisti... Cu stima Tudorel CHESOI.

ZIARIST-GÂNDUL spunea...

Am o stimă deosebită faţă de dumneavostră domnule Tudorel Chesoi,aţi reuşit în perioada 2008-2012,să ridicaţi ştacheta acestui partid istoric,alături de oameni statornici şi cu principii adevărat ţărăniste,cum suntdomnul doctor Neagoe,domnul doctor Vidican,stimabila doamna Niţă şi mulţi alţi care nu au părăsit corabia când aceasta a fost în derivă,cinste tuturor.Să revenim la subiectul abordat,exprimarea prin parabole,este adevărat poate am exagerat puţin asupra faptului că m-am rezumat la stimabilul şi onorabilul domn Ancuţa Constantin,pot fi şi alte persoane care să se exprime în acest mod,dar eu am specificat că doar pe dânsul l-am auzit ,şi nu o singură dată vorbind şi oameni apreciau faptul că această exprimare în public este o mare calitate de lider.Să mă ferească bunul Dumnezeu,nici prin cea mai mică sinapsă a creierului meu nu a trecut gândul că în PNTCD,ar fi oameni duşi cu "duhul",mai ales că în decursul activităţi mele am cunoscut personalităţi de marcă ai PNŢCD.Am fost prieten bun cu domnul Raţiu,un om care nu avea spaţiu de exprimare cât iubea acest partid şi România.L-am cunoscut pe domnul Diaconescu încă din primele zile de după eliberarea dânsului din gulagul comunist,am lucrat împreună o perioadă în Bucureşti la Patiseria,celebra făbricuţă de prăjituri.A sta alături de ţărănişti nu este o ruşine ci o mândrie,nu trebuie luat acest partid ca persoană ci ca o entitate politică internaţională cu o vechime de peste o sută de ani.Respectul faţă de cetăţean a fost şi este o prioritate a acestui partid,cine nu cunoaşte să citască din istoria interbelică.Domnule preşedinte CHESOI,sunt un bătânel care î-mi câştig o pâine în plus faţă de o pensie umilă,efectuînd corespondenţă cu ziarul Gândul,în sezonul estival şiîn anumite perioade ale anului cînd apar evenimente de interes naţional,eu nu am nici cea mai mică intenţie de a vă denigra,din contră sunt atent la mişcările de trupe politice din acestă perioadă şi ţin să vă spun că prin presa locală nu aţi afirmat încă nimic de viitoarele alegeri locale.La momentul potrivit am să vă caut domnule preşedinte mai ales că avem prieteni comuni.Contaţi pe respectul meu faţă de toţi ţărănişti dobrogeni.

Anonim spunea...

Domnule presedinte , cred ca ar trebuii ca unii dintre cei ce au fost alaturi de pntcd , sa fie reprimiti . Sunt unul in aceasta situatie , care am vazut ce se intampla in pdl si tot un fost taranist a spus ca la psd , este si mai rau ,toti se ocupa de buzunarele lor , se mananca intre ei ca niste caini si totul doar care sa fure mai mult. Personal am dorit sa fac politica si am creut ca am mai multe sanse la pdl. Sunt sigur ca Neagoe a intuit bine ca la pdl misuna ofiterii acoperiti , are dreptate sa nu facem alianta cu unpr , care tot ca pdl se comporta , dar greseste cand se opune revenirii unor vechi taranisti . Cred ca trebuie sa mai discutati.

c.neagoe spunea...

Domnule ziarist de la GANDUL , va salut , ma bucur ca nu puteti sta de-o parte , ma bucur ca aveti aceleasi bune sentimente fata de PNTCD. Daca ati citit comentariile , sigur sesizati ca avem sanse , fapt care-i supara tare pe unii baieti ,dintre care cei cu ochi albastrii sunt cei mai ingrijorati. Sper sa va fac o vizita sa ne mai amintim de sicanele facute de baietii "patioti" . Multa , multa, sanatate !

c.neagoe spunea...

Revin , sa lamurim cu alegerile locale ; este o parere personala , nu am putut participa la ultima sedinta . Cred ca , toate partidele parlamentare fiind cam tot o apa si-un pamant, trebuie sa nu facem compromisuri inacceptabile , dar este absolut necesar sa facem aliante . Cu PDL-ul , doar unde nu avem varianta mai buna ; cu: PRM, UNPR , exclus. Cu PSD-ul , aceiasi situatie ca cu PDL-ul , mai ales ca de fapt in judetul Constanta a guvernat PSD-ul sau nai precis Mazare-Constantinescu .Legat de candidaturi , discutam dupa 15 martie .

constantean spunea...

SE pare, ca am cam ramas in urma. Aici lumea comenteaza. Bine, rau, dar spune ceva. Sincer ma bucur.Pe site-urile celelalte ale pntcd, este liniste in general. Pavelescu, se pare, ca nu are timp de asa ceva. Incep, citind comentariile, sa cunosc si eu cine sunt membrii PNTCD Constanta. Ma bucur sa aud ca d-l Dr Vidican, D-l p[rof. Andrei sunt membrii cu state vechi in acest partid. Sunt oameni deosebiti, cel putin din cate cunosc eu si merita sa fie urmati. Asa, ca d-le Presedinte Chesoi, toata stima. Mult succes in desemnarea candidatilor.

fane spunea...

Dintotdeauna se zice ca vorba multa a adus saracia omului. Este un lucru care ne caracterizeaza pe noi romanii, deci nici pe mine nu ma putea ocoli. Vad cum sunt deja plasat si angajat in retele, ridicat in grad si cu ochi albastri. Bun asa. Chiar ma gindeam ca nu v-a citi nimeni ce scriu, iar asta ma ingrijora. Era mai simplu sa scriu Romani treziti-va ! , dar cu anonim. Chiar si numele Fane este un nume de cod, conform inteleptilor care le stiu pe toate. Bine ca nu mi-au pus Felix Jr. Din ultimile scrieri, observ oameni rataciti care se intorc cu jalba in protap, desi noi stim cum sta treba cu lupul si cu naravul, ziaristi umili care abia acum se arata la fata, dar care ne aduc la cunostinta ca ei au copilarit cu greii partidului (asta asa intr-o doara ). Observ ca ideile ajung intr-un final sa fie acceptate unanim si s-a regasit acel numitor comun. Totusi, inca persista psihoza coloneilor de securitate sub acoperire, care nu stiu ce ce vor de la PNTCD. Domnilor fosti taranisti, le aduc aminte, ca principiul de baza in acest partid, este acela de a nu TRANZACTIONA PRINCIPII ! Deci domnilor cred ca ati gresit calculele, caci PNTCD este un partid istoric, cu principii sanatoase si nu unul jalnic.
Domnule presedinte, acest umil batrinel cu pensie la fel de umila, probabil ca are o informatie de ultima ora de va da buna ziua, si din cite vad printr-e rinduri, tine si caciula in mana, la fel de umil. Oare asa l-a format viata, oare s-a transformat odata cu trecerea timpului, oare este si el un colonel sub acoperire? Intrebari normale din cite vad pe acest site. Totodata cuvintele domniei sale sunt cele mai calduroase si mai incurajante de pina acum. Nu cred ca ar trebui sa fiti circumspect in ceea ce-l priveste, deoarece domnul Neagoe il cunoaste. Aici ne-am linistit. Cel ce provoaca la discutii mature si de natura disociabila fata de cei ce instiga la dezbinare, fata de cei ce vorbesc de parca ar fi corespondenti de razboi, observind securisti peste tot, sunt etichetati ca si rau voitori. Acestora tin sa le spun ca in timp de razboi, impuscaturile intr-e prieteni sau frati nu sunt acceptate, iar un alt lucru esential pe timp de razboi, nu conteza cine a avut dreptate sau nu , ci conteza numarul celor ramasi in viata. Concluzia se trage dupa . Este normal ca datorita unor carente in comportament, sa nu le numesc altfel, sa existe persoane care se retrag in umbra. Ce este mai deranjant este faptul ca nu tac, inversunind pe cei din jur catre dezicere si dezbinare automat. In incheiere, doresc sa le aduc aminte celor care, ascunsi sub scutul firav al anonimatului, rid de ursul care merge drept la tinta in timp ce ei "latra". Ursul mai si musca. Si musca tare.

ZIARIST-REPLICA spunea...

Daca votam PNT ce dati? Mai este ceva in camara?

Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Taranist cu luneta spunea...

Daca potrivim ceasul ,o sa-ti sune. Si daca-ti suna,te-ai dus dracu. Si daca este chesoi miliardar ( ceea ce este posibil pentru oricine cu inflatia asta ) ce? te oftici? pune osul la treba. nu stiti decit sa va plingeti si sa aratati cu degetul.

medgidnicolai spunea...

Un mod civilizat de a te comporta, nu defavorizeaza imaginea nimanui. Nici maca celor care se considera titrati. Din contra. Mai putina vorba si daca se poate, mai multa acuratete in idei ar fi de bun augur. Este timpul, cred eu, sa nu ne mai ascundem dupa vorbe, si daca avem de spus ceva, sa o facem raspicat, concret si la obiect. Eu chiar daca am fost admonestat, cand mi-am expus ideile, asta nu m-a deranjat. Inteleg ca se vrea un vot sub o "inima verde". Culoare impusa de Udrea prin "Brandul de tara". Este ok. Galben, verde, ce conteaza. Alegerile sa iasa. Felicitari d-le Vice Solomon. Un sondaj, fie el si electronic, se impunea. Astept.

presedinte spunea...

Domnule ZIARIST-GANDUL, in general sunt fericit sa respect oamenii care merita. Mica mea indoiala esta ca nu intodeauna reusesc sa-i cunosc pe aceea si ca uneori ma mai pacalesc fireste in privinta aprecierilor.Punctual pe site-ul nostru sunt unii anonimi care nu numai ca folosesc un limbaj suburban, dar critica cu ura si incearca sa descurajeze pe cei care sunt din ce in ce mai multi si ni se alatura. Nu vor reusi pentru ca orice ROMAN isi poate da seama ca acestia fac o politica proasta pentru vreun partid. Acestui tip de comentatori se datoreaza pozitia mea rezervata, drept pentru care va rog sa acceptati scuzele mele. Cu tota consideratia si respectul cuvenit Tudorel CHESOI.

presedinte spunea...

Domnule FANE ,va marturisesc sincer ca sunt onorat, ca am ocazia de a ma adresa dvs, cu atat mai mult cu cat citesc comentariile dvs cu mare placere si admiratie. Din cauza unor comentarii facute sub umbrela anonimatului am fost relativ circumspect,dar dupa ce domnul ZIRIST-GANDUL mia raspuns m-am dumirit si l-am rugat sa ma ierte pentru interpretarea mea neincrezatoare. Nu am nici o indoiala ca bunul batranel ziarist nu m a iertat. Probabil ca nu ati citit raspunsul meu catre d-l ziarist, de aceea l-am postat chiar sub articolul dumneavoastra. Cu stima Tudorel CHESOI

presedinte spunea...

Pentru TARANISTI si SIMPATIZANTI.
PNTCD C-TA se afla intr-o campanie ampla de reorganizare,in fiecare zi mergem in localitatile judetului si stam de vorba cu reprezentantii nostri, dar si cu cetatenii judetului . Astazi am fost la AMZACEA si MANGALIA, maine mergem la CERNA-VODA si SEIMENI. Avand in vedere aceasta perioada de pregatire va rugam sa contribuiti cu participarea directa si cu nume de personalitati locale pe care noi le vom contacta in vederea completarii listelor de candidati. Va multumesc anticipat. Cu respect Tudorel CHESOI.

anonim spunea...

Cine sunteti d-le Solomon? Functia din partid de vicepresedinte, nu spune nimic. Am vrea sa stim cate ceva despre dvs. asa cum stim despre presedintele pntcd constanta.

Ion Corvin spunea...

Au trecut taranistii de frunte pe la noi si au promis multe. As vrea sa-i vad in mai, daca se tin de cuvant. Atunci ma hotarasc cu cine votez.

Anonim spunea...

taranistii,observ ca,persista in PROSTIE,hai nu ne mai plictisiti atata ca,''o sa faceti si o sa dregeti'',o sa faceti pe dracu....SOMN USOR DRAGII MOSULUI,nu va ma voteaza nimeni,poate doar rudele impaiatului de Neagoe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

c.neagoe spunea...

Daca , domnule anonim ,veti vota dupa cum este sacosa , veti avea acelasi trai . Cina va da un kil de ulei fura de cinci ori mai mult din ba nii nostrii. asa s-au imbogatit. Aveti libertatea sa alegeti . PNTCD-ul , nu va va da cadouri. In plus , oricine are dreptul sa-si exprime ideile , nu luam decat ce este bun . Pe prosti si gradati nu-i luam in seama .

solomon ioan spunea...

Domnule din data de 06/03/2012 daca doriti sa cunoasteti CV meu,precum si alte activitati,va rog sa intrati pe google si cautati teza mea de doctor in drept public."Mecanisme politice si juridice pt siguranta cetateanului....precum si datele bibliografice postate in CV,la pag 178.
Nu cred ca are vre-o importanta titlurile,diplomele mai ales in situatia de azi cand drepturile cetateniilor sunt incalcate grav din punct de vedere constitutional,moral si etic.Consider ca este mai important ca "noi"cetatenii acestei tari,chiar inpartiti in diverse partide politice dar cu doctrine democratice(vezi statutul PNTCD)sa incercam sa redam adevarata valoare a omului.

ANCUŢA CONSTANTIN spunea...

Citeşte ceeace scri măi ANONIMULE,tu nu ai vârstă câtă vacanţă are domnul doctor Neagoe,tu nu ai băut apă câtă cerneală a consumat domnul doctor Neagoe,ce să mai vorbim de câte cărţi ai citit tu,dar nu are rost să trag concluzi atâta timp când un ANONIM jigneşte un om în etate.Ferească Dumnezeu să nu te apuce cumva pe tine somnul chiar în cabina de votare,că cine ştie la câţi pui reşapaţi ai consumat în ultimi 8 ani de la nentu Mazăre(Pisum sativum),anul acesta ca să mai potă câştiga Primăria Constanţa trebuie să-l trataţi intens în campania din luna Mai,înainte de alageri cu biopreparatul special Nitragin ca să mai supţieze tegumentul,dar ce scriu eu aici unui ANONIM atotştiutorul,noi ţărănişti nu o dregem ci voi slugoi pacheţelelor aveţi sloganul "FAC EU,DREG EU,STRIC...TOT"aoleu vam atins coarda cea fină şi sensi-bleu,să vedeţi fraţi ţărănişti ce vor scrie acum ANONIMII.

COBADINEANU NICU spunea...

AŞA NEA COSTELE DALE LA OASE SA FI TARE SI IN CAMPANIE CA MATALE LE SPUI PE FATA SI NU FACI PROMISIUNI CA ASTIA DA LA USL CARE AU MINCAT TOT JUDETU. FA ECHIPA CUTOTI ASTIA MICI SI HAI SAI BATEM PE MINCINOSI SI HOTI DIN USL.BRE SA SPUI CA TE STRIGA SI BURSUCU CA LUMEA NU PREA STIE CA TE CHEAMA ANCUTA,ZICE CA ESTI FEMEIE SI STI CA LA COBADIN A FOST PRIMARITA SI AU FUGARITO CU FURCILE SI OAMENI NU MAI VOR FEMEIE SI FI ATENT LA TELEHOI CA ASTA UMBLA CU CIOARA VOPSITA CA NICI VIISORENI PARCA NUL MAI VOR DA ACOLO ESTE ALBU TATICU SIL AJUTA AI MARE GRIJA

din judet spunea...

Pe Coposu il cunoastem da ala cu gusa si umflat din dreapta cine este?
Cred ca ala e locu mortului.Te pomenesti ca vrea si parlamentar

Anonim spunea...

stimati colegi am citit cati fost la Cernavoda si ceati facut? stiind ca doamna presedinta este plecata la mormintare la bucuresti?

IONEL MUNTEANU spunea...

Stimatelor domnisoarelor si doamnelor va doresc din partea presedintelui pntcd Medgidia un calduros 'LA MULTI ANI' cu ocazia de 8 Martie

ANCUȚA CONSTANTIN spunea...

LA MULȚI ANI TUTUROR DOMNIȘOARELOR ȘI DOAMNELOR DIN JUDEȚUL CONSTANȚA,DIN PARTEA PARTIDULUI NAȚIONAL ȚĂRANESC CREȘTIN DEMOCRAT CONSTANȚA.
SĂ AVETI PARTE DE O ZI PLĂCUTĂ ALĂTURI DE CEI DRAGI.

solomon spunea...

Cu ocazia zilei de "8 Martie" va rog sa-mi permiteti sa transmit tuturor mamelor,doamnelor si domnisoarelor, un " buchet " de ghiocei ca simbol al primaverii.

Anonim spunea...

Pentru''SOLOMON ION''.......invata sa scrii corect d-le,din punct de vedere gramatical si dupa aceea sa ne recomanzi sa intram pe google sa-ti vedem''CV-ul''cu diplomele luate probabil ca,Gigi Chiru.
Campania asta este ultima pentru voi,va manipuleaza Chesoi cum vrea el.

solomon spunea...

Cu ocazia zilei de "8 Martie" va rog sa-mi permiteti sa transmit tuturor mamelor,doamnelor si domnisoarelor, un " buchet " de ghiocei ca simbol al primaverii.

Taranist cu luneta spunea...

Anonim, daca tot ne aburesti cu gramatica, da tu un exemplu. Dupa cum scri(i), mai bine taci.

ANCUȚA CONSTANTIN spunea...

Celcare vă semnați sub anonimat,revizuiți-vă acest talent ascuns, de a comenta și critica pregătirea profesională a unora,indiferent de persoană și coloratură politică.Nu fiți invidios pentru câtă cerneală au consumat aceștia,încă se mai prepară acest ingredient în România,cantitativ nu cunosc cât,dar să vă ajungă de o gargară cred că se mai găsește.Aplicați tratamentul și după aceea criticați ,dacă vă mai lasă neuronii.D.......le Anonim,respectă cel puțin omul nu pregătirea lui educațională,ar trebui cu toții să avem cei 7 ani de acasă,nu vă pot aprecia vârsta,dar după cum efectuați comentariile nu cred că aveți mai mult de 150 de ani,că prea le știți pe toate ,ce și cum.Cât și cum ne manipulează domnul președinte Chesoi,nu-i treaba ta,de aceea este președinte,să ne manipuleze și să ne propulseze acolo unde anonimi nu or să ajungă nici în visele lor.Anonimi tot anonimi rămân, ori cât ai încerca să-i scoți în evidență,sunteți ca SOMALEZI,cât s-ar pompa în voi tot așa rămâneți,nu aveți coloană vertebrală și nici scheletul nu vă permite să vă dezvoltați,că dacă ar fi după epidermă(pentru tine pielea)va-ți întinde de la Est la Vest ,fără Sud și Nord,pentru că nu vă permite țeasta și nici nu vă puteți orienta ,cel puțin în spațiu,fapt dovedit de voi ANONOMII.

Anonim spunea...

Pentru@Solomon:nu este nevoie sa mai intram pe google sa-ti vedem''VC-ul si nu CV-ul'',ai demonstrat ce stii prin ceea ce postezi aicea,tu mai mult ca sigur ai luat''diplomele''la foc automat.
O propozitie simpla este formata din subiect si predicat,iar dumneata in''marea pregatire''pe care o invoci ca o ai reusesti sa pui doar predicatul,halal de scoala unde ai invatat.

Anonim spunea...

Pentru@Solomon:pretinzi ca ai''facut''o facultate si ai''obtinut''multe diplome,vreau sa te intreb,te ajuta la ceva? Cand un om asa de ''invatat'' ca dumneata pune in ghilimele 8 Martie ne putem da seama usor ca ai ''trecut''doar prin facultate.

c.neagoe spunea...

Rog oamenii seriosi sa nu mai raspunda la oricine. sa sunt unii , nu stiu decat sa insulte , pacat ca se pare ca au ceva scoala. Sa-i lasam in plata domnului.

IONEL MUNTEANU spunea...

sTIMATE ANONIM DACA INCEPI CU ATACURI ASUPRA UNOR COLEGI DE PARTID INSEAMNA CA DUMNEATA NU AI NIMIC CU ACEST PARTID SI AI INTRAT PE SAIT SA MITRALIEZI PE TOATA LUME.DIN PUNCTUL MEU DE VEDERE TREBUIE SA FIM MAI CU BUNU SIMT CE SCRIEM PENTRU MAI INAINTEA DUMNEAVOASTRA UN DOMN TARANIST-LUNETIST A FACUT AFIRMATI LA D-NA PRESEDINTA BADIC CRISTINA CARE PAREA MEA ESTE MACAR SA AIBA BUNU RESPECT CIND VORBESTE CO DOAMNA
NUSTIU CINE ESTE DOMNU LUNETIST DAR ESTE MAI FRUMOS SA SE INDETIFICE SI EL CA AFIRMATILE CARE LE FAC NU SUNT DE PRISTOS

presedinte spunea...

La multi ani, o primavara frumoasa si multe bucurii !
Cu aleasa consideratie pentru toate doamnele si domnisoarele.8 Martie 2012

fane spunea...

Domnule Presedinte, ma intorc cu mare placere pe acest site, arheologic din cite se vede, deoarece vad si recunosc multi oameni, deja seniori cind ma nasteam eu, probabil. Oamnei de bine de altfel, dar carora le-a placut sa sparga piatra, decit sa invete sa alcatuiasca o fraza, sau o propozitie. Nu va grabiti sa ma etichetati inca. Departe de mine sa jignesc. Este o concluzie , ca si un rezumat. Va asigur de toata consideratia mea personala, atit pe dumneavoastra cit si pe toti cei care -si aduc contributia pe acest site. Exista oameni care stiu sa se exprime verbal, de la egal la egal, altii care stiu numai in scris ( ca mine ), altii sunt buni oratori, altii muncitori, altii organizatori. Dar niciodata, sau foarte rar, toate astea la un loc. Multi din cei ce scriu aici si pe care-i cunosc, incearca sa faca ce nu au putut pina acum, nefiind internetul atit de dezvoltat. Chiar si Anonimi carora le cunosc stilul dar se ascund, spunuindu-si spun parerea lor. Un lucru bun putem spune. Este lesne de inteles ca orice parere conteaza, chiar daca ai de cules din sutele de pareri expuse, romanul fiind in esenta si prin definitie un mare ginditor. Vad pe unul cu luneta,dar acid si bine conturat in idei, vad iarasi un anonim tinar, care se da de gol prin compunere si exprimare, si aici il asigur pe domnul Neagoe, ca aceasta persoana nu-l cunoaste decit din auzite, caci vederi cu dinsul nu au fost. Doar postere, dar el era prea mic sa inteleaga. Vad cum se asterne linistea in ograda si se poate incepe treba, exact cum era normal de acum ceva timp in urma, si cum sade bine romanului. Sa fiu un pic ironic la adresa domnului neagoe, faptul ca exista oameni cititi care intervin pe acest site, nu trebuie sa rusineze, nu trebuie sa constituie un pacat. Domnule neagoe, unii invata molecula, cum altii invata sintaxa, asa cum unii oamenii invata artele comunicarii sau artele tradarii. Putini au fost aici cei care au vrut sa epateze, sau sa impuna un anumit punct de vedere. Asa este domnule Neagoe? Scuzata-mi fie impertinenta. Anonimului care nu cunoaste cine a fost si este Ancuta, il rog sa se intereseze despre acest om, mare om cu semenii sai, cu angajatii sai, cu prietenii dar si cu dusmanii. Ar fi pacat sa se deruleze un capitol intreg de sicane si alte povesti, ce vad ca deja au inceput sa se deruleze. Costica, te rog, nu te lasa prins, ca nu te reprezinta ceea ce vrei sa spui. Esti din cite te stiu un om cerebral. Ramai asa cum te-am simtit si nu altfel. In fine, nu trebuie sa mai lungesc vorba. Este bine ceea ce se intimpla . TOT INAINTE. Domnule Presedinte va pot spune despre un om deosebit care cauta ajutor. In persoana sa, domnul vice primar din Cuza-Voda, vrea sa candideze la primarie. Nu garantez decit ca ar fi un punct cistigat. Mai departe vedeti dumneavoastra.
Cu respect,
Fane

presedinte spunea...

Buna seara domnule FANE,subscriu in mare parte ceeace sustineti,cu exceptia anonimului frustrat,care este evident ca are o alta convingere politica,dar care nu stie sa respecte nu numai convingerile altcuiva,dar nici omul in general. De aceia il rog si pe bunul meu coleg ANCUTA sa il ignore pe anonim,pentru ca nu merita nici o consideratie. Cunosc problema de la Cuza Voda si am discutat deja cu oamenii nostri (avem consilier local) de la care astept un raspuns. Oricum va multumesc.

Vicepresedinte II spunea...

Da domnule ANCUTA despre o confruntare intelectuala era vorba, insa ANONIMUL s-a si vazut calcat de senilele utilajului, probabil ca a lipsit de la ora cand s-a predat despre metafore.
Ce e mai grav e ca ANONIMUL nu dibuieste faptul ca discuta cu un partid si crede ca daca nu se logheaza nu poate fi depistata sursa. Vai sarmanul cat de naiv poate sa fie !

vicepresedinte spunea...

Mai ANONIMULE, cand iti spun mai multi ca esti beat, dute si te culca. SOMN USOR !

Admin spunea...

Pentru Eusebiu, La modul in care te exprimi, cu siguranta trebuia sters. Nu intri in casa unui om sa aduci insulte. La tine acasa poti face ce vrei. Considera acest site ca si o casa de oameni. Nu cred ca ai cele mai elementare cunostinte ale bunului simt. Eu nu am dreptul sa te judec, insa nu permit celor ca tine, sa intre cu aroganta unui pseudonim sau a unui anonim, sa ne arate frustrarile personale. Pentru asta exista site-uri de specialitate. Aici converseaza numai oameni maturi.

MIRCEA spunea...

pentru ADMINISTRATOR,daca esti si tu ca,Solomon ala care pune in ghilimele 8 Martie este clar,acolo cu totii sunteti asa de semianalfabeti?lasa,Eusebie sa nu fii suparat,atat ii duce mintea pe taranisti,vai mama lor.

Admin spunea...

pentru Mircea.
Pacat de numele pe care l-ai ales ca pseudonim.
Solomon, este unic in felul sau, iar tu nici macar la degetul mic al lui nu vei ajunge, cu sau fara ghilimele. Dupa modul in care alcatuiesti si frazezi, cu siguranta esti un socialist scapatat. Spun asta pentru ca vad ca ai acces la internet, dar si timp sa mazgalesti pe aici. Pacat. Timpul ramas ar trebui sa-l folosesti gasindu-ti o viata adevarata. Esti patetic rau.

C. Badic spunea...

Sunt suparat pe omul care spune: "Nu ma intereseaza politica, nu ma doare capul, imi vad de treaba mea, de profesiunea mea, politica nu ma intereseaza si faca cine ce vrea". [...] Suntem datori sa cautam cu totii calea cea mai buna pentru inaintarea fericita a tarii romanesti si aceasta inseamna politica. -- Iuliu Maniu

Gica CONTRA spunea...

Domnule MEDGIDNICOLAI ai adormit domle? Ce fac domnule taranistii astia ,am auzit ca intra intr-o alianta si o sa scoata mult mai multi alesi locali si dupa aceea vor intra in parlament cu doua grupuri parlamentare ca e ordin de la mai marii EUROPENI. Ei ce zici? Ai dracu taranistii astia am crezut ca au murit,dar astia sunt ca rata nu se ineaca niciodata. Si CHESOI eu il stiu asa, nu-i baiat rau, da nu se lasa de taranisti neam.

Stefan spunea...

Pt. dl. anonim si cultura lui generala, te rog sa nu mai stai toata ziua prin baruri si carciumi si ai sa vezi ca odata cu tine se va schimba si tara in bine alaturi de PNTCD. Pandele Stefan Ionut

Medgidnicolai spunea...

Nu am adormit. Sumt pe pagina SONDAJ DE OPINIE.

Anunt

La postarea comentariilor completati numai spatiul pentru NUME, nu si ADRESA URL.

Pentru afisarea ultimelor comentarii, apasati pe butonul urmator: "Cele mai noi"